מעוניין לקנות VSX-920-K PIONEER אודה על עזרה -האם אותו או אחרים בתקציב זה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #1 

במערכת שלי מונח במקום כבוד רסיבר ישן ואכותי של פיוניר - VSX906 ששירת אותי בנאמנות עד לפני 3 חודשים.
סוף סוף עברתי ל LCD FHD + סטרימר A210 - השילוב לראיית וידאו נהדר אך הריסבר הישן מונע ממני להנות בסרטי בלוריי כי הוא לא תומך כמובן בפורמטי האודיו החדשים.

מבירור ראשוני ותחילת לימוד הנושא, קבלתי המלצה על הרסיבר של פיוניר דגם 920 כאיכותי ברמה טובה מאד ובמגבלות התקציב שלי == מכסימום 5000 שקל.

אודה על עזרת החברים - הן התייחסות לריסיבר הזה ו/או המלצות לריסברים איכותיים לא פחות ואולי יותר אך במגבלת התקציב שלי.

הרמקולים שלי מספיק איכותיים כדי לקבל רסיבר עד 200W.
אופי השימוש/הנאה שלי = 60 אחוז סרטים ו - 40 אחוז מוסיקה מכל הסוגים ומפורמטים שונים (תקליטורים, MP3, IPOD כולל כמובן הופעות ב DVD ו-BLURAY.

אין ספק שאני בונה על הרסיבר החדש שיעמוד בדרישות השתנות הפורמטים ל5 שנים קדימה ובהחלט רוצה להיות מוכן גם לכניסה ל - 3D בעוד שלוש שנים בערך - כך שאני מצפה , אם זה אפשרי ולא חורג מהתקציב המכסימלי, לקבל תמיכה עתידית גם בנושא זה.

אשמח לכל עזרה וביקורת והצעות חילופיות אם יש.

עמי

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

מחכה לתגובות

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #3 

היי עמי,
שני דברים. קודם כל, בנוגע לזמן התגובה - איזי :) לוקח זמן. לרוב לא נהוג להקפיץ הודעה לפני שעובר כיום. אתה תראה, יהיה בסדר.
דבר שני, בנוגע ל-3D, האם אתה מתכנן להחליף טלוויזיה בזמן הקרוב? 5000 ש"ח הוא סכום מאוד מכובד, ואם תפזול לכיוון יד שניה תוכל ליהנות מהפורמטים החדשים אך לוותר על התלת מימד.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

לאונקיו 608 יש גם תמיכה בפורמטי אודיו החדשים וגם ב-3D... ה-708 מציע עוד יותר פיצ'רים, אבל קשה לי להאמין שהוא ייכנס בתקציב של 5,000.

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

ran_carney כתב:היי עמי,
שני דברים. קודם כל, בנוגע לזמן התגובה - איזי :) לוקח זמן. לרוב לא נהוג להקפיץ הודעה לפני שעובר כיום. אתה תראה, יהיה בסדר.
דבר שני, בנוגע ל-3D, האם אתה מתכנן להחליף טלוויזיה בזמן הקרוב? 5000 ש"ח הוא סכום מאוד מכובד, ואם תפזול לכיוון יד שניה תוכל ליהנות מהפורמטים החדשים אך לוותר על התלת מימד.
...
תודה על תגובתך וקבלתי את הערתך החיובית.

כן - בתוכנית שלי, לקנות תוך 3 שנים מסך 3D בטכנולוגיה החדשה שכבר נכנסת לשוק = 3D ללא משקפיים.
ואני מאמין שתוך שלוש שנים היא תהיה די מבוססת ובמחירים סבירים.
המסך הנוכחי - LCD FHD יעבור לחדר שינה או ינתן מתנה לבין משפחה.

מכיוון שאני רוכש את הרסיבר היום, נראה לי שרצוי שיהיה תואם בהמשך לתלת מימד כדי להמנע מלרכוש עוד פעם רסיבר.

לא ברור לי כל כך - הרי מצויין שהרסיבר הוא 3d ready, וגם דגם 1020 - אז הוא מתאים להמשך לחיבור נגן וLCD של הדור תלת מימד או לא?
האם העובדה שזה רק ready , רומזת שבעתיד יתאים במלואו לתלת מימד או יש פה קאש כמו שנמכרו אז המסכים HD READY.?

ולמה יד שניה - ראה את השרשור החדש שלי לגבי אופציה רכישה בארה"ב = יותר זול גם מיד שניה.

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

epony כתב:לאונקיו 608 יש גם תמיכה בפורמטי אודיו החדשים וגם ב-3D... ה-708 מציע עוד יותר פיצ'רים, אבל קשה לי להאמין שהוא ייכנס בתקציב של 5,000.
...
האם האונקיו 608 ברמת איכות משמעותית יותר מפיוניר 920 או 1020, ואם כן אודה לך אם תציין את היתרונות שלו לעומת הפייוניר.
קראתי בפורום שיש לאונקיו יכולות אודיו טובות יותר וגם קראתי את הסקירה הנהדרת שננעשתה לו.
חיפשתי סקירה זהה גם לפיוניר 920 או 1020 ולא מצאתי בפורום סקירות כאלו - האם יש לינק לכזאת בפורום?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”