אידריס אלבה בסדרה לותר
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אידריס אלבה מדהים. מבטא בריטי קשה כשהוא רוצה בלותר. אבל הכרנו אותו כגנסטר אמריקאי קשוח בסמויה. הוא היה מדהים שם אבל בכותר הוא מדהים שבעתיים.
מדובר בשוטר גאון שבעת מרדף אחרי חוטף ואנס ילדים המרדף מסתיים במותו של החשוד כשכולם מאמינים שהוא אשם במותו. הוא נשלח לטיפול פסיכולוגי. כאשר הוא חוזר, אשתו לא ממש איתו וכולם מסתכלים עליו בעין עקומה.
הסדרה מתמקדת בשוטר חכם להפליא שככל שהזמן עובר מכופף עוד ועוד את החוקים עד שלא ממש ברור לאן זה יכול להתקדם. זו סדרה קשה עם אלימות אבל משחקי המחשבה בין לותר, הפושעים ושאר הצוות הופך את הסדרה ליצירת מופית.
נדרשת מעט סבלנות אבל הפרק השלישי כבר הפך אותי למכור והפרקים החמישי והשישי (זה כל אורך העונה) הפילו אותי לגמרי.
חזק. מומלץ. המבטא הבריטי זה בעיקר מה שעלול להפריע לכם אבל זה שווה את המאמץ.
מדובר בשוטר גאון שבעת מרדף אחרי חוטף ואנס ילדים המרדף מסתיים במותו של החשוד כשכולם מאמינים שהוא אשם במותו. הוא נשלח לטיפול פסיכולוגי. כאשר הוא חוזר, אשתו לא ממש איתו וכולם מסתכלים עליו בעין עקומה.
הסדרה מתמקדת בשוטר חכם להפליא שככל שהזמן עובר מכופף עוד ועוד את החוקים עד שלא ממש ברור לאן זה יכול להתקדם. זו סדרה קשה עם אלימות אבל משחקי המחשבה בין לותר, הפושעים ושאר הצוות הופך את הסדרה ליצירת מופית.
נדרשת מעט סבלנות אבל הפרק השלישי כבר הפך אותי למכור והפרקים החמישי והשישי (זה כל אורך העונה) הפילו אותי לגמרי.
חזק. מומלץ. המבטא הבריטי זה בעיקר מה שעלול להפריע לכם אבל זה שווה את המאמץ.
-
oferlaor
- מנהל

מקווה שכן. המשחק והעלילה מעולים ואידריס עושה כאן (שוב) את תפקיד חייו.
-
oferlaor
- מנהל