סטרימר משולב כונן בלו ריי או כל רכיב בנפרד- התלבטות

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
sharom36 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 266
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני מתלבטת האם לרכוש סטרימר משולב כונן בלו ריי (אני מניחה שיש חיה כזו) או סטרימר בנפרד (חשבתי על ה IXSTREAMER) ונגן בלו ריי בנפרד. מה עדיף?

יש לי מערכת קולנוע ביתית איכותית (4 רמקולים של פרדיים ורסיבר פיוניר).טלויזה כרגע(!) HD READY .
מאוד חשובה לי האיכות. אני אמנם לא רוצה להשתגע עם המחיר ולא רוצה (טוב רוצה, אבל לא בתקציב) את הסטרימר/בלו ריי הכי טובים. אבל מצד שני, אני לא רוצה להתבעס.

המלצות, מישהו??

תודה מראש,
שרון

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17932
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

sharom36 כתב:שלום לכולם,

אני מתלבטת האם לרכוש סטרימר משולב כונן בלו ריי (אני מניחה שיש חיה כזו) או סטרימר בנפרד (חשבתי על ה IXSTREAMER) ונגן בלו ריי בנפרד. מה עדיף?

יש לי מערכת קולנוע ביתית איכותית (4 רמקולים של פרדיים ורסיבר פיוניר).טלויזה כרגע(!) HD READY .
מאוד חשובה לי האיכות. אני אמנם לא רוצה להשתגע עם המחיר ולא רוצה (טוב רוצה, אבל לא בתקציב) את הסטרימר/בלו ריי הכי טובים. אבל מצד שני, אני לא רוצה להתבעס.

המלצות, מישהו??

תודה מראש,
שרון
...
כפי שאמרו חכמים C200 קנית לא טעית(בהנחה שחשוב לך אפשרות הצמדת תרגום לתכני BD מלאים ). במידה והצמדת תרגום לא חשובה אפשר לשקול גם DUNE PRIME . עלות כ 1500 ש"ח ל C200 וכ 2000 ש"ח ל DUNE . ניתן לקרוא ביקורת(יתרונות וחסרונות) על כל אחד מהם .בכל מקרה יוצא זול יותר סטרימר משולב מאשר שני מכשירים נפרדים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #3 

יש משולב אם כי הם יקרים יותר, כך שזה מתאים למי שבאמת משתמש במדיה פיזית (DVD,CD, בלוריי).

sharom36 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

oferlaor כתב:יש משולב אם כי הם יקרים יותר, כך שזה מתאים למי שבאמת משתמש במדיה פיזית (DVD,CD, בלוריי).
...
לא הבנתי- דווקא משולב יקר יותר??

sharom36 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

istarmini כתב:

המלצות, מישהו??

תודה מראש,
שרון
...
כפי שאמרו חכמים C200 קנית לא טעית(בהנחה שחשוב לך אפשרות הצמדת תרגום לתכני BD מלאים ). במידה והצמדת תרגום לא חשובה אפשר לשקול גם DUNE PRIME . עלות כ 1500 ש"ח ל C200 וכ 2000 ש"ח ל DUNE . ניתן לקרוא ביקורת(יתרונות וחסרונות) על כל אחד מהם .בכל מקרה יוצא זול יותר סטרימר משולב מאשר שני מכשירים נפרדים.
...

יש מצב שתשלח לי קישור לביקורת?
ועוד דבר- אם כן חשוב לי התרגום אתה ממליץ על C200 וכתבת שהוא עולה פחות דווקא מזה שלא מאפשר הצמדת תרגום- הבנתי נכון?

תודה ,
שרון

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

sharom36 כתב:
istarmini כתב:

המלצות, מישהו??

תודה מראש,
שרון
...
...

יש מצב שתשלח לי קישור לביקורת?
ועוד דבר- אם כן חשוב לי התרגום אתה ממליץ על C200 וכתבת שהוא עולה פחות דווקא מזה שלא מאפשר הצמדת תרגום- הבנתי נכון?

תודה ,
שרון
...
http://www.hometheater.co.il/article01631

רק טעות קטנה שלי, למחיר ה C200 יש להוסיף את מחיר כונן ה BD מה שמביא אותך לכ 2000 ש"ח .

לגבי הביקורת חשוב להדגיש שהיא נערכה לפני כשנה וחצי. מאז זרמו הרבה מים בנהר והמכשיר קיבל מספר עדכוני קושחות, שהפכו אותו ליציב ביותר . מאחורי המכשיר חברה רצינית, שנותנת לו גב חזק ובנוסף, לא פחות חשוב ,קשובה לצרכי הצרכן ההישראלי.

ה DUNE קצת יותר יקר. בנוסף ל DUNE מעבד יותר "ישן" מזה של ה C200 .
ללא ספק ה DUNE אחלה מכשיר אבל הבחירה שלי היא ה C200 . גם התמיכה פה באתר נרחבת יותר ל C200 מאשר ל DUNE ,בגלל קהל משתמשים גדול יותר משמעותית.

בהצלחה

sharom36 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

ל ISTRAMINI

שליחה #7 

המון תודה.

רק עוד דבר (או שניים :-) ) אחרונים.
1. בהשוואה לIXTREAMER , מלבד היתרון של ה-C200 בהכנסת כונן יעודי, יש יתרון משמעותי לC200?
2. אני מניחה שזה גם לא כולל הרדדיסק- אני צודקת?

שוב תודה ושבת שלום

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #8 

sharom36,

מעבר ליכולת להוסיף כונן BD לפופקורן יש יתרונות נוספים על פני האקסטרימר, לפופקורן יש חומרה חזקה יותר, לפופקורן יש תמיכה רחבה יותר בתכני בלו-ריי, גם כשמדובר על ריפים ולא על מדיה אופטית, לפופקורן יש יתרון בהזרמה של תכנים ברשת, לפופקורן יש מגוון אפשרויות JB (קיר סרטים וסדרות ויזואלי) עם תמיכה מלאה (מה שלא קיים באקסטרימר), ולפופקורן יש שלט RF טוב יותר ומואר.

מרבית היתרונות שנרשמו פה תקפים גם לגבי ה-A210 בהשוואה לאקסטרימר (מלבד שלט RF, ואפשרות להוספת כונן BD).

לכל הסטרימרים יש צורך לרכוש בנפרד כונן פנימי (כמובן לפי הצרכים והאפשרויות בכל מוצר).

sharom36 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

Irus כתב:sharom36,

מעבר ליכולת להוסיף כונן BD לפופקורן יש יתרונות נוספים על פני האקסטרימר, לפופקורן יש חומרה חזקה יותר, לפופקורן יש תמיכה רחבה יותר בתכני בלו-ריי, גם כשמדובר על ריפים ולא על מדיה אופטית, לפופקורן יש יתרון בהזרמה של תכנים ברשת, לפופקורן יש מגוון אפשרויות JB (קיר סרטים וסדרות ויזואלי) עם תמיכה מלאה (מה שלא קיים באקסטרימר), ולפופקורן יש שלט RF טוב יותר ומואר.

מרבית היתרונות שנרשמו פה תקפים גם לגבי ה-A210 בהשוואה לאקסטרימר (מלבד שלט RF, ואפשרות להוספת כונן BD).

לכל הסטרימרים יש צורך לרכוש בנפרד כונן פנימי (כמובן לפי הצרכים והאפשרויות בכל מוצר).
...
תודה רבה IRUS

שרון מרמתהשרון

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46428
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #10 

istarmini,
הדור הנוכחי של ה Dune ושל ה Popcorn Hour חולקים אותה משפחת מעבדים כאשר הראשון בעל גרסה עם Macrovision אשר לא ממש רלוונטית.

sharom36,
אם את באמת משתמשת במדיה פיזית, אזי ה Dune HD Max או ה C-200 יהוו פתרונות נאים. שימי לב כי ניתן לקנות את ה C-200 ללא כונן Blu-ray ואז מחירו יהיה נמוך יותר. במידה ותרצי אפשרות עתידית למדיה פיזית, יהיה ניתן להצמיד לו כונן מתאים בהמשך.

sharom36 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

תודה לכולם-

איפה אני קונה את הC200 הזה? ידוע לכם אם סטראו סטאר מוכרים? (קניתי שם את המערכת והם אחלה).
אגב- בזמנו (7 חודשים בערך) הם הציעו לי סטרימר של דביקו. הוא מומלץ?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #12 

את הC200 ניתן לקנות ב-KSP, יש סניף גם ברמת השרון (בשופינג).

ל-DVICO יש מכשירים טובים, אך אין בהם אפשרות לכונן BD, אין להם תמיכה בתפריטי בלו-ריי, והתמיכה שלהם ב-JB מוגבלת (אין JB עצמאי ואין תמיכה בסדרות).

sharom36 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

Irus כתב:את הC200 ניתן לקנות ב-KSP, יש סניף גם ברמת השרון (בשופינג).

ל-DVICO יש מכשירים טובים, אך אין בהם אפשרות לכונן BD, אין להם תמיכה בתפריטי בלו-ריי, והתמיכה שלהם ב-JB מוגבלת (אין JB עצמאי ואין תמיכה בסדרות).
...
תודה רבה רבה.

לפני שאני רצה לקנות (:-))- הdune bd prime 3 יותר טוב/פחות טוב? יותר יקר/פחות יקר? אם אני לא טועה הוא כבר מגיע עם כונן בלו ריי.

תודה רבה רבה מראש,
שרון

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #14 

sharom36 כתב:

...
תודה רבה רבה.

לפני שאני רצה לקנות (:-))- הdune bd prime 3 יותר טוב/פחות טוב? יותר יקר/פחות יקר? אם אני לא טועה הוא כבר מגיע עם כונן בלו ריי.

תודה רבה רבה מראש,
שרון
...
ה PRIME נדמה לי יוצא קצת יותר יקר והוא מגיע עם כונן BD . ה C200 מגיע בלי . את קונה כונן BD ומתקינה לבד.(מאוד פשוט הענין הזה). שימי לב לענין התרגום ה DUNE לא מאפשר הצמדת תרגום חיצוני עבור כותרי BD מלאים. בנוסף ה JB שלו פחות טוב. חוץ מזה אחלה מכשיר.

sharom36 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

sharom36 כתב:

...
תודה רבה רבה.

תודה רבה רבה מראש,
שרון
...
אגב- עכשיו נכסתי לאתר שלהם- נראה שהם יותר זלים (אפילו בטיפה) ממחיר השוק . אני צודקת?

עכשיו אני כבר חושבת צעד קדימה- האם ידוע לך או לכל מי שקורא , אם יש מישהו שיוכל לבוא ולחבר ולהגדיר לי את הכל(לחנות יש שירות כזה?). אני כמעט בטוחה שאחרי קריאת המנואל אני אצליח לבדי אבל אין לי כח להתחשבש עם זה. ועוד דבר- יש מישהו שיכול להעתיק לי ספריית סרטים קיימת אצלו לכונן (גם אם בתשלום).

תודה,
שרון

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #16 

sharom36 כתב:
sharom36 כתב:

...
תודה רבה רבה.

תודה רבה רבה מראש,
שרון
...
אגב- עכשיו נכסתי לאתר שלהם- נראה שהם יותר זלים (אפילו בטיפה) ממחיר השוק . אני צודקת?

עכשיו אני כבר חושבת צעד קדימה- האם ידוע לך או לכל מי שקורא , אם יש מישהו שיוכל לבוא ולחבר ולהגדיר לי את הכל(לחנות יש שירות כזה?). אני כמעט בטוחה שאחרי קריאת המנואל אני אצליח לבדי אבל אין לי כח להתחשבש עם זה. ועוד דבר- יש מישהו שיכול להעתיק לי ספריית סרטים קיימת אצלו לכונן (גם אם בתשלום).

תודה,
שרון
...
שרון
בחנות KSP יתקינו לך את הכונן במידה ותבקשי(אולי ידרשו תשלום אבל הם עושים זאת).
לגבי תכנים אני מניח שלא תהיה בעיה לארגן לך קצת אבל את תצטרכי ללמוד להשיג לבד (לא מסובך אבל אסור לפרט מסיבות מובנות) כי אחרת בשביל מה צריך סטרימר.
לגבי המחיר את צודקת הם מוכרים במחיר נמוך וכולנו נהנים.
לאחר הרכישה חשוב לעדכן את הקושחה לקושחה האחרונה ששוחררה באתר של פופקורן.
במידה ואת לא רוכשת כונן פנימי ומתכוונת לנגן את התכנים ברשת או דרך כונן חיצוני תרכשי התקן USB של 2GB וצפונה שאותו תחברי ללוח האם של המכשיר לאחר שתתקיני עליו אי אילו תקיות וקבצים דרושים
בלי לחץ אנחנו פה לצורך הדרכה . :lol:

sharom36 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

מזה תודה IRUS.

שאלה אחרונה בהחלט(!) להיום( :lol: )- יש גם חשיבות לסוג הכונן (הבלו ריי)?
אני מניחה שאני אקנה כונן פנימי, אבל אם לא- מה פרוש התקן USB שציינת? (הדיוטה שכמותי)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #18 

sharom36 כתב:מזה תודה IRUS.

שאלה אחרונה בהחלט(!) להיום( :lol: )- יש גם חשיבות לסוג הכונן (הבלו ריי)?
אני מניחה שאני אקנה כונן פנימי, אבל אם לא- מה פרוש התקן USB שציינת? (הדיוטה שכמותי)
...
יש חשיבות הוא חייב להיות ברשימה שקיימת באתר של פופקורן.(בקישור על הסקירה שנתתי לך יש קישור לרשימה המומלצת). אני יכול להמליץ לך מנסיון אישי ללכת על האסוס. יש להם אותו ב KSP.

הכוונה בהתקן USB היא זכרון USB את בטח יודעת על מה אני מדבר :roll:

בהצלחה

sharom36 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

מלנת'לפים תודות. באמת!!

אשוב לעדכן.

שבת שלום.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #20 

שתי הערות לשרשור:

1. התקן USB - כונן קשיח חיצוני או זכרון פלאש ("דיסק און קי") המתחבר למזרימדיה בחיבור ה USB שלו, בדיוק כמו שהוא מתחבר למחשב. בצורה כזו אפשר להחזיק תכנים (סרטים, מוזיקה) על גבי הכונן החיצוני, להעתיק אליו דברים מהמחשב או מחברים ולנגנו ישירות בבית בחיבור ישיר למזרימדיה (אין צורך להעתיק את התכנים לכונן הקשיח הפנימי).

2. שיתוף תכני וידאו - כפי שצוין, נא לא לדון על מקורות לסרטים שאינם חופשיים, איננו אתר שיתוף. תודה :)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”