panasonic המלצות
שלום
רכשתי את ה 50PV80 לפני שנתיים. מאוד אהבתי את המסך עד שהוא התקלקל. EUROCOM הסכימו להחליף לי את המסך עם 50PX10 שהם אומרים שהיה בתצוגה ורק שלושה חודשים של אחריות. כמה שאלות:
1. ה X10 זה מסך טוב?
2. זה מקובל שהם רוצים לתת לי מסך לא חדש עם מאת אחריות?
3. חשבתי להציע להם לשלם על שדרוג (דגם יותר חדש, מסך יותר גדול, וכו) יש המלצות? יש לי מרחק של 6m מי המסך וצופה בHD וSD דרך streamer עם חיבור HDMI
תודה ומצאר על העברית - אנח עולה חדש.
speks
רכשתי את ה 50PV80 לפני שנתיים. מאוד אהבתי את המסך עד שהוא התקלקל. EUROCOM הסכימו להחליף לי את המסך עם 50PX10 שהם אומרים שהיה בתצוגה ורק שלושה חודשים של אחריות. כמה שאלות:
1. ה X10 זה מסך טוב?
2. זה מקובל שהם רוצים לתת לי מסך לא חדש עם מאת אחריות?
3. חשבתי להציע להם לשלם על שדרוג (דגם יותר חדש, מסך יותר גדול, וכו) יש המלצות? יש לי מרחק של 6m מי המסך וצופה בHD וSD דרך streamer עם חיבור HDMI
תודה ומצאר על העברית - אנח עולה חדש.
speks
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
הם לא מסכימים/יכולים לתקן את המסך שלך?
המסך עדיין באחריות?
המסך עדיין באחריות?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

יתקנו אותי המומחים אם אני טועה, אבל אני חושב שסדרה X ממותגת נמוך יותר מאשר מיתוגה של PV בזמנו.
חומר למחשבה מה שווה האחריות של יבואן רשמי...
חומר למחשבה מה שווה האחריות של יבואן רשמי...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא מקובל לחלוטין
לתת לך מסך משומש ופשוט יחסית כמו X10.
זה בעיה שלהם שלא יכולים לתקן את המסך שלך....
שיציעו לך שידרוג ל 50V10 חדש במחיר טוב.
לדעתי, אם תוכל להוסיף כ 5,000 ש"ח זו עסקה טובה.
אולי זו הזדמנות טובה להגדיל ל 58V10 בתוספת של כ- 8,000 ש"ח.
זה בעיה שלהם שלא יכולים לתקן את המסך שלך....
שיציעו לך שידרוג ל 50V10 חדש במחיר טוב.
לדעתי, אם תוכל להוסיף כ 5,000 ש"ח זו עסקה טובה.
אולי זו הזדמנות טובה להגדיל ל 58V10 בתוספת של כ- 8,000 ש"ח.
לא ממליץ לך ללכת על אופציה של מסך מתצוגה (שמן הסתם עבר כברת דרך , שבוודאי חלקה גם כלל ביקור במעבדה ...).
אני אישית הייתי הולך על האופציה של שידורג , השאלה כאן היא באמת באיזה סכום.
אני אישית הייתי הולך על האופציה של שידורג , השאלה כאן היא באמת באיזה סכום.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אני מסכים איתך שפה המקום ליורוקום להראות מה שווה אחריות רשמית,
לא הצלחתם לתקן מסך באחריות- תחליפו לאחד בגודל ורמה זהה ולא מתצוגה.
לא הצלחתם לתקן מסך באחריות- תחליפו לאחד בגודל ורמה זהה ולא מתצוגה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ממליץ לך להעזר בחנות ממנה רכשת את המסך ... בדרך כלל יש לחנויות המתמחות האיכותיות כח מול היבואן הרשמי יורוקום במקרה שלך .speksetc כתב:למה לשלם בכלל? כתוב באחריות שהם צריכים להחליף עם מסך חדש זהה או באותו איכות. זה לא אומר שהבסיס זה להחליף לי לX20 חדש בחינם (ואולי לתת אופציה לשידרוג למסך יותר גדול בתשלום?) פספסתי משהו פה?...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
הוא רכש את המסך לפני ש-נ-ת-י-י-ם9000es כתב:ממליץ לך להעזר בחנות ממנה רכשת את המסך ... בדרך כלל יש לחנויות המתמחות האיכותיות כח מול היבואן הרשמי יורוקום במקרה שלך .speksetc כתב:למה לשלם בכלל? כתוב באחריות שהם צריכים להחליף עם מסך חדש זהה או באותו איכות. זה לא אומר שהבסיס זה להחליף לי לX20 חדש בחינם (ואולי לתת אופציה לשידרוג למסך יותר גדול בתשלום?) פספסתי משהו פה?......
אם אתה מצפה ל "יחס מיוחד" מאותה החנות ,ומתעלם מהנתון הזה-אתה חי בסרט....
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
על אף ש"חי בסרט" זו לא צורת ההתבטאות הכי מכובדת - מי שחי בסרט זה אתה
הסיבה שפונים לחנות מתמחה היא בשביל לקבל שירות ברמה גבוהה במשך כל תקופת האחריות.
שירות לא נגמר ברגע שיצאת מהחנות - ממש לא!
זה אולי ככה בחנויות עודפים למיניהן וכל מיני חנויות שלא אזכיר את שמו אבל ממש לא בחנויות מתמחות.
הסיבה שפונים לחנות מתמחה היא בשביל לקבל שירות ברמה גבוהה במשך כל תקופת האחריות.
שירות לא נגמר ברגע שיצאת מהחנות - ממש לא!
זה אולי ככה בחנויות עודפים למיניהן וכל מיני חנויות שלא אזכיר את שמו אבל ממש לא בחנויות מתמחות.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
אז פניתי לארמגדון לגבי העניינן הזה והם היו מזה בסדר. לקחו ממני פרטים ואמרו שיבדקו את זה. אפילו חזרו אלי להגיד שאין עידכון אבל הם עדיין מטפלים בזה ומחקים לתשובה.
האמת אני מרגיש די מטומטם שלא פניתי אלהם יותר מוקדם. כל החוויות שלי איתם היו טובות - כולל שעזרו לי לתקן משהו בAUDIO שנה אחרי שרכשתי את המסך.
תודה לכולכם על העזרה ותמיכה (ועל הזדמנות לשפר את העיברית שלי
). מקווה שיהיה לי עידכון משמח בקרוב.
האמת אני מרגיש די מטומטם שלא פניתי אלהם יותר מוקדם. כל החוויות שלי איתם היו טובות - כולל שעזרו לי לתקן משהו בAUDIO שנה אחרי שרכשתי את המסך.
תודה לכולכם על העזרה ותמיכה (ועל הזדמנות לשפר את העיברית שלי
אז הים חזרו אלי מארמגדון ואמרו שאמרו להם מEUROCOM שאפשר לתקן אבל הציעו לי X10 מתצוגה כ"תשופר"
התקשרתי לEUROCOM להגיד שאני למעוניין בX10 ואו שיציעו לחדש (כמו שכתוב באחריות), אושדרוג במחיר סביר, או באמת לתקן לי את הPV80
הנציגה מי EUROCOM תוענת שהם לא מחליפים לחדש אחרי שנה אפילו אם זה עדיין באחריות (ויש לי את האחריות :הישן" של שנתיים ולא ה 1 + 4 שנים)
זה באמת נכון? זה נשמע לי נורה מוזר. מה שווה אחריות אם מקבלים מסך ישן שהיה פעיל יום ולילה??
התקשרתי לEUROCOM להגיד שאני למעוניין בX10 ואו שיציעו לחדש (כמו שכתוב באחריות), אושדרוג במחיר סביר, או באמת לתקן לי את הPV80
הנציגה מי EUROCOM תוענת שהם לא מחליפים לחדש אחרי שנה אפילו אם זה עדיין באחריות (ויש לי את האחריות :הישן" של שנתיים ולא ה 1 + 4 שנים)
זה באמת נכון? זה נשמע לי נורה מוזר. מה שווה אחריות אם מקבלים מסך ישן שהיה פעיל יום ולילה??
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אם יורוקום טוענים עכשיו שאפשר לתקן, אז שיתקנו, לא?
או שלחנות הם אומרים דבר אחד ולך דבר אחר?
בכל מקרה הצעה של מסך מתצוגה היא לא צ'ופר לדעתי.
או שלחנות הם אומרים דבר אחד ולך דבר אחר?
בכל מקרה הצעה של מסך מתצוגה היא לא צ'ופר לדעתי.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אין לי לידי את תעודת האחריות, צריך לבדוק מה כתוב שם.
בעבר תעודת האחריות הייתה זמינה באתר החברה אך היא הוסרה משם.
לגבי החוק, מתוך האתר-
http://www.consumers.org.il/category/se ... d-warranty
היצרן טוען כי לא ניתן למצוא חלקים מקוריים וחדשים ומציע לי לתקן את המוצר ולהתקין חלקים מחודשים. אני חושש ולא מעוניין בתיקון כפי שהוצע. מה זכויותיי?
יצרן/יבואן שאינו יכול לתקן את המוצר באופן שיחזיר את המוצר למצב שלפני התיקון, או אינו יכול להתקין חלקים שאינם חדשים ומקוריים, יספק לצרכן מוצר חדש זהה או מסוג דומה ושווה ערך, או יחזיר לצרכן את התשלום ששילם הצרכן בעד הנכס - לפי בחירת היצרן/יבואן.
בעבר תעודת האחריות הייתה זמינה באתר החברה אך היא הוסרה משם.
לגבי החוק, מתוך האתר-
http://www.consumers.org.il/category/se ... d-warranty
היצרן טוען כי לא ניתן למצוא חלקים מקוריים וחדשים ומציע לי לתקן את המוצר ולהתקין חלקים מחודשים. אני חושש ולא מעוניין בתיקון כפי שהוצע. מה זכויותיי?
יצרן/יבואן שאינו יכול לתקן את המוצר באופן שיחזיר את המוצר למצב שלפני התיקון, או אינו יכול להתקין חלקים שאינם חדשים ומקוריים, יספק לצרכן מוצר חדש זהה או מסוג דומה ושווה ערך, או יחזיר לצרכן את התשלום ששילם הצרכן בעד הנכס - לפי בחירת היצרן/יבואן.