עזרה מיקצועית בקשר לשדרוג סאב בקולנוע ביתי ?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735290
אני רוצה להחליף סאב פאסיבי של BOSE , מיועד לסלון 20 מטר מרובע 80% סרטים 20 % מוסיקה מה אתם אומרים ?
הסאב של BOSE הוא פאסיבי ומחוברים דרכו כל הרמקולים וממנו לרסיבר אבל לאחר ששדרגתי את הרמקולים הקידמיים ימני ושמאלי (LEKTO 1 מדפיים ) במקום BOSE חשבתי לשדרג את הסאב לאחד אקטיבי ? האם הסאב האקטיבי יחליף בצורה טובה יותר את הפאסיבי של בוס ויפעיל בסרטים את האחוריים והסנטר בצורה טובה יותר (של BOSE ) ?
והכי חשוב ישדרג לי את השמיעה בסטראו (קידמיים)
רסיבר ימאה 667
קידמיים מדפיים lektor 1
סנטר - בוס
אחוריים - בוס
סאב פאסיבי בוס
אני רוצה להחליף סאב פאסיבי של BOSE , מיועד לסלון 20 מטר מרובע 80% סרטים 20 % מוסיקה מה אתם אומרים ?
הסאב של BOSE הוא פאסיבי ומחוברים דרכו כל הרמקולים וממנו לרסיבר אבל לאחר ששדרגתי את הרמקולים הקידמיים ימני ושמאלי (LEKTO 1 מדפיים ) במקום BOSE חשבתי לשדרג את הסאב לאחד אקטיבי ? האם הסאב האקטיבי יחליף בצורה טובה יותר את הפאסיבי של בוס ויפעיל בסרטים את האחוריים והסנטר בצורה טובה יותר (של BOSE ) ?
והכי חשוב ישדרג לי את השמיעה בסטראו (קידמיים)
רסיבר ימאה 667
קידמיים מדפיים lektor 1
סנטר - בוס
אחוריים - בוס
סאב פאסיבי בוס
נערך לאחרונה על ידי יק ב 24/02/2011 11:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
בעייתי. בוז מתכננים את הכל להשתלב ביחד. אם תחליף רק את הסאב, יש סיכוי רב שפשוט לא תשמע טוב (כי ה-cut off לא יהיה מדוייק).
גרוע מזה, לפעמים כל מערכת החיבורים נעשית דרך הסאב, כך שיש לו אלמנטים קריטיים שבלעדם שאר הרמקולים לא יעבדו.
כדאי לבדוק את הנושא הזה לפני שתרכוש סאב שלא יתאים לסט. מה שאולי יכול לפתור לך את הבעיה, אגב, זה הוספת סאב נוסף (משני) ולא החלפת הסאב הקיים).
גרוע מזה, לפעמים כל מערכת החיבורים נעשית דרך הסאב, כך שיש לו אלמנטים קריטיים שבלעדם שאר הרמקולים לא יעבדו.
כדאי לבדוק את הנושא הזה לפני שתרכוש סאב שלא יתאים לסט. מה שאולי יכול לפתור לך את הבעיה, אגב, זה הוספת סאב נוסף (משני) ולא החלפת הסאב הקיים).
- lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
ממש ממש לא
היחידה של BOSE מגיעה יחד עם crossover (מפלג תדרים)
כך שאם תחבר רמקולים אחרים במקום הסאטליטים של BOSE זה פשוט לא ישמע טוב הם יקבלו תחום תדרים שלא מתאים להם.
מה שכן אתה יכול להמשיך לעבוד עם הסאב הקיים ולעבוד איתו פסיבי ולהוסיף סאב אקטיבי.
כך שאם תחבר רמקולים אחרים במקום הסאטליטים של BOSE זה פשוט לא ישמע טוב הם יקבלו תחום תדרים שלא מתאים להם.
מה שכן אתה יכול להמשיך לעבוד עם הסאב הקיים ולעבוד איתו פסיבי ולהוסיף סאב אקטיבי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
יש אין ספור סאבים קומפקטים שיכולים לעבוד.
ממליץ שתקפוץ לחנות הק"ב הקרובה לביתך. תגדיר תקציב ולך על זה. המורל שציינת גם יכול לעבוד לא רע.
ממליץ שתקפוץ לחנות הק"ב הקרובה לביתך. תגדיר תקציב ולך על זה. המורל שציינת גם יכול לעבוד לא רע.
- lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים