חשיבות כבל אופטי ? - דיילי בשמע ( דיבור)
שלום
האקסטרימר שלי מחובר בכבל אופטי ללוגיטק Z5500
בדיאלוגים \ מונולוגים בסרטים יש דיילי בשמע
(מורגש כמובן בעיקר בדרמות ששם המצלמה מול השפתיים )
האם כבל אופטי באיכות טובה ולא של 40 שקל יעזור ?
האם זה עניין של הגדרות בסטרימר ?
או שבכלל בדרמות עדיף לשמוע מהרמקולים של הטלויזיה בלבד
תודה מראש לעוזרים
האקסטרימר שלי מחובר בכבל אופטי ללוגיטק Z5500
בדיאלוגים \ מונולוגים בסרטים יש דיילי בשמע
(מורגש כמובן בעיקר בדרמות ששם המצלמה מול השפתיים )
האם כבל אופטי באיכות טובה ולא של 40 שקל יעזור ?
האם זה עניין של הגדרות בסטרימר ?
או שבכלל בדרמות עדיף לשמוע מהרמקולים של הטלויזיה בלבד
תודה מראש לעוזרים
הגדרות איפה ???
בסטרימר ?
במעבד התמונה של הטלויזיה ?
מצב שמופעלת יכולת עיבוד התמונה, מתבצע התהליך הבא (מאחורי הקלעים) : מידע של וידאו ואודיו מוזן מהסטרימר , נכנס לטלויזיה, עובד עיבוד ומוצג בטלויזיה כתמונה משופרת. תהליך זה לוקח זמן של כמה מילי שניות. עם או בלי עיבוד התמונה, התמונה והקול מסונכרנים אחד לשני בטלויזיה. ברגע שמחברים ישירות את הסאונד מהסטרימר למערכת , בכל צורה שהיא (RCA או כבל אופטי), הסאונד מופק ללא שום עיבוד בדרך ועל כן הוא מושמע באותו תיזמון כמו שהטלויזיה משמיעה, ללא פונקציית עיבוד התמונה. לכן, ברגע שפונקציית העיבוד מופעלת, ישנו אי סינכרון בין הסאונד של הטלויזיה לסאונד של המערכת - הטלויזיה נשמעת כאילו היא מפגרת בכמה מילי שניות, מה שיוצר הד בשמע.
איך פותרים דבר כזה ?
בסטרימר ?
במעבד התמונה של הטלויזיה ?
מצב שמופעלת יכולת עיבוד התמונה, מתבצע התהליך הבא (מאחורי הקלעים) : מידע של וידאו ואודיו מוזן מהסטרימר , נכנס לטלויזיה, עובד עיבוד ומוצג בטלויזיה כתמונה משופרת. תהליך זה לוקח זמן של כמה מילי שניות. עם או בלי עיבוד התמונה, התמונה והקול מסונכרנים אחד לשני בטלויזיה. ברגע שמחברים ישירות את הסאונד מהסטרימר למערכת , בכל צורה שהיא (RCA או כבל אופטי), הסאונד מופק ללא שום עיבוד בדרך ועל כן הוא מושמע באותו תיזמון כמו שהטלויזיה משמיעה, ללא פונקציית עיבוד התמונה. לכן, ברגע שפונקציית העיבוד מופעלת, ישנו אי סינכרון בין הסאונד של הטלויזיה לסאונד של המערכת - הטלויזיה נשמעת כאילו היא מפגרת בכמה מילי שניות, מה שיוצר הד בשמע.
איך פותרים דבר כזה ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
1. יכול להיות באג במכשיר.
2. לא נראה לי שבמערכת שציינת יש הגדרות כאלה, אבל ברסיברים אמיתיים יש LIPSYNC DELAY שמאפשר תיקון של בעיות כאלה.
2. לא נראה לי שבמערכת שציינת יש הגדרות כאלה, אבל ברסיברים אמיתיים יש LIPSYNC DELAY שמאפשר תיקון של בעיות כאלה.
1. לאיזה מכשיר התכוונת ? טלויזיה \ סטרימר \ שמע
2. אתה צודק אין במערכת את זה אבל גם ברסיברים מתחת ל 5000 ש"ח גם אין
מצאתי בדיוק אותה תקלה בפורום השכן
http://www.dtown.co.il/forum/19316-%D7% ... D7%AA.html
2. אתה צודק אין במערכת את זה אבל גם ברסיברים מתחת ל 5000 ש"ח גם אין
מצאתי בדיוק אותה תקלה בפורום השכן
http://www.dtown.co.il/forum/19316-%D7% ... D7%AA.html