שמועות מ-apple insider שבשבוע הבא יוכרז האייפד 2
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78861
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
השמועות כבר אושרו על ידי גורמים רבים, כולל All things D שלרוב מקבלים את ההדלפות הרשמיות מאפל.
הצפי הוא שהמסך יהיה דחוס יותר, המכשיר דק וקל יותר, עם יותר STORAGE, יותר זמן בטריה ויכולות עיבוד גרפי חזקות משמעותית (זיכרון ומעבד גם ישודרגו). ככל הנראה גם כניסת SD תתווסף למכשיר.
הצפי הוא שהמכשיר יצא כבר בשבועות הקרובים בארה"ב ולאחר כחודש בשאר העולם.
כל זה על רקע שמועות על אייפון חדש וקטן יותר, ואייפד 3 שיתכן וישחורר לקראת ספטמבר.
http://www.appleinsider.com/articles/11 ... rch_2.html
הצפי הוא שהמסך יהיה דחוס יותר, המכשיר דק וקל יותר, עם יותר STORAGE, יותר זמן בטריה ויכולות עיבוד גרפי חזקות משמעותית (זיכרון ומעבד גם ישודרגו). ככל הנראה גם כניסת SD תתווסף למכשיר.
הצפי הוא שהמכשיר יצא כבר בשבועות הקרובים בארה"ב ולאחר כחודש בשאר העולם.
כל זה על רקע שמועות על אייפון חדש וקטן יותר, ואייפד 3 שיתכן וישחורר לקראת ספטמבר.
http://www.appleinsider.com/articles/11 ... rch_2.html
קצת חבל שהוא לא יכיל מעבד Dual Core. הייית בטוח שהם יישרו קו עם מכשירי הטאבלט החדשים שיוצאים ממש עכשיו
מי אמר שהוא לא יכיל מעבד dual core?osherov כתב:קצת חבל שהוא לא יכיל מעבד Dual Core. הייית בטוח שהם יישרו קו עם מכשירי הטאבלט החדשים שיוצאים ממש עכשיו...
מה שכנראה בטוח, רזולוצית המסך תהיה זהה לדגם הנוכחי, וזה קצת מבאס, במיוחד אחרי השמועות הראשוניות על מסך ברזולוציה של 2048x1536
Batnun
.
-
oferlaor
- מנהל

osherov,
ביננו, הוא לא צריך מעבד כזה, עם מה שהוא יודע לעשות. עיקר הבעיות שיש לי עם המכשיר קשורות לקוצר בזיכרון ובכלל לא בכח עיבוד...
ביננו, הוא לא צריך מעבד כזה, עם מה שהוא יודע לעשות. עיקר הבעיות שיש לי עם המכשיר קשורות לקוצר בזיכרון ובכלל לא בכח עיבוד...
Batnun,
בלא מעט מפרטים שאני קראתי על האייפד 2 לא נרשם שיש לו מעבד דו ליבתי. ייתכן שבאמת בסוף יהיה לו
עופר,
לא מסכים, לדעתי מעבדי Dual Core יהפכו מאוד מהר ל Must במכשירי טאבלט. היתרון של מעבד דו ליבתי בסביבה מרובת משימות היא משמעותית גבוה יותר ממעבד חד ליבתים מהירים ככל שיהיו (ומכשירים בעלי מסך 10 אינצ' לטעמי חייבים להריץ (ולהציג) יותר מאפליקצייה אחת בו זמנית על המסך). דבר נוסף זה התמיכה של כל מעבדי ה Dual Core בפיענוח 1080p מלא ואמיתי (גם של תכנים תובעניים) וגם תמיכה בדחיסה HD (אבל כאן זה פחות מעניין לטעמי) וגם בהרצה של משחקים תובעניים יותר (3D)...והסיבה הכי חשובה לתמיכה ב Dual Core נובעת מכך שזה יהפך לסטנדרט בקרב מכשירי המובייל החדשים (טאבלטים וסמארטפונים) ולכן אני מניח שגם אפל לא תרשה לעצמה להישאר מאחור בתחום הזה (אגב, ההתיחסות שלי במעבד דו ליבתי הוא גם להרחבות שיש עליו כגון ה GPU)
בלא מעט מפרטים שאני קראתי על האייפד 2 לא נרשם שיש לו מעבד דו ליבתי. ייתכן שבאמת בסוף יהיה לו
עופר,
לא מסכים, לדעתי מעבדי Dual Core יהפכו מאוד מהר ל Must במכשירי טאבלט. היתרון של מעבד דו ליבתי בסביבה מרובת משימות היא משמעותית גבוה יותר ממעבד חד ליבתים מהירים ככל שיהיו (ומכשירים בעלי מסך 10 אינצ' לטעמי חייבים להריץ (ולהציג) יותר מאפליקצייה אחת בו זמנית על המסך). דבר נוסף זה התמיכה של כל מעבדי ה Dual Core בפיענוח 1080p מלא ואמיתי (גם של תכנים תובעניים) וגם תמיכה בדחיסה HD (אבל כאן זה פחות מעניין לטעמי) וגם בהרצה של משחקים תובעניים יותר (3D)...והסיבה הכי חשובה לתמיכה ב Dual Core נובעת מכך שזה יהפך לסטנדרט בקרב מכשירי המובייל החדשים (טאבלטים וסמארטפונים) ולכן אני מניח שגם אפל לא תרשה לעצמה להישאר מאחור בתחום הזה (אגב, ההתיחסות שלי במעבד דו ליבתי הוא גם להרחבות שיש עליו כגון ה GPU)
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אריה לאפל אין ברירה , לפי השמועות והדיווחים יהיה לו מעבד Cortex A9 דו ליבתי וSGX543 דו ליבתי (ככה שמבחינת חומרה הוא יהיה דיי שווה לSGS2 שלפחות על הנייר חזק יותר מהGalaxy Tab עם הTegra 2
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
במעריב עסקים היה כתוב שהוא ייצא לשוק באיזור יולי, לאחר שהיו להם בעיות בייצור, והם תכננו להוציא אותו במאי.
עופר, האם שמעת על זה?
עופר, האם שמעת על זה?
אותי מבאס עניין הפלאש..באייפון זה היה סביר ועוד יכלתי להבליג...אבל במכשיר כזה שמתיימר לתת תחליף למחשב נייד בכל הקשור לגלישה ושיטוט באתרים, צפייה במדיה וכו' ...אני לא רואה את עצמי מביא את עצמי ל"מוגבלות" גם עם מכשיר כזה..
תומר
-
oferlaor
- מנהל

- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73312
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
נראה לי שזה יותר משמועות, אני בטוח ב 99.9 אחוז שהוא יוכרז ב 2/3:
http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news ... -week.html
http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news ... -week.html
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
ערן, ראה הודעה שלי למעלהHuber כתב:נראה לי שזה יותר משמועות, אני בטוח ב 99.9 אחוז שהוא יוכרז ב 2/3:
http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news ... -week.html...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73312
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים