מסך 46C650 עם בעיה בשחורים, ועוד משהו קטן...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mambujambu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם , יש לי מסך יחסית חדש (בערך כחודשיים) סמסונג 46C650 ואני מחובר דרך YES ויש לי בעיה ששמתי לב אליה ( ואני חייב לציין שרק אני , אבל דפוק...) בערוצי ה- HD ובעיקר בערוץ ה- SCIFI ברגע שמוצג קטע שחור גדול אני רואה פיקולסים על שטח נרחב - דבר שגורם לגוון אחר בשחור, שאר התמונה מהממת, מישהו נתקל בתופעה כזאת, והאם זה בעיה במסך או בעיה באיכות שידור?

נ.ב. קיבלתי את הדונגל של האלחוטי , הצלחתי להתחבר ולהוריד אפליקציות ( חוץ מפייסבוק שמשום מה לא עובד) מישהו יודע איך לעזאזל אני אמור להעביר סרטים מהמחשב הביתי ?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

mambujambu כתב:שלום לכולם , יש לי מסך יחסית חדש (בערך כחודשיים) סמסונג 46C650 ואני מחובר דרך YES ויש לי בעיה ששמתי לב אליה ( ואני חייב לציין שרק אני , אבל דפוק...) בערוצי ה- HD ובעיקר בערוץ ה- SCIFI ברגע שמוצג קטע שחור גדול אני רואה פיקולסים על שטח נרחב - דבר שגורם לגוון אחר בשחור, שאר התמונה מהממת, מישהו נתקל בתופעה כזאת, והאם זה בעיה במסך או בעיה באיכות שידור?

נ.ב. קיבלתי את הדונגל של האלחוטי , הצלחתי להתחבר ולהוריד אפליקציות ( חוץ מפייסבוק שמשום מה לא עובד) מישהו יודע איך לעזאזל אני אמור להעביר סרטים מהמחשב הביתי ?
...
איזה סוג פאנל יש לך ?

mambujambu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

CN01

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

mambujambu כתב:CN01
...
סוג הפאנל לי מה שאתה כתבת אינו משובח ..... מסך בסדר גודל כגון ה c-650 גודל 46 אמור להגיע עם פאנל SQ
הכי איכותי של סמסונג .

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #5 

אין מה לעשות איציק, זה חלק ממה שהיבואן הרשמי מוכר.
כבר דובר רבות בפורום על הגרלת הפאנלים.

אבל אותי יותר מעניין עכשיו כשהוא שם לב לדבר כזה מה אפשר לעשות על מנת להעלים את התופעה או להפחית?

mambujambu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

כן, כן, ידוע לי נושא הפאנל, אבל הייתי משלים אם זה היה קורה תמיד, העניין שזה ערוצים ספציפיים ואצא מטומטם ואומר אפילו בתוכניות ספציפיות , אני אצטרך לבדוק אם התופעה חוזרת גם בחיבור USB.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”