שלומי,
זאת שאלה טובה מאד ואכן יש ספק גדול כמה גופים ירצו להכנס להרפתקאה הזאת.
הגזר מבחינת המדינה הוא שמכיוון שמדובר ברשיון, כל עוד בעל הרשיון עומד בכללים הרשיון לא ילקח ממנו וכך ההנחה היא שיהיה לו מספיק זמן להגיע לאיזון כלכלי.
כל ערוץ כזה יצטרך להקים חברת חדשות משלו,לאחר תקופת הסתגלות, ולכן נדרשת כאן השקעה גדולה.
יכול להיות שבעקבות זה קשת ורשת יתפצלו ויהיו בערוצים נפרדים?
אני גם יכול לראות את יס והוט משדרות ערוצים שכביכול המטרה שלהם היא לגרור אנשים לשרותים שלהם (למשל סדרות באיחור של עונה, כמה סרטים, כמה תכני מקור באיחור וכו').
לשתיהן יש מאגר תכנים ענק שהן יכולות להקים ערוץ שהוא כביכול טעימה ומי שמתחבר לערוץ יוכל למצוא עוד הרבה מהסגנון אצלן תמורת תשלום. כמה זה ראלי אני בוודאי לא יודע אבל אם כן זה יהיה מאוד מעניין.
אם אני לא טועה ל-HOT הייתה חברת חדשות, היא שידרה בעבר HOT NEWS משהו כזה, כבר לא זוכר.
אבל ערוץ מסחרי של YES או HOT דומה מאד לרעיון של SKY הבריטית, זה יכול להיעשות, אבל הן לא ירוצו לעשות את זה, מכיוון שזה דורש השקעה וכסף שבעיקר הולך לסרטים וסדרות וכן ערוצים.
UserName כתב:אם אני לא טועה ל-HOT הייתה חברת חדשות, היא שידרה בעבר HOT NEWS משהו כזה, כבר לא זוכר.
אבל ערוץ מסחרי של YES או HOT דומה מאד לרעיון של SKY הבריטית, זה יכול להיעשות, אבל הן לא ירוצו לעשות את זה, מכיוון שזה דורש השקעה וכסף שבעיקר הולך לסרטים וסדרות וכן ערוצים.
...
לא אם ייפצו אותם בהכנסת פרסומות לערוצי הבסיס - דבר שהם מבקשים כבר שנים.
emilm313 כתב:לי זה ברור שהכוונה לפחות בחלק מ18 ערוצים לערוצים ב HD.
מה שאני לא מבין זה איך יכול להיות ששר התקשורת אומר שזה ייקרה עד סוף השנה הנוכחית.
לפי כל מה ששמעתי עד היום זה אמור לקחת לפחות עוד שנתיים עד שיהיה 18 ערוצים, ובכלל זה עדיין לא עבר בכנסת.
...
הכנסת אישרה.
שלא כמו שנכתב, יש תכנון להעלות ערוצים נוספים, לא רק 9,24 והערבי, כאשר יתבצע המעבר לשיטת הרשיונות.