התלבטות בין 3 סוגי סטרימרים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Morgoth פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום אני הלכתי לאיבוד קצת בין כל המאמרים וכל ההמלצות, סיימתי את הלילה עם נורופן כבר מרוב בלבול :?
התקציב 1200, אני מחפש מכשיר שיש בו כונן קשיח מובנה ושיכול לשדר תוכן מקוון (הבנתי שהאקסטרימר יכול לספק את זה)

המכשירים שאני מתלבט בינהם הם:

Xtreamer Pro

Xtreamer Prodigy

Popcorn Hour C-200

תודה מראש לכל העוזרים.

nadav_83
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 197
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

קודם כל האקסטרימר פרודג'י יוצא לשוק רק בעוד כמה ימים, אז אני מניח שיעבור קצת זמן עד שהוא ישווק בארץ.

לגבי הפופקורן - להשתמש בו לצרכים שהגדרת יהיה כמו להרוג זבוב עם טיל בליסטי.
ב-C-200 יש הכנה לכונן בלוריי ורשיונות לניגון בלוריי מה שמייקר אותו ביחס לדגמים אחרים.
אז אם אין לך תוכניות על כונן בלוריי (ולפי מה שאני מבין - אין לך) חבל לשלם סתם כסף בשביל פיצ'רים שלא תשתמש בהם.
מה שכן אתה יכול ללכת על דגמים יותר פשוטים של Popcorn Hour כמו A-210.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46368
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #3 

Morgoth,
עבור תוכן מקוון רק ה BOXEE BOX נותן פתרון ראוי.
עבור הדרישה ל HDD פנימי (למה?), כל שאר המכשירים יתאימו.

קראת את המדריכים והביקורות בדביק? לאחר קריאה הכל די ברור.

Morgoth פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

תודה רבה nadav_83 אכן חידשת לי המון מידע שהיה לי קצת מעורפל.
לגבי האקסטרימר פרודג'י, ידוע לי שהוא לא יצא עדיין אלא בעוד מספר ימים, שכחתי לציין זאת, פשוט בעוד שבועיים אני אהיה בברצלונה
וחשבתי לעצמי אולי לנסות לחפש משהו שם או בדוטי פרי (בספק).

ziv_r, קראתי את הביקורות לגבי המכשירים וגם את המדריך שעוזר לבחור סטרימר מתאים, אבל עדיין קצת הלכתי לאיבוד, אז רציתי ככה חוות דעת של מביני עניין לפני שאני עושה הוצאה כזו.
קראתי ביקורות פושרות לגבי ה BOXEE BOX ולכן לא ממש לקחתי אותו בתור אופציה,
חבר טוב קנה בוקסי בוקס לפני חודשיים ורק תלונות אני שומע ממנו, כמובן שאני לוקח את הרוב בערבון מוגבל,
הבנתי שהתוכן המכוון שיש לבוקסי בוקס להציע הוא ממש דל, אשמח לדעת אחרת.
קראתי שיש לאקסטרימר משהו שנקרא אקסטרימר לייב, ועושה רושם שכולם מתלהבים מזה כ"כ שאמרתי לעצמי נשמע טוב.

הדרישה שלי לHDD פנימי היא אשמת בזק בינלאומי שמספקים לי אינטרנט 10 מגה עילג, השתמשתי באקסבוקס בתור סטרימר והיה המון לאגים,
משהו שלא נתקלתי בו אצל אף אחד. גם היה לי לפני חצי שנה בערך, לשבוע סטרימר שאינני זוכר את שמו, גם בו היו לאגים,
חשוב להבהיר שהלאגים היו בקובץ Divx רגיל ולא MKV.
אני כבול בהתחייבות שנגמרת בעוד 3 חודש ואז אעבור לספק אחר, מהתבוננות עמוקה בפורום כבר דיי הרבה זמן גיליתי שאני גם לא היחיד
שסובל מהם.

כל מקרה תודה רבה, החכמתי :)

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #5 

1.ה"לאגים" שיש לך בתוך הרשת הביתית לא קשורים בשום צורה לספק האינטרנט שלך.
2.אין שום דבר שניתן להזרים מהרשת לאקסטרימר ולא ניתן לבוקסי לדעתי.
3.צריך לבדוק האם החבר שלך שמתלונן על הבוקסי יודע איך להתשמש בו..במכשירים האלו צריך לדעת איך להשתמש בשביל להוציא מהם את המקסימום

Morgoth פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

אז למה הם קשורים אם לא לספקית האינטרנט ? (שאני אעזוב כך או כך)
אין לי שמץ של מושג עד כמה הוא מבין במכשיר, בגלל זה כתבתי "רק תלונות אני שומע ממנו, כמובן שאני לוקח את הרוב בערבון מוגבל"
אבל זה לא משנה את הביקורות הפושרות ושלל הבעיות שאני קורא בהמון מקומות אחרים בנוגע למכשיר...
כנראה שרק הדגמה ממשית של יכולות בלייב לגבי המכשירים יעזרו לי להחליט, אז אדחה את הקניה לתקופה שאהיה בחו"ל.
תודה (Y)

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #7 

לאגים בהזרמה מהמחשב שלך לאסטרימר למשל שמחובר לטלוויזיה קשורים ברשת הביתית שלך. אם זה רשת קווית או אלחוטית וכו'.

אם הכוונה שלך הייתה בהזרמת תכנים ישירות מהאינטרנט אז קבל את התנצלותי זה כן קשור לחיבור האינטרנט שלך ולספקית...

Morgoth פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

אכן ידידי התכוונתי להזרמת תכנים, אפילו יו טיוב מקרטע :roll:
פשוט זוועה.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #9 

nadav_83 כתב:קודם כל האקסטרימר פרודג'י יוצא לשוק רק בעוד כמה ימים, אז אני מניח שיעבור קצת זמן עד שהוא ישווק בארץ.

לגבי הפופקורן - להשתמש בו לצרכים שהגדרת יהיה כמו להרוג זבוב עם טיל בליסטי.
ב-C-200 יש הכנה לכונן בלוריי ורשיונות לניגון בלוריי מה שמייקר אותו ביחס לדגמים אחרים.
אז אם אין לך תוכניות על כונן בלוריי (ולפי מה שאני מבין - אין לך) חבל לשלם סתם כסף בשביל פיצ'רים שלא תשתמש בהם.
מה שכן אתה יכול ללכת על דגמים יותר פשוטים של Popcorn Hour כמו A-210.
...
נפגעתי עד עומק נשמתי - אבל סולח לך כי אתה מתחיל.
ה- A210 בשום אופן לא שייך לקטגוריה שאתה מגדיר "...על דגמים יותר פשוטים של Popcorn Hou כמו A210".

ה- A210 הוא בדיוק C200 רק בלי הבלוריי ועם שלט אחר.

אז בפעה הבאה תדייק יותר ביחוד שאתה כבר ממליץ לאחרים -אולי תקרא עוד קצת בשרשורים שתרכוש יותר ידע.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

ami9,
"נפגעת עד עמקי נשמתך"? "אתה סולח לו כי הוא מתחיל"? "אולי כדאי שתקרא ותלמד עוד קצת"? (כן, 100 הודעות באתר זה באמת הבדל מאוד משמעותי...)

סליחה - אבל מי שמך עליון על מישהו אחר באתר? למה אתה לוקח אישית משהו שנכתב על מוצר מסוים, ולמה מישהו צריך את סליחתך אם כבר נפגעת?

תרצה או לא, ה A210 שייך למשפחה הבסיסית יותר של מזרימדיות, שלא כוללים כונן למדיה פיזית (כמו ה C200 או ה Dune בדגמים מסוימים), שלא תומכים בתפריטי בלוריי מלאים ואולי עוד מאפיינים (כמו השלט שציינת).
אין שום חיסרון בלהיות דגם "פשוט" ואף אחד לא אומר שהוא לא דגם מוצלח, nadav_83 אפילו המליץ עליו כמתאים יותר לפותח השרשור.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #11 

יאאוה - איזו מתקפה-מה קרה לך-אולי גם תשלחי לי מכתב מעורך דין.-
תפקידך כעורך משנה לא מאפשר לך לפנות ככה - "מי שמך"-מאד לא מתאים לי גם אם זה פורום פרטי.
גם בתפקידך הרם תקרא קודם את כל מה שכותבים ותענה במתינות ולא בסערה כמו שעשית עכשיו.
תקרא בבקשה מה הוא כתב ומה אני כתבתי - סליחה כבודו אם זה הסגנון - תכתוב לפחות בפרטי ולא כאן.

ועכשיו לעניין בפירוט - ואתה עושה מזה קייס גדול מידי - אבל מכריח אותי לענות לך, אחרי מילים קשות וסגנון בוטה שאתה מרשה לעצמך לכתוב פה - למרות תפקידך הרם ולמרות שזה פורום פרטי. ותמיד זכותך להעיף מפה כאלו שלא מוצאים חן בעיניך - ואין לי בעיה עם זה.

הוא כתב במפורש שה-A210 הוא יותר פשוט מ- C200 - וזאת טעות עיניניית וטכנולוגית.
אני לא התייחסתי במפורש לשום סטרימר אחר אלא רק להשוואה בין C200 ל A210.

ועכשיו מכייון שפנית אלי כך ברבים -
אני במפורש דורש את חזרתך מהמילים הקשות והסגנון הבוטה ,
וסלח לי כבודו שאני בכלל מעיז לענות לך.
ממש הגזמת בגדול !!! :evil:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46368
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #12 

ami9,
צריך לקחת דברים בפרופורציה.
התגובה של uriler במקום וזאת מכיוון שאתה זלזלת בחבר nadav_83 אשר כל מטרתו הייתה לעזור לפותח השרשור.
התגובה שלך לעומת זאת, לא במקום. אתה מדבר לגופו של אדם ועוד עושה זאת בזלזול רב, תגובות כאלו אין להם מקום באתר שלנו ואינן תורמות לדיון פורה ומהנה לקריאה.

אם נחזור לנושא שבגללו המיני-דיון החל, ה A-210 בהחלט נמצא בדרגה נמוכה יותר מה C-200 ו- uriler פירט יפה מאוד את הסיבה. האם זוהי סיבה לכעס והטחת מילים רעות? בטח שלא, זה בסך הכל מכשיר שמנגן קבצים, לכן אני חוזר שוב למשפט הראשון שפתח את התגובה שלי: צריך לקחת דברים בפרופורציה.

אחרון, אנחנו בפתחו של סופשבוע, קחו שאיפה עמוקה ותרגעו, אנחנו בפורום אינטרנטי עם אלפי עיניים שקוראים כל מילה שאנחנו כותבים, לכן השתדלו לכתוב בנעימות, בהנאה. אם אתם עצבניים, תעזבו את המחשב ותחזרו ביום אחר, לא יקרה שום דבר.
אין כאן מקום לקטטות.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #13 

ami9,
אקבל את עצתו של ziv_r ואכתוב במתינות -
1. נכון שמדובר באתר פרטי אך אני אינני הבעלים או המנהל שלו ועל כן איני "יכול להעיף את מי שארצה", וגם אני מאוד נגד זה במרבית המקרים, אלא אם מדובר במישהו שפוגע בקהילה בעקביות.
2. לא הייתה כוונה בדבריי לפגוע בך אלא להעמיד דברים על דיוקם ולהבהיר כי מבחינת האתר כל הגולשים שווים, כולל אותי ואת שאר חברי ההנהלה. לאף אחד אין זכות לזלזל בדבריו של גולש אחר, לא משנה עד כמה הוא אינו מסכים לדבריו.
אם היית כותב את טענתך המקצועית בלבד ללא הזלזול הבוטה אותו ציטטתי, גם תגובתי הייתה שונה.

לעניין התגובה, בביטוי "מי שמך" אין משום עלבון, ואם ככה הבנת אותו כנראה שמדובר בפירוש מודרני אליו לא התייחסתי. במקור, משמעות הביטוי היא בפשטות "מי נתן לך את הזכות" (ולטעמי, דווקא הפירוש עלול לפגוע יותר מהמקור).
http://www.safa-ivrit.org/exp-abc/mem/% ... E%D7%9A%3F

בכל מקרה ולסיכומו של עניין מבחינתי, לא הייתה פה שום כוונה לפגוע, אין לי שום בעיה עם אף גולש באתר וזכותו של כל אחד להביע את דבריו, כל עוד אין בהם משום פגיעה.

שבת שלום :)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”