EPG בממיר לוויני DVB (לא קרקעי)

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
giladk פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 523
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

יש לי ממיר מסוג magnum x7300pvr , כיצד ניתן לקבל EPG בשידורים חופשיים ?
אין לממיר תמיכה בעברית

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 192 פעמים

שליחה #2 

בממיר שלך אתה לא יכול.
בכל מקרה, EPG בשידור הלוויני הוא רק עבור התוכנית הנוכחית והבאה אחריה, לא לשבוע שלם, ורק בערוצים 2 ו-10.
אתה יכול לסרוק את ערוצים 1,2,10,33 ו-99 המשודרים דרך יס. ה-EPG בהם הוא גם באנגלית והוא לא מקודד. כלומר אתה יכול להעביר לאחד הערוצים הללו, אתה לא תראה ולא תשמע כלום, אבל תוכל לצפות ב-EPG באנגלית.

giladk פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 523
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #3 

אני מחובר לצלחת של יס ואני לא רואה EPG באנגלית - מה שאני רואה זה ג'בריש בתוכנית הנוכחית ובתוכנית הבאה
איך פועלת הטכנולוגיה של משיכת EPG ? ראיתי שבממירים מסוג dvb-t רואים EPG בעברית ליום שלם אם לא יותר .
בנוסף לא ברור לי מדוע מוכרים ממירים עם יכולת הקלטה ללא EPG שמציג תוכניות לטווח ארוך.
האם יש אפשרות לטעון EPG באופן ידני על ידי הכנסת קובץ טקסט ?

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 192 פעמים

שליחה #4 

שוב, בשידור הלוויני, בשונה מהשידור הקרקעי (DVB-T) משודר EPG רק לערוצים 2 ו-10 ורק עבור התוכנית הנוכחית והבאה. בנוסף ה-EPG משודר בשפה העברית, אותה הממיר שלך לא מסוגל להציג. כל טענה שיש לך בנושא אתה מוזמן להגיש לרשות השנייה האחראית לשידורי הלווין של ערוצים 2 ו-10 ולרשות השידור האחראית לשידורי הלווין של ערוץ 1, או ליצרן הממיר שלך.
השידור הקרקעי הוא משהו אחר, הוא מוסדר בחוק, נתון לאחריות הרשות השנייה, ובו אכן מוצג ה-EPG לשבוע שלם עבור כל הערוצים.
הפתרון שנתתי לך הוא לסרוק עם הממיר שיש לך כיום את הערוצים הנ"ל המשודרים ע"י YES: פרמטרי השידור שלהם הם תדר 10806, אפנון Vertical, קצב סימבולים 27500, ותיקון שגיאות (FEC) של 3/4. לא תוכל לצפות בשידור של ערוצים אלו, אבל תוכל, בזמן שאתה עובר אליהם לצפות ב-EPG שחברת YES משדרת באנגלית. אחרי שתצפה ב-EPG, תצטרך לחזור לערוצים הפתוחים בהם אתה יכול לצפות.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”