IE9 איזה יופי!
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

knazi,
בינתיים אני מאוד מרוצה, מהמהירות ומהיציבות. הוא מתחרה בכבוד מול כרום, במקרים מסויימים גם עובר אותו (FF הרחק מאחור במובן הזה).
הדבר היחיד שאני לא מת עליו זה הטאבים והעיצוב של ה-TOOLBAR שלו.
בינתיים אני מאוד מרוצה, מהמהירות ומהיציבות. הוא מתחרה בכבוד מול כרום, במקרים מסויימים גם עובר אותו (FF הרחק מאחור במובן הזה).
הדבר היחיד שאני לא מת עליו זה הטאבים והעיצוב של ה-TOOLBAR שלו.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני גם מרוצה (כמו שאמרתי הוא הדפדפן הראשי שלי כבר מס' חודשים) אך עדיין מדי פעם יש באגים שונים
לי למשל לפעמים הדף של הג'ימייל מתעוות בצורה מוזרה. גם למשל העבודה איתו בפייסבוק פחות חלקה מבכרום (למרות שבעדכון האחרון זה השתפר)
בנוסף לפעמים כשיש עומס על האינטרנט חלק מהתמונות והתפריטים מפסיקים לעבוד וצריך לסגור ולפתוח מחדש.
לי דווקא נוח עם העיצוב שלו
לי למשל לפעמים הדף של הג'ימייל מתעוות בצורה מוזרה. גם למשל העבודה איתו בפייסבוק פחות חלקה מבכרום (למרות שבעדכון האחרון זה השתפר)
בנוסף לפעמים כשיש עומס על האינטרנט חלק מהתמונות והתפריטים מפסיקים לעבוד וצריך לסגור ולפתוח מחדש.
לי דווקא נוח עם העיצוב שלו
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
הורדתי כרגע. נחמד מאוד, יש בהחלט שיפור במהירות אם כי העיצוב לא הלהיב אותי במיוחד.
יש לי רק באג אחד שמציק לי - החלון לא נפרש על כל המסך. כשאני לוחץ על כפתור full screen או מצמיד את החלון למעלה (WIN7) הוא נפרש לכל הרוחב ולמטה אך למעלה נשארים 5מ"מ. רק לאחר לחיצה כפולה על F11 העניין מסתדר.
גם כפתור ה back כאילו גדול מידי וחתוך למטה.
מישהו נתקל בזה?
יש לי רק באג אחד שמציק לי - החלון לא נפרש על כל המסך. כשאני לוחץ על כפתור full screen או מצמיד את החלון למעלה (WIN7) הוא נפרש לכל הרוחב ולמטה אך למעלה נשארים 5מ"מ. רק לאחר לחיצה כפולה על F11 העניין מסתדר.
גם כפתור ה back כאילו גדול מידי וחתוך למטה.
מישהו נתקל בזה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אם כל הזמן משווים את ה IE9 לכרום על מנת להראות איזה זריז הוא, למה לא להשתמש בכרום וזהו?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
כן גם אני משתמש בIE9 שאין מה לעשות מיקרוסופט למדו כמה דברים מהכרום ובהחלט הטמיעו בדפדפן החדש.
אני משתמש בו ולא בכרום כי אני בעל דעה שהכרום יודע ואוסף עלי יותר מדי פרטים.
אני משתמש בו ולא בכרום כי אני בעל דעה שהכרום יודע ואוסף עלי יותר מדי פרטים.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4879
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
oferlaor
לא הייתי קובר את FF כל כך מהר.
הצטרפתי לבטא של FF בצעד מאוד סקפטי אם יצליח לשרוד את השוק המאוד תחרותי הזה.
אני יכול לומר שהוא מביא כמה דברים שנלקחו מהכרום,
ומהירות שהכרום יכול לחלום עליה.
אחרי מספר שבועות איתו הסרתי הכרום.
יש גם כמה פיצ'רים חדשים (שאין לי מושג אם יש בכרום וב- IE),
שמשפרים את הקצב השימוש והגמישות.
בקיצור, לא הייתי קובר אותו כל כך מהר.
לא הייתי קובר את FF כל כך מהר.
הצטרפתי לבטא של FF בצעד מאוד סקפטי אם יצליח לשרוד את השוק המאוד תחרותי הזה.
אני יכול לומר שהוא מביא כמה דברים שנלקחו מהכרום,
ומהירות שהכרום יכול לחלום עליה.
אחרי מספר שבועות איתו הסרתי הכרום.
יש גם כמה פיצ'רים חדשים (שאין לי מושג אם יש בכרום וב- IE),
שמשפרים את הקצב השימוש והגמישות.
בקיצור, לא הייתי קובר אותו כל כך מהר.
-
oferlaor
- מנהל

גם אצלי ה back חתוך. אבל אני צמצמתי את גודל ה caption bar של windows 7 שנראה לי טיפה כמו הצווארונים הענקיים של שנות השבעים...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
למה, למה הם העבירו את לחצן ה Favorites לצד ימין כמו בכרום, זה אחד הדברים היחידים שהחזיקו אותי ב IE, וזה מעצבן שהיא אפשר להעביר אותו לצד שמאל, סה"כ דפדפן באמת מהיר, גם אהבתי את העיצוב, עדיין יש כמה דפים שעושים בעיות איתו, אבל הם בכיוון הנכון.
שי
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73312
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
תשלמו לי ולא תצליחו לגרום לי להתשמש בגירסאות תוכנה לא סופיות (RC, בטא) של מיקרוסופט. גם הגירסאות הסופיות שלהם לא תמיד יציבות/מאובטחות, אז שאקח על עצמי התנסות במוצר לא סופי? למה?
כולם מדברים על מהירות. אם אין לך מחשב ממש גרוטאה, ההבדלים בין הדפדפנים השונים כ"כ זניחים שלדעתי אין לכך משקל. לי הרבה (הרבה) יותר חשוב הקוסטומזציה שמאפשר ה FF מכל שיפור במהירות. ישנם כמה תוספים שכ"כ התרגלתי אליהם ושעשו לי את הגלישה כ"כ יעלה ונוחה שאינני יכול בלעדיהם.
כולם מדברים על מהירות. אם אין לך מחשב ממש גרוטאה, ההבדלים בין הדפדפנים השונים כ"כ זניחים שלדעתי אין לכך משקל. לי הרבה (הרבה) יותר חשוב הקוסטומזציה שמאפשר ה FF מכל שיפור במהירות. ישנם כמה תוספים שכ"כ התרגלתי אליהם ושעשו לי את הגלישה כ"כ יעלה ונוחה שאינני יכול בלעדיהם.
-
oferlaor
- מנהל

כולם מדברים על מהירות. אם אין לך מחשב ממש גרוטאה, ההבדלים בין הדפדפנים השונים כ"כ זניחים שלדעתי אין לכך משקל. לי הרבה (הרבה) יותר חשוב הקוסטומזציה שמאפשר ה FF מכל שיפור במהירות. ישנם כמה תוספים שכ"כ התרגלתי אליהם ושעשו לי את הגלישה כ"כ יעלה ונוחה שאינני יכול בלעדיהם
...
גם אני לא מחליף את השועל בשום דפדפן