שלום אני צריך המלצה על עכבר אלחוטי טוב שעולה עד 120 שקל
שלום אני צריך המלצה על עכבר אלחוטי טוב שעולה עד 120 שקל
אני מתכוון להשתמש בעכבר בעד מרחק של 3 / 2 וחצי מטר
חשוב לי שאני ירגיש שהעכבר איתי(מדייק)
אני מתכוון לדיוק סביר ונורמלי(לא משהו מיוחד) פשוט העכבר שיש לי כרגע ממש לא מדייק והוא בורח לי וזה משגע אותי..
רצוי שיהיה אפשר להטעין אותו ב USB אבל אם זה בלתי אפשרי במסגרת התקציב אז מינימום שיעבוד טוב עם בטריות נטענות גדולות(לא בטריות קטנות) כי אם לא אז אני לא מוכן לעכבר כזה.. אלה אם כן מדובר בעכבר שממש לא זולל את הבטריות ומחליפים בטריות פעם בשנה או חצי שנה
וזהו
אני מתכוון להזמין את זה מחול אז קחו בחשבון להמליץ לי לפי מחירים של חול
תודה לעוזרים
אני מתכוון להשתמש בעכבר בעד מרחק של 3 / 2 וחצי מטר
חשוב לי שאני ירגיש שהעכבר איתי(מדייק)
אני מתכוון לדיוק סביר ונורמלי(לא משהו מיוחד) פשוט העכבר שיש לי כרגע ממש לא מדייק והוא בורח לי וזה משגע אותי..
רצוי שיהיה אפשר להטעין אותו ב USB אבל אם זה בלתי אפשרי במסגרת התקציב אז מינימום שיעבוד טוב עם בטריות נטענות גדולות(לא בטריות קטנות) כי אם לא אז אני לא מוכן לעכבר כזה.. אלה אם כן מדובר בעכבר שממש לא זולל את הבטריות ומחליפים בטריות פעם בשנה או חצי שנה
וזהו
אני מתכוון להזמין את זה מחול אז קחו בחשבון להמליץ לי לפי מחירים של חול
תודה לעוזרים
נערך לאחרונה על ידי gil900 ב 26/02/2011 3:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אצלי זה או לוגיטק או מיקרוסופט ולא חושב שתמצא בתקציב הנ"ל משהוא כזה.
מדוייק אומר ליייזר ולא אופטי שגם מעלה את התקציב.
מדוייק אומר ליייזר ולא אופטי שגם מעלה את התקציב.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לי יש את הסט מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק MK250 - עולה 120 ש"ח, ועובד מצויין וממרחק של כ-3-4 מטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
יש את ה MICROSOFT WIRELESS LASER MOUSE 7000..
מגיע עם עריסה לטעינה וסוללה נטענת..עכבר לייזר 1000DPI..נוח בטירוף..ארגונומי פחד..
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=681653
אגב,אני קניתי אותו..מאולסייל..אני יכול להגיד לך שאצלי הסוללה הגיעה לא תקינה אבל שירות הלקוחות שלהם מצויין!..עונים מהר מאוד (כמו שאתה מתקשר למישהו הביתה..שתי צלצולים והלו..חח) ושלחו לי בלי בעייה סוללה חדשה..
לגבי מרחק הפעלה..לא ניסיתי אבל קראתי בסקירה שעשו לו שהוא עבד חלק אחרי שלוש קירות ובמרחק של בערך עשרה מטרים!..
יש לו אולי חיסרון/יתרון שהוא מאוד מאוד קל וזה מרגיש כאילו אתה מזיז את היד סתם..אני לא מגזים..
בהצלחה!
מגיע עם עריסה לטעינה וסוללה נטענת..עכבר לייזר 1000DPI..נוח בטירוף..ארגונומי פחד..
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=681653
אגב,אני קניתי אותו..מאולסייל..אני יכול להגיד לך שאצלי הסוללה הגיעה לא תקינה אבל שירות הלקוחות שלהם מצויין!..עונים מהר מאוד (כמו שאתה מתקשר למישהו הביתה..שתי צלצולים והלו..חח) ושלחו לי בלי בעייה סוללה חדשה..
לגבי מרחק הפעלה..לא ניסיתי אבל קראתי בסקירה שעשו לו שהוא עבד חלק אחרי שלוש קירות ובמרחק של בערך עשרה מטרים!..
יש לו אולי חיסרון/יתרון שהוא מאוד מאוד קל וזה מרגיש כאילו אתה מזיז את היד סתם..אני לא מגזים..
בהצלחה!