מנהל הטכנולוגיה בנוקיה: "מכשירי MeeGo יגיעו השנה"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא כ"כ מבין את זה. הם בעצמם כמעט ולא משקיעים בפיתוח MEEGO כרגע וכמעט הופכים את כל החברה לשלוחה של מיקרוסופט.
נראה לי שזה תוכנית אב שאמורה לתת להם מסגרת של שנתיים עם מיקרוסופט ועד אז MEEGO כנראה אמור להיות מספיק בשל בשביל להתקדם.
צריך לזכור ש MEEGO זו מע' הפעלה אמיתית מבוססת לינוקס ושונה בתפיסה ממרבית מע' ההפעלה האחרות.
גם WM7 וגם ANDROID מריצים בעצם שכבה בין האפליקציה למעבד (SILVERLIGHT או JAVA). רק iOS מריץ (לטוב ולרע) אפליקציות NATIVE גם בדברים שאינם משחקים תלת מימדיים שדורשים ביצועים.
MEEGO בהחלט יהיה דומה במובן הזה. השאלה אם יש מקום לעוד מע' הפעלה שכן אנחנו כרגע חיים עם רשימה ארוכה (מדי) של מע' הפעלה ניידות.
נראה לי שזה תוכנית אב שאמורה לתת להם מסגרת של שנתיים עם מיקרוסופט ועד אז MEEGO כנראה אמור להיות מספיק בשל בשביל להתקדם.
צריך לזכור ש MEEGO זו מע' הפעלה אמיתית מבוססת לינוקס ושונה בתפיסה ממרבית מע' ההפעלה האחרות.
גם WM7 וגם ANDROID מריצים בעצם שכבה בין האפליקציה למעבד (SILVERLIGHT או JAVA). רק iOS מריץ (לטוב ולרע) אפליקציות NATIVE גם בדברים שאינם משחקים תלת מימדיים שדורשים ביצועים.
MEEGO בהחלט יהיה דומה במובן הזה. השאלה אם יש מקום לעוד מע' הפעלה שכן אנחנו כרגע חיים עם רשימה ארוכה (מדי) של מע' הפעלה ניידות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא יודע איזה חומר הוא מעשן אבל זה כנראה משהו משובח במיוחד ואני גם רוצה.
ניחא ה meego שעוד אפשר לקוות שאינטל יעזרו קצת כי זה גם הבייבי שלהם. אבל לטעון שסימביאן עוד יגדל, יצמח ויתפתח?
ניחא ה meego שעוד אפשר לקוות שאינטל יעזרו קצת כי זה גם הבייבי שלהם. אבל לטעון שסימביאן עוד יגדל, יצמח ויתפתח?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
קודם הם סירבו להשתמש באנדרואיד ,שאם לומר את האמת אז זה הדבר היחיד שבטוח היה מציל אותם מעצמם , אחר כך הם זונחים את Meego ועוברים לWP7 ,ועכשיו פתאום הם מוציאים מכשיר עם Meego למרות שהם לא מפתחים אותה יותר 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |