Hotfile... הסוף?
מסתבר שלפני מספר ימים הוטפייל נתבעה על ידי מספר חברות הפקה ולאחר מכן החלה למחוק באופן גורף המון תוכן משרתי שמפירים זכויות יוצרים
קטע שמצאתי ביחד עם לינק
A few days ago , We notice Hollywood studios sue Hotfile over copyright .
http://news.yahoo.com/s/nm/20110209/med ... od_lawsuit
After that Hotfile terminate user accounts due to copyright infringement violations.
מה לדעתכם יקרה ? עוד שרתים צפוים לזה?
קטע שמצאתי ביחד עם לינק
After that Hotfile terminate user accounts due to copyright infringement violations.
מה לדעתכם יקרה ? עוד שרתים צפוים לזה?
לדעתי אין שום בשר בתביעה והיא לא תגיע לשום מקום.
הוטפייל מוחקים מיידית כל תוכן שמתלוננים עליו, כמו ש youtube עושים, ולכן לתביעה אין סיכוי.
אם ל youtube מותר אז גם להם מותר.
כמובן שההורדות לא יפגעו משמעותית כי כמו שעל כל סרט ש youtube מוחקת צצים 10 אחרים כך גם כאן.
הוטפייל מוחקים מיידית כל תוכן שמתלוננים עליו, כמו ש youtube עושים, ולכן לתביעה אין סיכוי.
אם ל youtube מותר אז גם להם מותר.
כמובן שההורדות לא יפגעו משמעותית כי כמו שעל כל סרט ש youtube מוחקת צצים 10 אחרים כך גם כאן.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
העניין הוא ש Hotfile לא מחקו את התוכן אלא את החשבונות.
ציטוט לדוגמה מאחד מהאתרים המספקים לינקים -
ציטוט לדוגמה מאחד מהאתרים המספקים לינקים -
נכון, תמיד יהיו מעלים חדשים, אבל כשקבוצת מקודדים נוקטת בשיטה הזו זה בעייתי לחלק מהמשתמשים (כמובן שאי אפשר לבוא בטענות).As some of you know HotFiles have been deleting lots of accounts this past week.
Now all of the accounts used by the team are deleted.
So that's it no more HotFile links....
האם זה קשור איכשהוא שקצב ההורדה מהוטפייל הוא קטסטרופלי ?sushay כתב:מסתבר שלפני מספר ימים הוטפייל נתבעה על ידי מספר חברות הפקה ולאחר מכן החלה למחוק באופן גורף המון תוכן משרתי שמפירים זכויות יוצרים
קטע שמצאתי ביחד עם לינק
מה לדעתכם יקרה ? עוד שרתים צפוים לזה?...
להוריד קובץ בודד (נגיד תוכנית טלויזיה) המהירות המקסימלית שאני מקבל זה בין 15 ל 120K !!!
ואני ב 10MB NGN בנטוויזן
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
mayeast,
לא, קצב ההורדה הוא פקטור של תעדוף ע"י הספקית שלך.
נטויז'ן מתעדפים ומאיטים את המהירות ל hotfile ו ל RS (ואולי לאתרים נוספים) בשעות העמודות, שזה כל היום ובערך עד 1:00 בלילה.
לא, קצב ההורדה הוא פקטור של תעדוף ע"י הספקית שלך.
נטויז'ן מתעדפים ומאיטים את המהירות ל hotfile ו ל RS (ואולי לאתרים נוספים) בשעות העמודות, שזה כל היום ובערך עד 1:00 בלילה.
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
ממה שקראתי באתר של ראפידשייר, התאגידים תוקפים את השרתים עם הטיעון שהתגמול שהם נותנים למעלים מעודד אותם להפיץ תוכן בלתי חוקי. ראפידשייר הפסיקו עם התגמול כבר לפני מספר חודשים וכנראה שזה מה שסוגר את הפירצה לעת עתה. דרך אגב, Megaupload נמצאים תחת תביעה דומה.
בדיוק עמדתי לפתוח שרשור חדש בנושא, אלא שנתקלתי בשרשור הזה.
הנה מייל ששלחתי הערב לתמיכה הישראלית בשרת "Hotfile":
למי שפותח את ההודעה, שלום ובוקר טוב.
אני גיל מרדכי, ורכשתי אצלכם מנוי לפני כמה חודשים.
יש לי את המספר האישי של אבי, שייאמר לזכותו, שמח לעזור לי כמה פעמים בשמחה. אבל הפעם העדפתי קודם לשלוח את המייל הזה כי הוא מכיל מידע חשוב על אודות הבעיה שאני בטוח כי נחשפתם אליה לאחרונה.
לאחרונה, הפורומים עמוסים בגזרי כתבות מאתרים ועיתונים שונים, הטוענים כי "הוטפייל" נמצאת בתביעות מצד "אולפני הוליווד" וכדומה. אני לא יודע כמה המידע הזה נכון או לא, אבל אין עשן בלי אש.
ועיזבו רגע את העשן. כמו שעידכנתי את אבי (אישית וגם הבאתי לו אינספור דוגמאות במייל ששלחתי לו לפני כמה חודשים) שרתי "הוטפייל" מתרוקנים לאט-לאט מתוכנם ואין כמעט קבצים שניתן להוריד משם. הכל כמעט "לא זמין" וכו'.
אבל זה היה לפני כמה חודשים.
היום ה-"כמעט" הפך ל-"אין בכלל"! אף-אחד לא מעלה לשרת שלכם קבצים, כולם מפחדים מפני תביעות. וסרט חדש ששוחרר לרשת מופיע בכל שרת אפשרי פרט ל-"הוטפייל". זו מכה שאין לקום ממנה לחובב סרטים כמותי שסמך עליכם ורכש מנוי.
בנוסף לכל התביעות שיש כלפיכם, ישנם עשרות אנשים זועמים, יש לציין, שמחזיקים אצלכם שרת אכסון של קבצים והם מדווחים כי חשבונותיהם נסגרו לאלתר ורק מקודם דיברתי עם אחד שמחקתם לו 15 טרה (מישהו מחו"ל) תוכן של סרטים וסדרות בעיקר שהוא למעשה אחד מתוך מאות שהשתמש בשרת "הוטפייל" כשרת אכסון בשביל שאנשים כמוני יוכלו להוריד ולהנות מהתכנים, וכאשר אתם מוחקים לאחד כזה את כל החשבונות שהוא רכש אצלכם, נדפקים כל אלה שמחפשים קבצים על השרת שלכם ולא מוצאים כלום!
אז אשמח שמישהו מכם ירים את הכפפה ויתן לי תשובות, ואם אין תשובה מספקת, ארצה כמובן החזר כספי על המנוי שרכשתי אצלכם בתמימות.
לינקים מצורפים:
http://paidcontent.org/article/419-war- ... e-hotfile/
תודה מראש,
גיל.
זה המספר שלי, למקרה ששכחתם:
057-----------.
הנה מייל ששלחתי הערב לתמיכה הישראלית בשרת "Hotfile":
למי שפותח את ההודעה, שלום ובוקר טוב.
אני גיל מרדכי, ורכשתי אצלכם מנוי לפני כמה חודשים.
יש לי את המספר האישי של אבי, שייאמר לזכותו, שמח לעזור לי כמה פעמים בשמחה. אבל הפעם העדפתי קודם לשלוח את המייל הזה כי הוא מכיל מידע חשוב על אודות הבעיה שאני בטוח כי נחשפתם אליה לאחרונה.
לאחרונה, הפורומים עמוסים בגזרי כתבות מאתרים ועיתונים שונים, הטוענים כי "הוטפייל" נמצאת בתביעות מצד "אולפני הוליווד" וכדומה. אני לא יודע כמה המידע הזה נכון או לא, אבל אין עשן בלי אש.
ועיזבו רגע את העשן. כמו שעידכנתי את אבי (אישית וגם הבאתי לו אינספור דוגמאות במייל ששלחתי לו לפני כמה חודשים) שרתי "הוטפייל" מתרוקנים לאט-לאט מתוכנם ואין כמעט קבצים שניתן להוריד משם. הכל כמעט "לא זמין" וכו'.
אבל זה היה לפני כמה חודשים.
היום ה-"כמעט" הפך ל-"אין בכלל"! אף-אחד לא מעלה לשרת שלכם קבצים, כולם מפחדים מפני תביעות. וסרט חדש ששוחרר לרשת מופיע בכל שרת אפשרי פרט ל-"הוטפייל". זו מכה שאין לקום ממנה לחובב סרטים כמותי שסמך עליכם ורכש מנוי.
בנוסף לכל התביעות שיש כלפיכם, ישנם עשרות אנשים זועמים, יש לציין, שמחזיקים אצלכם שרת אכסון של קבצים והם מדווחים כי חשבונותיהם נסגרו לאלתר ורק מקודם דיברתי עם אחד שמחקתם לו 15 טרה (מישהו מחו"ל) תוכן של סרטים וסדרות בעיקר שהוא למעשה אחד מתוך מאות שהשתמש בשרת "הוטפייל" כשרת אכסון בשביל שאנשים כמוני יוכלו להוריד ולהנות מהתכנים, וכאשר אתם מוחקים לאחד כזה את כל החשבונות שהוא רכש אצלכם, נדפקים כל אלה שמחפשים קבצים על השרת שלכם ולא מוצאים כלום!
אז אשמח שמישהו מכם ירים את הכפפה ויתן לי תשובות, ואם אין תשובה מספקת, ארצה כמובן החזר כספי על המנוי שרכשתי אצלכם בתמימות.
לינקים מצורפים:
http://paidcontent.org/article/419-war- ... e-hotfile/
תודה מראש,
גיל.
זה המספר שלי, למקרה ששכחתם:
057-----------.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
gilos,
אני מאמין שאתה רציני אבל באמת - שילמת כדי להשתמש בשירות שלהם בניגוד למטרתו המוצהרת (רשמית, אסור לאחסן תכנים מוגנים ולפיכך - גם לא היית אמור להורידם) ואתה עכשיו רוצה שיחזירו לך כסף כי אינך יכול לעשות זאת יותר?
זה מקביל למצב בו תתבע חברת השכרת רכב שיחזירו לך את כספך כי ניסית לחצות אגם עם רכב ששכרת והוא טבע, או שתתבע מהוט שישלמו לך פיצויים כי הפסיקו את השידורים הכבלים האנלוגיים שאליהם התחברת פירטית.
אני מאמין שאתה רציני אבל באמת - שילמת כדי להשתמש בשירות שלהם בניגוד למטרתו המוצהרת (רשמית, אסור לאחסן תכנים מוגנים ולפיכך - גם לא היית אמור להורידם) ואתה עכשיו רוצה שיחזירו לך כסף כי אינך יכול לעשות זאת יותר?
זה מקביל למצב בו תתבע חברת השכרת רכב שיחזירו לך את כספך כי ניסית לחצות אגם עם רכב ששכרת והוא טבע, או שתתבע מהוט שישלמו לך פיצויים כי הפסיקו את השידורים הכבלים האנלוגיים שאליהם התחברת פירטית.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אני מחזק את אוריאל ... זה פשוט לא עובד ככה .
המטרות של השרתים האלו הם לא שיתוף קבצים פיראטיים .
חוץ מזה דווקא MegaUpload חזק לעבוד כמו שצריך בזמן האחרון ..
המטרות של השרתים האלו הם לא שיתוף קבצים פיראטיים .
חוץ מזה דווקא MegaUpload חזק לעבוד כמו שצריך בזמן האחרון ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
uriler, יקירי,uriler כתב:gilos,
זה מקביל למצב בו תתבע חברת השכרת רכב שיחזירו לך את כספך כי ניסית לחצות אגם עם רכב ששכרת והוא טבע, או שתתבע מהוט שישלמו לך פיצויים כי הפסיקו את השידורים הכבלים האנלוגיים שאליהם התחברת פירטית....
בוא ולא נייפה את המציאות שאנו חיים ונושמים אותה ביומיום שלנו.
הם, אתה ואני וכל ילד שיושב על האסלה ורגליו מגיעות לרצפה יודע, לשם מה נועדו שרת "הוטפייל" ושאר השרתים.
מכל-מקום, גם אתה צודק. אבל כשהתלבטתי היכן לרכוש מנוי, ואבי - האיש מהתמיכה הטכנית של "הוטפייל ישראל" הרגיע ואמר שבהוטפייל עושים את מירב המאמצים על-מנת להדביק את המתחרות בכל מה שקשור לתכני טלוויזיה וקולנוע ודיברתי איתו ישירות מספר פעמים ושמעתי את ההצהרה\ההבטחה הזו מפיו, אז כן יש לי זכות לבוא ולדרוש את כספי חזרה.
הוא הבטיח שהמצב יילך וישתפר וקרה בדיוק ההפך. מילא, היה המצב נשאר בעינו.
ובכלל, מה אתם חושבים על הבעיה הזו?
תחריף? תתפשט לשאר השרתים (גם אלו שבסין - פיילסוניק וכו') או שיעבור זעם והכל יחזור לקדמותו?!
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
IamEzio,
זה אורי
gilos,
מה אתה מצפה? האינטרס של אבי (ואין לי מושג מי זה, בכלל לא ידעתי שלהוטפייל יש תמיכה בעברית) הוא למכור, ברור שהוא יגיד לך שהם עושים את מירב המאמצים. חוץ מזה - אתה חושב שהוא יודע מה התכניות של הבוסים של החברה, ומה הם עושים כשמאיימים עליהם בתביעות?
בכל מקרה, בלי להיכנס לנושא של מה מקובל בחיים היום, אתה שילמת על שירות להורדה בפרמיום מהשרתים שלהם. לא שילמת על שירות "אני רוצה להוריד תכנים לא חוקיים שלא אמורים להיות על השרת". את שירות ההורדה אתה עדיין מקבל - זה שאין לך מה להוריד זו לא הבעיה שלהם, ולדעתי אם הם יחזירו לך את הכסף הם יהיו בצרות הרבה יותר גדולות (לך אין שום דרך לתבוע מהם את הכסף הזה, ומצד שני - ברגע שהם יחזירו לך יהיה גל של דרישות דומות, בנוסף לתביעות כי הם למעשה מודים שהאתר שלהם הוא פלטפורמה מודעת לעצמה להפרת זכויות יוצרים).
זה אורי
gilos,
מה אתה מצפה? האינטרס של אבי (ואין לי מושג מי זה, בכלל לא ידעתי שלהוטפייל יש תמיכה בעברית) הוא למכור, ברור שהוא יגיד לך שהם עושים את מירב המאמצים. חוץ מזה - אתה חושב שהוא יודע מה התכניות של הבוסים של החברה, ומה הם עושים כשמאיימים עליהם בתביעות?
בכל מקרה, בלי להיכנס לנושא של מה מקובל בחיים היום, אתה שילמת על שירות להורדה בפרמיום מהשרתים שלהם. לא שילמת על שירות "אני רוצה להוריד תכנים לא חוקיים שלא אמורים להיות על השרת". את שירות ההורדה אתה עדיין מקבל - זה שאין לך מה להוריד זו לא הבעיה שלהם, ולדעתי אם הם יחזירו לך את הכסף הם יהיו בצרות הרבה יותר גדולות (לך אין שום דרך לתבוע מהם את הכסף הזה, ומצד שני - ברגע שהם יחזירו לך יהיה גל של דרישות דומות, בנוסף לתביעות כי הם למעשה מודים שהאתר שלהם הוא פלטפורמה מודעת לעצמה להפרת זכויות יוצרים).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אתה יודע למי ניתנה הנבואה אבל לדעתי שרתים ייפלו ושרתים יקומו, הראיה היא כי יש שירותים שמחזיקים זמן רב (למשל RS.com) ואחרים שצצים כמו פטריות שלאחר הגשם ונעלמים כלעומת שבאו.