הצצת וידאו: המוטורולה XOOM - פירעון חובות
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
בתערוכת CES האחרונה קיבלנו הצצה ראשונה ושטחית על הטאבלט החדש של מוטורולה. החלטנו שחובות חייבים להחזיר ובתערוכת ברצלונה ניגשנו במיוחד לקבל הצצה ראשונה ומעמיקה יותר של ה XOOM. וידאו.
למאמר: המוטורולה XOOM - פירעון חובות
למאמר: המוטורולה XOOM - פירעון חובות
אלי חבוש
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73367
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
למה להגדיל סתם את שטח המוצר עם שוליים שחורים? לא עדיף לוותר עליהם ולהקטין את המוצר?
למה צריך 2 מצלמות אם אין אפשרות לשיחות ווידאו?
המעמד - רק בשביל טעינה ורמקול סטריאו?
נראה מוצר מדליק. נחמד שזה מגיע בקרוב (רבעון הזה - מקסימום עד סוף אפריל).
למה צריך 2 מצלמות אם אין אפשרות לשיחות ווידאו?
המעמד - רק בשביל טעינה ורמקול סטריאו?
נראה מוצר מדליק. נחמד שזה מגיע בקרוב (רבעון הזה - מקסימום עד סוף אפריל).
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
למה אין שיחות וידאו? נכון שאין שיחות סלולריות אבל כן יש שיחות וידאו בדרכים אחרות - סקייפ, גוגל צאט....Huber כתב:
למה צריך 2 מצלמות אם אין שיחות וידאו....
מעניין למה uriler לא מגיב גם ל post הזה,Irus כתב:מצחיק שאחרי כל העקיצות מצד חובבי האנדרויד כלפי משתמשי ה-IOS, המוצר יוצא ללא תמיכה בפלאש... גם אם מדובר על משהו זמני....
כמו שהוא עשה כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 91#1345691 היה צריך לרשום כאן משהו בסגנון:
Irus,אני לא מבין את הקטע - כ"כ מסובך להיות חובב אפל בלי להיות אנטי אנדרואיד?
(אני יודע, יש גם משתמשי אפל שאינם שונאי אנדרואיד, אבל לצערי הם מיעוט שקט)....
אם אתה לא יודע
אז אני אגלה לאחרים, שהסיבה שהתמיכה בפלאש תגיע לאנדרואיד 3.0 בשבועות הקרובים ולא מייד, נובעת מכך שאדובי (בעלת טכנולוגית הפלאש) עדיין לא סיימה את הפיתוח שלה על גירסת פלאש 10.2 שמיועדת גם למכשירי טאבלט בעלי מסך גדול. זה בדיוק הפוך מהעקיצה שלך. עובדים על גירסה שתאפשר חוויה גדולה יותר על מסכים גדולים ולא זורקים גירסה קודמת (10.1) שתעשה אולי את העבודה אבל חווית הצפייה הייתה פחותה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
osherov,
אני מוחמא שאתה עוקב אחריי
ההבדל הוא ש Irus התנסח די בחביבות ואפילו סייג את הדברים, חוץ מזה שבמקרה הזה - דווקא שונאי האנדרואיד הם המיעוט בקרב חובבי אפל...
אני מוחמא שאתה עוקב אחריי
ההבדל הוא ש Irus התנסח די בחביבות ואפילו סייג את הדברים, חוץ מזה שבמקרה הזה - דווקא שונאי האנדרואיד הם המיעוט בקרב חובבי אפל...
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
osherov,
מסתבר שאני כן יודע מה הסיבה ולכן סייגתי את הדברים, אך עדיין זה נראה תמוה ולא מקצועי...
שים לב איזו תגובה רשמת, שרומזת על כל מיני תובנות, בחלקן לא נכונות בעליל, אחרי שורה קטנה שכוללת תמיהה מוצדקת (לדעתי)...
דרך אגב, רכשתי לאחרונה 2 מכשירי אנדרויד (SGS) ואני כרגע צריך לדאוג לתפעול יומיומי ולתמיכה... ככה שאין פה אנטי...
נראה לי שבמקרה כמו שלך, דבר כזה לא היה מתאפשר...
מסתבר שאני כן יודע מה הסיבה ולכן סייגתי את הדברים, אך עדיין זה נראה תמוה ולא מקצועי...
שים לב איזו תגובה רשמת, שרומזת על כל מיני תובנות, בחלקן לא נכונות בעליל, אחרי שורה קטנה שכוללת תמיהה מוצדקת (לדעתי)...
דרך אגב, רכשתי לאחרונה 2 מכשירי אנדרויד (SGS) ואני כרגע צריך לדאוג לתפעול יומיומי ולתמיכה... ככה שאין פה אנטי...
נראה לי שבמקרה כמו שלך, דבר כזה לא היה מתאפשר...
Irus,
ברור לי שאתה יודע מה הסיבה אבל מכיוון שלא רשמת את הסיבה והעדפת את העקיצה בלי פירוט, זה גורם למשתמש שפחות מכיר, לקרוא את ההודעה ולהבין משהו שהוא פשוט, עובדתית רחוק מהמציאות. אגב, מה הקשר בין חוסר מקצועיות לבין זה שאין תמיכה בפלאש
פלאש זאת יכולות שממומשת ע"י אדובי ולא ע"י גוגל ולכן לגוגל אין שום נגיעה לגבי תמיכה או לא בפלאש. נכון להיום דווקא עושה רושם, שאדובי משקיע המון אנרגיה בגירסת 10.2 של פלאש למכשירי טאבלט ולכן מאוד הגיוני שהעידכון יגיע בקרוב מאוד, אבל לא מייד עם יציאת המכשיר הראשון (רק להזכיר שרק אתמול השתחרר מכשיר ה Honeycomb הראשון לעולם ורק לפני שבוע בערך גוגל שיחררה את ספריות הפיתוח המלאות לגירסה הזאת). עוד להזכיר שעד לגירסה 2.2 לאנדרואיד בכלל לא הייתה תמיכה רשמית של אדובי באנדרואיד. רק הסיבה לחוסר התמיכה עד אז, הייתה אדובי ולא אפל........סליחה גוגל
uriler,
זכרתי את התגובה ההיא שלך, מכיוון שלדעתי אתה לא מודע לכך שהעקיצות של חובבי אפל נגד אנדרואיד בפורום, הם ממש לא פחותות מאשר הכיוון "הצודק"
(אין לי שום בעייה עם עקיצות, אני דווקא בדר"כ אוהב את זה, בתנאי שזה נעשה בטוב טעם)
ברור לי שאתה יודע מה הסיבה אבל מכיוון שלא רשמת את הסיבה והעדפת את העקיצה בלי פירוט, זה גורם למשתמש שפחות מכיר, לקרוא את ההודעה ולהבין משהו שהוא פשוט, עובדתית רחוק מהמציאות. אגב, מה הקשר בין חוסר מקצועיות לבין זה שאין תמיכה בפלאש
פלאש זאת יכולות שממומשת ע"י אדובי ולא ע"י גוגל ולכן לגוגל אין שום נגיעה לגבי תמיכה או לא בפלאש. נכון להיום דווקא עושה רושם, שאדובי משקיע המון אנרגיה בגירסת 10.2 של פלאש למכשירי טאבלט ולכן מאוד הגיוני שהעידכון יגיע בקרוב מאוד, אבל לא מייד עם יציאת המכשיר הראשון (רק להזכיר שרק אתמול השתחרר מכשיר ה Honeycomb הראשון לעולם ורק לפני שבוע בערך גוגל שיחררה את ספריות הפיתוח המלאות לגירסה הזאת). עוד להזכיר שעד לגירסה 2.2 לאנדרואיד בכלל לא הייתה תמיכה רשמית של אדובי באנדרואיד. רק הסיבה לחוסר התמיכה עד אז, הייתה אדובי ולא אפל........סליחה גוגל
uriler,
זכרתי את התגובה ההיא שלך, מכיוון שלדעתי אתה לא מודע לכך שהעקיצות של חובבי אפל נגד אנדרואיד בפורום, הם ממש לא פחותות מאשר הכיוון "הצודק"
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
osherov,
כל הרעיון של השקת הטבלט בגרסת אנדרויד 3.0 אשר לראשונה מותאמת לשימוש עם כאלה מכשירים, בנוסף ליתרונות שהחברה (במקרה הזה מוטורולה) מנסה להדגיש בהשוואה לאייפד, נראה לי לא ממומש עד הסוף כאשר משיקים את המוצר ומוציאים אותו לשוק ללא תמיכה בפלאש, גם אם זה זמני וגם אם זה לא תלוי בהם... מה הבעיה לחכות עוד חודש (אולי פחות, לפי מה שהם רומזים)? היו מקרים כאלה בעבר, גם בעולם הטכנולוגיה וגם בשוק הזה.
לי נראה שזה קשור בניסיון להוציא את המכשיר למכירה ולעשות זבנג, לפני ההשקה של האייפד 2...
לגבי החלק השני, נראה לי שהעקיצה שלי הייתה עדינה ובטוב טעם...
כל הרעיון של השקת הטבלט בגרסת אנדרויד 3.0 אשר לראשונה מותאמת לשימוש עם כאלה מכשירים, בנוסף ליתרונות שהחברה (במקרה הזה מוטורולה) מנסה להדגיש בהשוואה לאייפד, נראה לי לא ממומש עד הסוף כאשר משיקים את המוצר ומוציאים אותו לשוק ללא תמיכה בפלאש, גם אם זה זמני וגם אם זה לא תלוי בהם... מה הבעיה לחכות עוד חודש (אולי פחות, לפי מה שהם רומזים)? היו מקרים כאלה בעבר, גם בעולם הטכנולוגיה וגם בשוק הזה.
לי נראה שזה קשור בניסיון להוציא את המכשיר למכירה ולעשות זבנג, לפני ההשקה של האייפד 2...
לגבי החלק השני, נראה לי שהעקיצה שלי הייתה עדינה ובטוב טעם...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
צודק, הא?osherov כתב:
uriler,
זכרתי את התגובה ההיא שלך, מכיוון שלדעתי אתה לא מודע לכך שהעקיצות של חובבי אפל נגד אנדרואיד בפורום, הם ממש לא פחותות מאשר הכיוון "הצודק"(אין לי שום בעייה עם עקיצות, אני דווקא בדר"כ אוהב את זה, בתנאי שזה נעשה בטוב טעם)
...
יכול להיות שאני באמת מפספס את חלקן כי אני מסכים איתן, לא?
שיחות וידאו דרך הסלולר עדיין עובדות במיתוג מנות ובאיכות מזוויעה של 0.3 מגהפ"י. במסך כל כך גדול זה יראה נורא.Huber כתב:
למה צריך 2 מצלמות אם אין אפשרות לשיחות ווידאו?...
ברשתות סלולריות מתקדמות, אתה יכול להגיע לאיכות סקייפית ויותר.