חיבור HDMI לטלויזיה-לא עובד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ברוך הבא לפורום!
חסרים מלא פרטים... איזה כרטיס מסך יש לך? איזו מערכת הפעלה?
האם הורדת והתקנת מהאתר של יצרן הצ'יפסט של כרטיס מסך (אנוידיה, ATI או אינטל. לא מיקרוסופט) את הדרייבר המלא לכרטיס המסך?
האם מדובר בכבל HDMI ארוך? האם מדובר בהגדרה של מסך נוסף למסך מחשב? האם בחלון בו משנים רזולוציה של המסך מופיעים לך שני ריבועים עם 1 ו-2 עליהם ומייצגים את המסכים? אם כן, תעשה קליק ימני על הריבוע הלא פעיל ותאפשר אותו (Attached).
אם מדובר בחיבור שני מסכים וכל זה גם לא עוזר, נסה לעשות ריסטרט למחשב כאשר רק הטלוויזיה מחוברת.
האם הורדת והתקנת מהאתר של יצרן הצ'יפסט של כרטיס מסך (אנוידיה, ATI או אינטל. לא מיקרוסופט) את הדרייבר המלא לכרטיס המסך?
האם מדובר בכבל HDMI ארוך? האם מדובר בהגדרה של מסך נוסף למסך מחשב? האם בחלון בו משנים רזולוציה של המסך מופיעים לך שני ריבועים עם 1 ו-2 עליהם ומייצגים את המסכים? אם כן, תעשה קליק ימני על הריבוע הלא פעיל ותאפשר אותו (Attached).
אם מדובר בחיבור שני מסכים וכל זה גם לא עוזר, נסה לעשות ריסטרט למחשב כאשר רק הטלוויזיה מחוברת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מעכרת הפעלה windows7, כרטיס מסך ATI,כבל HDMI ארוך, בחלון בו משנים רזולוציה של המסך מופיעים שני ריבועים, לחצתי על הריבוע הלא פעיל- יש שתי אפשרויות: identify, properties.pixies כתב:ברוך הבא לפורום!
אם מדובר בחיבור שני מסכים וכל זה גם לא עוזר, נסה לעשות ריסטרט למחשב כאשר רק הטלוויזיה מחוברת....
אף אחת מהאפשרויות הללו לא פתרה את הבעיה.
האם לנתק את מסך המחשב לפני שאני עושה ריסטרט?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
כן. נסה להעלות את המחשב מחדש כאשר מסך המחשב מנותק.
כמו כן, הורד והתקן את ה-Catalyst המלא האחרון מהאתר של ATI (הדרייבר של כרטיס המסך).
כמו כן, הורד והתקן את ה-Catalyst המלא האחרון מהאתר של ATI (הדרייבר של כרטיס המסך).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שבוע טוב,
עדיין לא הצלחתי לפתור את התעלומה - חיברתי את הdvd לכבל הhdmi למסך הטלויזיה (LG) והצלחתי לראות תמונה. עשיתי עדכון לכרטיס המסך של המחשב דרך הדרייבר שקיבלתי (CD). שיניתי את ההגדרות במחשב למסך מפוצל כשאחד ברזולוציה 1920X1080 (מסך מחשב) והשני ברזולוציה של 1280X768 (מסך LG). מה אני עושה לא נכון??
תודה
עדיין לא הצלחתי לפתור את התעלומה - חיברתי את הdvd לכבל הhdmi למסך הטלויזיה (LG) והצלחתי לראות תמונה. עשיתי עדכון לכרטיס המסך של המחשב דרך הדרייבר שקיבלתי (CD). שיניתי את ההגדרות במחשב למסך מפוצל כשאחד ברזולוציה 1920X1080 (מסך מחשב) והשני ברזולוציה של 1280X768 (מסך LG). מה אני עושה לא נכון??
תודה