מסך 46C650 עם בעיה בשחורים, ועוד משהו קטן...
-
mambujambu
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם , יש לי מסך יחסית חדש (בערך כחודשיים) סמסונג 46C650 ואני מחובר דרך YES ויש לי בעיה ששמתי לב אליה ( ואני חייב לציין שרק אני , אבל דפוק...) בערוצי ה- HD ובעיקר בערוץ ה- SCIFI ברגע שמוצג קטע שחור גדול אני רואה פיקולסים על שטח נרחב - דבר שגורם לגוון אחר בשחור, שאר התמונה מהממת, מישהו נתקל בתופעה כזאת, והאם זה בעיה במסך או בעיה באיכות שידור?
נ.ב. קיבלתי את הדונגל של האלחוטי , הצלחתי להתחבר ולהוריד אפליקציות ( חוץ מפייסבוק שמשום מה לא עובד) מישהו יודע איך לעזאזל אני אמור להעביר סרטים מהמחשב הביתי ?
נ.ב. קיבלתי את הדונגל של האלחוטי , הצלחתי להתחבר ולהוריד אפליקציות ( חוץ מפייסבוק שמשום מה לא עובד) מישהו יודע איך לעזאזל אני אמור להעביר סרטים מהמחשב הביתי ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
איזה סוג פאנל יש לך ?mambujambu כתב:שלום לכולם , יש לי מסך יחסית חדש (בערך כחודשיים) סמסונג 46C650 ואני מחובר דרך YES ויש לי בעיה ששמתי לב אליה ( ואני חייב לציין שרק אני , אבל דפוק...) בערוצי ה- HD ובעיקר בערוץ ה- SCIFI ברגע שמוצג קטע שחור גדול אני רואה פיקולסים על שטח נרחב - דבר שגורם לגוון אחר בשחור, שאר התמונה מהממת, מישהו נתקל בתופעה כזאת, והאם זה בעיה במסך או בעיה באיכות שידור?
נ.ב. קיבלתי את הדונגל של האלחוטי , הצלחתי להתחבר ולהוריד אפליקציות ( חוץ מפייסבוק שמשום מה לא עובד) מישהו יודע איך לעזאזל אני אמור להעביר סרטים מהמחשב הביתי ?...
-
mambujambu
-
- חבר שרק התחיל

CN01
-
mambujambu
-
- חבר שרק התחיל

כן, כן, ידוע לי נושא הפאנל, אבל הייתי משלים אם זה היה קורה תמיד, העניין שזה ערוצים ספציפיים ואצא מטומטם ואומר אפילו בתוכניות ספציפיות , אני אצטרך לבדוק אם התופעה חוזרת גם בחיבור USB.