פלייסטיישן 3 - משתדרגת, שוב, פעם שנייה כי טוב :)

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
shiranaway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים! :P

אחרי שקניתי פלזמה 50 אינץ (50V20). הגיע הזמן להשתדרג שוב... :lol:
ופעם.. פלייסטיישן 3!!!! וכן כן, בחורה... :roll:
אני רוצה לקבל המלצתכם לגבי משחקים. אני מאוד אוהבת משחקים בסגנון של "גולדן אקס" של פעם, משחקי מכות רחוב כאלה. עדיפות למשחקים ששני שחקנים יכולים לשחק ביחד (באותה קבוצה) נגד המחשב (לעבור ביחד מסכים ועוד).
לא בסגנון של מורטל קומבט של פעם!! (וואו, הסגרתי כמה עתיקה אני... :lol:

אם ברצוני לדעת סרטי בלו ריי - עדיף לקנות דגם PAL, נכון?

שנית,
היכן ממליצים לקנות? בחנויות כמו באג קורעים במחיר.. מה שגורם לי לנטות ליד 2 ולא ממש בא לי (n)
(אני לא אקנה גם את הפלייסטיישן עצמו, אלא גם פיצ'רים כמו החיישן MOVE ועוד שלט (כי בדרך כלל זה מגיע רק עם שלט אחד).
מאיפה כדאי להזמין משחקים? ואם הפלייסטיישן הוא דגם פאל, יש בעיה של אזורים במשחקים? להזמין רק איזור B?

תודה ! (Y)

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

דבר ראשון, תתחדשי על המסך, שמעתי שהוא מעולה (Y)
משחקים בסגנון "Golden Axe" יש בשפע בחנות PSN. כבר לא עושים משחקים "רציניים" כאלה יותר מדי :wink:
אני חושב שזה מתבקש (בכל זאת בחורה, מצטער על צרות המוחין שלי) להמליץ על Little Big Planet 2. אישית, הוא לא מדבר אלי יותר מדי, אבל הוא דומה לסגנון שהזכרת בגלל שגם הוא מעין "Side Scroller" ואפשר לשחק בו עד 4 שחקנים במקביל (גם ביחד, וגם לפעמים אחד נגד השני), וגם, באופן יחסי, הוא די מומלץ בקרב בנות המין היפה. (כלומר, בין הדברים הראשונים שעולים לראש כששואלים "מה הייתי נותן לחברה שלי לשחק?").
מהPSN, אני מכיר רק את Revenge of the Wounded Dragons או משהו כזה שהוא משחק מכות, Side Scroller שאפשר לשחק בו שני שחקנים ביחד.

לגבי Blu-Ray, את צודקת. בהחלט עדיף PAL.
אני בטוח שמבאג ממש לא כדאי לקנות. כדאי לבדוק בחנויות אחרות (ZAP יכול לעזור).
לדעתי, הדיל הכי טוב הוא לקנות את זה מאירופה ולהביא לארץ, אם מתוכננת נסיעה במקרה. במספר ארצות זה יכול להיות מאוד זול ביחס לארץ.
אם מתוכננת סתם נסיעה לחו"ל ואין חשד שיהיה ניתן לקנות שם PS3 בזול, אני זוכר שהיה פעם מחיר די טוב עליו דווקא בבאג בדיוטי פרי. כדאי לוודא קודם.
לגבי משחקים מחו"ל, יש/ היה לזה שרשור יעודי. אפשר להסתכל כאן.
אני אישית מזמין בעיקר מshopto ומVGP. לפעמים גם מeBay, במקרים נדירים.

אין שום בעיה של אזורים במשחקים, אפשר לקנות משחקים מכל מקום בעולם. למרות זאת, כדאי לדעת שמשחק שנקנה מאזור מסויים לא יעבוד עם DLC (תוכן נוסף בתשלום) שנקנה מחנות של אזור אחר בחלק מהמקרים, אבל אפשר להתחבר לאיזה חנות שרוצים וגם לכמה מהן במקביל (יש חנות PSN להרבה ארצות באיזורים שונים, לאחרונה יש גם לישראל).
בהצלחה!
:)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #3 

או-אהה - גולדן-אקס. קלאסיק.
כבר לא מייצרים דברים כאלה היום.. אבל אם את באמת מתגעגעת אני מוכן למכור לך את הסופר-נינטנדו שלי,
יש לו מלא משחקים כמו גולדן-אקס ואחרים.. :lol:
ההצעה של להביא מחו"ל היא הזולה ביותר. אם קונים בארץ ולא עם אחריות של ישפאר אפשר לחסוך עוד כמה מאות שקלים.
אני אישית קניתי של ישפאר גם בגלל האחריות העדיפה וגם בגלל הנושא של PAL ובלו-ריי (לייתר בטחון)
משחקים -
ממליץ לך לחפש באתרים כמו שהמולצו קודם והייתי מוסיף את :
www.game.co.uk
http://www.zavvi.com
משם אני קונה ברוב המקרים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

shiranaway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

MovieBit כתב:דבר ראשון, תתחדשי על המסך, שמעתי שהוא מעולה (Y)
משחקים בסגנון "Golden Axe" יש בשפע בחנות PSN. כבר לא עושים משחקים "רציניים" כאלה יותר מדי :wink:
אני חושב שזה מתבקש (בכל זאת בחורה, מצטער על צרות המוחין שלי) להמליץ על Little Big Planet 2. אישית, הוא לא מדבר אלי יותר מדי, אבל הוא דומה לסגנון שהזכרת בגלל שגם הוא מעין "Side Scroller" ואפשר לשחק בו עד 4 שחקנים במקביל (גם ביחד, וגם לפעמים אחד נגד השני), וגם, באופן יחסי, הוא די מומלץ בקרב בנות המין היפה. (כלומר, בין הדברים הראשונים שעולים לראש כששואלים "מה הייתי נותן לחברה שלי לשחק?").
מהPSN, אני מכיר רק את Revenge of the Wounded Dragons או משהו כזה שהוא משחק מכות, Side Scroller שאפשר לשחק בו שני שחקנים ביחד.

:)
...
היי היי! אומנם אני בחורה, אבל לא בת 4 :lol:
חוץ מזה, אני כנראה חריגה כי אני מעדיפה דם ומכות!
איזה משחקים מומלצים יש? אני גם נורא נהנת מהגרפיקה בעיקר על הפלזמה כך שזה חשוב לי :)
אני נורא אוהבת משחקים בסגנון ASSASSIN אבל נראה לי לא נוח לשחק בזה כי אין עכבר :\
מה שקורץ לי זה המשחקים עם הMOVE והאקדחים... נראה לי להיט :)

מכיר חנויות לקנייה קונסולה?
(אפשר להזמין עינית MOVE בחו"ל וזה יתאים לקונסולה PAL בארץ? או חייב לקנות את העינית בארץ?

shiranaway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

jacko-il כתב:או-אהה - גולדן-אקס. קלאסיק.
כבר לא מייצרים דברים כאלה היום.. אבל אם את באמת מתגעגעת אני מוכן למכור לך את הסופר-נינטנדו שלי,
יש לו מלא משחקים כמו גולדן-אקס ואחרים.. :lol:
ההצעה של להביא מחו"ל היא הזולה ביותר. אם קונים בארץ ולא עם אחריות של ישפאר אפשר לחסוך עוד כמה מאות שקלים.
אני אישית קניתי של ישפאר גם בגלל האחריות העדיפה וגם בגלל הנושא של PAL ובלו-ריי (לייתר בטחון)
משחקים -
ממליץ לך לחפש באתרים כמו שהמולצו קודם והייתי מוסיף את :
www.game.co.uk
http://www.zavvi.com
משם אני קונה ברוב המקרים.
...
כמה עלתה לך קונוסולה?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

לא רלוונטי כמה עלתה לי כי קניתי אותה לפני שנתיים..
תעשי בדיקה בחנות VGS.CO.il , לא שאני ממליץ או משהו, פשוט אני קניתי משם ובזמנו הם היו
אטרקטיביים במחיר יחסית לאחריות של ישפאר.

ויש לך אחלה העדפות למשחקים..
מה עם משחקי אקשן סטייל GOD OF WAR או DANTES INFERNO ו- UNCHARTED וכאלה ?
ויש עוד מלא שמות, אבל נתחיל בזה שתגידי בכמה אני רחוק ממה שאת אוהבת.. לאט לאט ננסה להתמקד.
*אם את לא מכירה אותם, צפי ב REVIEW שלהם ביוטיוב. עדיף של GameSpot או של IGN או אחרים איכותיים..

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #7 

העינית לMove נקראת PS Eye. זאת בעצם מצלמת רשת עם מיקרופון (ולזה היא שימשה לפני שיצא הMOVE).
אין בעיית תאימות כלשהי.
אם את מחפשת משחקי יריות עם Move, שמתאימים ליותר משחקן אחד, וכוללים לא מעט דם ואלימות, הייתי ממליץ על Dead Space Extraction, שמקבלים אותו עם Dead Space 2, אבל נדמה לי שאפשר להוריד אותו בנפרד מהPSN, ועל Time Crisis: Razing Storm.
אם את מתקשה כרגע לשחק עם גיימפד במשחקים שדורשים לכוון, אז תדעי שזה משהו שמתרגלים אליו די בקלות אחרי כמה ימים.
בכל אופן, God of War 3 הוא באמת בחירה טובה (אלים, גרפי וייראה מעולה על פלזמה 50") למשחק שלא צריך ממש לכוון בו עם הגיימפד.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #8 

יש משהו אחד פשוט שאמליץ לך בחום לנסות וזה לגשת ל PSN, להוריד דמואים ולהתנסות. אף אחד לא יוכל להגיד לך מה יתאים לטעמך, רק את, וכמובן שהדרך הכי קלה (וכמובן פשוטה וחינמית) היא להוריד דמו של המשחק, לשחק בו ולהחליט בעצמך. פשוט - לא? :wink:

לגבי הקונסולה, אם אין לך מישהו שיביא לך את הקונסולה במזוודה מחו"ל בלי להצהיר, אין שום סיבה לרכוש אותה מחו
ל מכיוון שאחרי תשלום המיסים המחיר יוצא קרוב מידי למחיר בארץ בשביל שזה ישתלם. לגבי האם לרכוש קונסולה עם אחריות של ישפאר, יש לכך רק סיבה אחת לדעתי - אם תצפי בסירטי DVD ו/או בלוריי שרכשת/השכרת בארץ. ב DVD הנושא יותר קריטי מכיוון שכולם נעולים לאיזור מסויים ואם תרכשי קונסולה שלא מתאימה פשוט לא תוכלי לצפות בהם. בבלוריי הנושא הרבה יותר פשוט מכיוון שחלק גדול מאוד מהם לא נעול לשום איזור וירוץ על כל קונסולה מכל איזור. הנה רשימה של סירטי הבלוריי הקיימים כיום, כל מה שבירוק לא נעול:

http://bluray.liesinc.net/index.php?region=b

כפי שאת רואה, הרב ירוק/לא נעול ככה שלא משנה איזו קונסולה תהיה לך ומאיזה איזור, היא תריץ אותם. בכל מקרה זה לא תקף כהו זה לסרטים שתורידי מהאינטרנט (שם אין קשר ואין נעילת איזורים) רק למדיות פיזיות, כאלו שרוכשים בחנות או משכירים ממקומות כמו בלוקבאסטר ושאר ירקות.

לגבי ה MOVE, אין שום קורולציה בין האיזור ממנו רכשת את הקונסולה לאיזור ממנו רכשת את הבקר. כל בקר יתאים לכל קונסולה, זה אוניברסלי. לי יש קונסולה שנרכשה בתאילנד (אסיאתית) שעובדת עם בקר MOVE שנרכש בישראל (אירופאי). אין לזה משמעות.

לגבי משחקים - כמו שאמרו לך, אם רכשת משחק מחנות באירופה, ה DLC (תוספים בתשלום) שתרכשי חייבים להיות מה PSN המתאים, קרי האירופאי. אם רכשת את המשחק מאמריקה, DLC מה PSN האמריקאי. וכו וכו. לא בעייה כי תוכלי להירשם לכולם בו זמנית אם בא לך, אין הגבלה.

shiranaway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

jacko-il כתב:לא רלוונטי כמה עלתה לי כי קניתי אותה לפני שנתיים..
תעשי בדיקה בחנות VGS.CO.il , לא שאני ממליץ או משהו, פשוט אני קניתי משם ובזמנו הם היו
אטרקטיביים במחיר יחסית לאחריות של ישפאר.

ויש לך אחלה העדפות למשחקים..
מה עם משחקי אקשן סטייל GOD OF WAR או DANTES INFERNO ו- UNCHARTED וכאלה ?
ויש עוד מלא שמות, אבל נתחיל בזה שתגידי בכמה אני רחוק ממה שאת אוהבת.. לאט לאט ננסה להתמקד.
*אם את לא מכירה אותם, צפי ב REVIEW שלהם ביוטיוב. עדיף של GameSpot או של IGN או אחרים איכותיים..
...
אוף!
ומה עושים אם לא אהבתי אף אחד? :O
לא אוהבת סגנון אינדיאנה ג'ונס. משום מה הרבה מהמשחקים האלה עם גרפיקה לא משהו (למרות שלפי התגובות כנראה משהו בעיניים שלי לא תקין :lol: יותר מדי מצועצע כזה..

במחשב אני חובבת ASSAIN ופעם שיחקתי הרבה CS (אגב, אם ארצה לשחק עם רובה מול הטלוויזיה, אצטרך לקנות רק את המלצמה ואקדח או שצריך גם שלט ניווט/בקרה?
אל תתייאשו ממני!!! 8O

shiranaway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

Huber כתב:יש משהו אחד פשוט שאמליץ לך בחום לנסות וזה לגשת ל PSN, להוריד דמואים ולהתנסות. אף אחד לא יוכל להגיד לך מה יתאים לטעמך, רק את, וכמובן שהדרך הכי קלה (וכמובן פשוטה וחינמית) היא להוריד דמו של המשחק, לשחק בו ולהחליט בעצמך. פשוט - לא? :wink:

לגבי ה MOVE, אין שום קורולציה בין האיזור ממנו רכשת את הקונסולה לאיזור ממנו רכשת את הבקר. כל בקר יתאים לכל קונסולה, זה אוניברסלי. לי יש קונסולה שנרכשה בתאילנד (אסיאתית) שעובדת עם בקר MOVE שנרכש בישראל (אירופאי). אין לזה משמעות.

לגבי משחקים - כמו שאמרו לך, אם רכשת משחק מחנות באירופה, ה DLC (תוספים בתשלום) שתרכשי חייבים להיות מה PSN המתאים, קרי האירופאי. אם רכשת את המשחק מאמריקה, DLC מה PSN האמריקאי. וכו וכו. לא בעייה כי תוכלי להירשם לכולם בו זמנית אם בא לך, אין הגבלה.
...
יש לי 2 מילים לומר לך, הראשונה היא תודה על ניסיון ההסברה! (Y)
השנייה היא: מה?.......... :roll:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #11 

"מה" זו מילת שאלה, לא שאלה בפני עצמה. אימרי לי מה לא הבנת "קצת" יותר בהרחבה ואנסה להסביר.

אם המושגים הם אלו שמבלבלים אותך, פה תוכלי למצוא הסבר לגביהם:

PSN:

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Network

DLC:

http://en.wikipedia.org/wiki/Downloadable_content

MOVE:

http://en.wikipedia.org/wiki/PS3_Move

DEMO:

http://en.wikipedia.org/wiki/Game_demo

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

אוף!
ומה עושים אם לא אהבתי אף אחד? :O
לא אוהבת סגנון אינדיאנה ג'ונס. משום מה הרבה מהמשחקים האלה עם גרפיקה לא משהו (למרות שלפי התגובות כנראה משהו בעיניים שלי לא תקין :lol: יותר מדי מצועצע כזה..

במחשב אני חובבת ASSAIN ופעם שיחקתי הרבה CS (אגב, אם ארצה לשחק עם רובה מול הטלוויזיה, אצטרך לקנות רק את המלצמה ואקדח או שצריך גם שלט ניווט/בקרה?
אל תתייאשו ממני!!!
...
אז ככה, את יכולה להגיד הרבה דברים על המשחקים האלה. לא לסגנון שלך, לא אוהבת לא יודע מה.. אבל להגיד שיש
להם גרפיקה לא משהו זה חצוף בערך כמו שמישהו יורד מנסיעה על פרארי F430 ואומר.."לא יודע, אוטו עייף.."
דבר שני, מה זה לעזאזל "סגנון אינדיאנה ג'ונס" ?? :lol:

סתם משחק שקפץ לי לראש שפתאום נזכרתי ששחקתי בו אצל חבר. (אפשרי משחק משותף ל 2 כמו שרצית..)
LARA CROFT AND THE GUARDIAN OF LIGHT
כן אני יודע זה נשמע מפגר, אבל תכל'ס הוא היה ממש מהנה להפתעתי...
תראה אם הסטייל שלו נראה לך. לי הוא היה ממש כיפי.
ביקורת -

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”