שלום
אני עוקב אחר התגובות פה כבר הרבה זמן ומנסה למצוא תשובה.הבעיה היא שאני קורא הרבה עצות סותרות. אני על סף רכישת מסך פלאזמה לסלון.השימוש הוא בעיקר לשידורי SD (ממיר של יס) אך כמובן גם לשידורי HD במגבלת הערוצים הקיימים ביס.המרחק הוא 2.8 והכיוון הוא 50.
1. האם כדאי 50 או 42 למרחק כזה? אני מוצא עצות סותרות.
2. שאלת השאלות...דגם מועדף: PK550 ב-4300 שקל .C550 ב-5400 שקל X20 ב-4700 שקל או U20 ב-5700 איזה מסך יתן לי את איכות SD גבוהה ביותר והאם יש דגמים נוספים עדיפים
אשמח לשמוע עצות!
עזרה בבחירת מסך
OMT ברוך בואך לפורום!
אני ממליץ לך להתעלם מנתונים מספריים הגודל כן קובע
קח 50 אינץ'
אני לא מכיר מישהו שקנה מסך גדול ואמר: ''אוי למה קניתי מסך כל כך גדול אני מאוכזב''
רוב האנשים שאני מכיר התחרטו שלא קנו מסך יותר גדול ולאחר זמן מה שידרגו למסך יותר גדול קרי 50
קח דוג': שאתה יושב בקולנוע באחת השורות הגבוהות המסך בו אתה צופה דיי גדול ובפרופורציה יחסית יותר גדול ממסך 50 בסלון הביתי אז גם אם תשים 60 אינץ' אתה לא תתחרט וזה לא יהיה גדול יותר ביחס לקולנוע
אם אתה עדיין מתלבט לך לאחת החניות המקצועיות שמתמחות בתחום שב תראה ותמדוד
בנוגע לדגם שתבחר אני קצת משוחד כי יש לי בסלון PANASONIC אני יודע שבתחום הפלאזמות אין להם מתחרות
ממה שקראתי בפורום V20 הוא דגם חדש ואיכותי בתכני SD
כפי שהמלצתי לך בנוגע למרחק לך לחנות תראה ותשווה מה עדיף מבחינתך אל תסתמך רק על חוות דעת.
הוספתי בעריכה: ממליץ לך לערוך את הנושא של השרשור תציין מה הבלבול, אתה תקבל יותר פניות
בהצלחה
אני ממליץ לך להתעלם מנתונים מספריים הגודל כן קובע
אני לא מכיר מישהו שקנה מסך גדול ואמר: ''אוי למה קניתי מסך כל כך גדול אני מאוכזב''
רוב האנשים שאני מכיר התחרטו שלא קנו מסך יותר גדול ולאחר זמן מה שידרגו למסך יותר גדול קרי 50
קח דוג': שאתה יושב בקולנוע באחת השורות הגבוהות המסך בו אתה צופה דיי גדול ובפרופורציה יחסית יותר גדול ממסך 50 בסלון הביתי אז גם אם תשים 60 אינץ' אתה לא תתחרט וזה לא יהיה גדול יותר ביחס לקולנוע
אם אתה עדיין מתלבט לך לאחת החניות המקצועיות שמתמחות בתחום שב תראה ותמדוד
בנוגע לדגם שתבחר אני קצת משוחד כי יש לי בסלון PANASONIC אני יודע שבתחום הפלאזמות אין להם מתחרות
ממה שקראתי בפורום V20 הוא דגם חדש ואיכותי בתכני SD
כפי שהמלצתי לך בנוגע למרחק לך לחנות תראה ותשווה מה עדיף מבחינתך אל תסתמך רק על חוות דעת.
הוספתי בעריכה: ממליץ לך לערוך את הנושא של השרשור תציין מה הבלבול, אתה תקבל יותר פניות
בהצלחה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לך .omt כתב:שלום
אני עוקב אחר התגובות פה כבר הרבה זמן ומנסה למצוא תשובה.הבעיה היא שאני קורא הרבה עצות סותרות. אני על סף רכישת מסך פלאזמה לסלון.השימוש הוא בעיקר לשידורי SD (ממיר של יס) אך כמובן גם לשידורי HD במגבלת הערוצים הקיימים ביס.המרחק הוא 2.8 והכיוון הוא 50.
1. האם כדאי 50 או 42 למרחק כזה? אני מוצא עצות סותרות.
2. שאלת השאלות...דגם מועדף: PK550 ב-4300 שקל .C550 ב-5400 שקל X20 ב-4700 שקל או U20 ב-5700 איזה מסך יתן לי את איכות SD גבוהה ביותר והאם יש דגמים נוספים עדיפים
אשמח לשמוע עצות!...
מנסיון אישי מסך הפלזמה מתמודד הכי טוב שיש בשידורי SD .
בנוסך היתרונות שיש למסך הפלזמה די ברורים . ביחס הקונטרסט. מניפת הצבעים. זווית הצפייה. אין זליגות אור ואין עננות על המסך .
לגבי גודל מסך הייתי ממליץ לך לכיוון של 50 אינצ' ללא שוםן היסוס . אני מכיר מספיק חברים שרכשו את ה 42 ולאחר שבוע התחרטו שלא רכשו 50 אינצ'
לגבי דגם של מסך ממליץ לך להכנס לחנויות המתמחות ולבחון בעצמך את היכולת של המסכים .
מה שאני יכול לומר לך שמבין כל הדגמים פנאסוניק משדרת את האמינות הגבוהה ביותר . גם מבחינת צבירות וצריבות .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"