HOUSE עונה 7
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73360
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
משיהו צפה בפרק 13? פרק פשוט אפי - לדעתי הטוב ביותר בענה הנוכחית שהייתה טיפ טיפה רדומה לעיתים.
בהחלט הפרק הטוב עד כה (לעונה הנוכחית) וטוב שככה כי אני מתחיל לאבד עניין.
לדעתי העונה הזו לא נופלת מקודמותיה.
כל פרק מצחיק אותי, ואני כמעט ולא מאוכזב מאף פרק.
נכון, הסדרה הפכה להיות קצת יותר מידיי דרמתית לפעמים אבל הצוות והניואנסים של האוס נשארו ואף השתבחו לדעתי.
פרק 13 באמת היה טוב, אבל הכי הצחיק אותי העונה זה הפרק שבו צ'ייס מחפש אחרי הבחורה שמפרסמת תמונות שלו ומשתמשת בזהות הוירטואלית שלו, פרק 10
כל פרק מצחיק אותי, ואני כמעט ולא מאוכזב מאף פרק.
נכון, הסדרה הפכה להיות קצת יותר מידיי דרמתית לפעמים אבל הצוות והניואנסים של האוס נשארו ואף השתבחו לדעתי.
פרק 13 באמת היה טוב, אבל הכי הצחיק אותי העונה זה הפרק שבו צ'ייס מחפש אחרי הבחורה שמפרסמת תמונות שלו ומשתמשת בזהות הוירטואלית שלו, פרק 10
-
Huber
- חבר במועדון HT

הוא כ"כ רומנטי ההאוס הזה:
ill always choose you... ha ha, my head is on your vaginae!
ill always choose you... ha ha, my head is on your vaginae!
-
Huber
- חבר במועדון HT

פרק 17 היה מצוין! והסיום מוכיח את נכונות המשפט No good deed goes unpunished.
רק לי היה מאוד לא מתאים לאישיות שלו לא לשכב איתה בסוף? הבחור שוכב עם זונות באופן קבוע
ד"א, פרק אחרון לעונה - אין יותר מידיי קליפהאנגרים לעונה הבאה
רק לי היה מאוד לא מתאים לאישיות שלו לא לשכב איתה בסוף? הבחור שוכב עם זונות באופן קבוע
ד"א, פרק אחרון לעונה - אין יותר מידיי קליפהאנגרים לעונה הבאה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Huber
בכלל לא בטוח שהוא שוכב איתן. תמיד רואים אותו עושה איתן פעילויות אבל לא ממש יותר מזה.
גם כשהוא נמצא איתן במיטה זה show עבור מישהו. אני די בטוח שזה מכוון.
הפרק היה חזק בכמה רמות שונות. אין ספק שזה הפרק החזק בעונה עד כה.
בכלל לא בטוח שהוא שוכב איתן. תמיד רואים אותו עושה איתן פעילויות אבל לא ממש יותר מזה.
גם כשהוא נמצא איתן במיטה זה show עבור מישהו. אני די בטוח שזה מכוון.
הפרק היה חזק בכמה רמות שונות. אין ספק שזה הפרק החזק בעונה עד כה.
ב-11 לאפריל פרק 18 (עוד 19 יום)Huber כתב:פרק 17 היה מצוין! והסיום מוכיח את נכונות המשפט No good deed goes unpunished.
רק לי היה מאוד לא מתאים לאישיות שלו לא לשכב איתה בסוף? הבחור שוכב עם זונות באופן קבוע![]()
ד"א, פרק אחרון לעונה - אין יותר מידיי קליפהאנגרים לעונה הבאה...
-
Huber
- חבר במועדון HT

המ.. נכון. מוזר, הפרק הזה לא הופיע ברשימת הפרקים כשכתבתי את התגובה שלי ואפילו כרגע אין עליו יותר מידיי מידע:
http://www.tv.com/house/show/22374/episode.html
http://www.tv.com/house/show/22374/episode.html
גם לפי הקישור הבא אין יותר מדי אינפורמציה אבל לפחות אפשר לדעת ש..יש פרק נוסף לחכות לוHuber כתב:המ.. נכון. מוזר, הפרק הזה לא הופיע ברשימת הפרקים כשכתבתי את התגובה שלי ואפילו כרגע אין עליו יותר מידיי מידע:
http://www.tv.com/house/show/22374/episode.html...
http://next-episode.net/house
הפרק ששודר לאחרונה היה מצד אחד נחמד אבל מצד שני ברגע שראיתי את 13 אמרתי לעצמי "הנה היא סיימה
את ההתחייבויות שלה לטרון (או משהו אחר) ועכשיו היא יכולה לחזור להאוס והתסריטאים הפליצו איזה סיפור
רקע כדי לכסות על ההיעדרות שלה. נו באמת..." (לא שבאמת מפריע לי, היא נראתה מצויין בפרק הזה).
אגב חלק מהסצנות בפרק נראו כאילו הן צולמו ב DSLR (תמונה רכה עם עומק שדה רדוד למדי) אבל אולי זה
רק משהו שהוסיפו העריכה.
את ההתחייבויות שלה לטרון (או משהו אחר) ועכשיו היא יכולה לחזור להאוס והתסריטאים הפליצו איזה סיפור
רקע כדי לכסות על ההיעדרות שלה. נו באמת..." (לא שבאמת מפריע לי, היא נראתה מצויין בפרק הזה).
אגב חלק מהסצנות בפרק נראו כאילו הן צולמו ב DSLR (תמונה רכה עם עומק שדה רדוד למדי) אבל אולי זה
רק משהו שהוסיפו העריכה.
אם אני לא טועה, הם באמת מצלמים חלק מהפרקים ב DSLRHazooM כתב:הפרק ששודר לאחרונה היה מצד אחד נחמד אבל מצד שני ברגע שראיתי את 13 אמרתי לעצמי "הנה היא סיימה
רק משהו שהוסיפו העריכה....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים