התלבטות לפני קנייה (יאמהה VS הרמן קרדון)
אז ככה:
בגדול התקציב שלי לרסיבר הוא עד 1,500 ש"ח (ואני מודע לעובדה שזה מחיר נמוך) אבל מצד שני הציפיות שלי מניצול המכשיר הן לא בשמיים.
אני בסה"כ צריך אותו לשימוש בXbox 360, טלוויזיה, וחיבור למחשב נייד לטובת הרצת תוכן HD.
ההתלבטות שלי היא בין 2 מכשירים טובים, ששמעתי עליהם רק טוב:
1.RXV367 Yamaha
2. HARMAN KARDON AVR255 (משומש יד 2, אבל במצב טוב).
מן הסתם אני מעדיף לרכוש את היאמהה, כי מדובר ברסיבר חדש בניילון,
אבל מעניין אותי לדעת האם יש הבדלים כאלה מטורפים בין 2 סוגי הרסיברים, שכן כדאי לי להסתכן ברכישת ריסבר משומש?
*בבקשה אל תשלחו לי תגובות בסגנון "תוסיף עוד X כסף ותקנה רסיבר הרבה יותר טוב....".
תודה, ניר.
בגדול התקציב שלי לרסיבר הוא עד 1,500 ש"ח (ואני מודע לעובדה שזה מחיר נמוך) אבל מצד שני הציפיות שלי מניצול המכשיר הן לא בשמיים.
אני בסה"כ צריך אותו לשימוש בXbox 360, טלוויזיה, וחיבור למחשב נייד לטובת הרצת תוכן HD.
1.RXV367 Yamaha
אבל מעניין אותי לדעת האם יש הבדלים כאלה מטורפים בין 2 סוגי הרסיברים, שכן כדאי לי להסתכן ברכישת ריסבר משומש?
*בבקשה אל תשלחו לי תגובות בסגנון "תוסיף עוד X כסף ותקנה רסיבר הרבה יותר טוב....".
תודה, ניר.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764559
על הנייר נראה שהיאמהה מציע יותר אופציות, השאלה היא איזה רסיבר נחשב באופן כללי לאיכותי ואמין יותר.
אגב, יש לי סט רמקולים של pure acoustics.
על הנייר נראה שהיאמהה מציע יותר אופציות, השאלה היא איזה רסיבר נחשב באופן כללי לאיכותי ואמין יותר.
אגב, יש לי סט רמקולים של pure acoustics.
ואתה מבסוט ממנו?
אף פעם הוא לא איכזב אותך..?
למען האמת:
הרסיבר הראשון שאני רכשתי היה של ProAudio וזה היה פשוט סיוט.
הגאונים האלה פיתחו מנגנון מדהים שבעצם מרדים את המגבר מתי שאין דיבור בסרט, ואז מה שקורה זה שאם נגיד צופים בסרט, ואין דיבור, ולאחר מספר שניות יש דיבור מהיר או צעקה או משהו פתאומי.
אז לוקח לרמקולים מספר שניות להגיב (בגלל הרסיבר).
וזה פשוט נוראי.
מאז נדרתי נדר שאני לא מתקרב לרסיברים מחברות ברמה הזו.
עדיף לקנות דגם נחות של חברה מובילה, או מוצר איכותי ביד2, חבל שאז לא חשבתי ככה.
אף פעם הוא לא איכזב אותך..?
למען האמת:
הרסיבר הראשון שאני רכשתי היה של ProAudio וזה היה פשוט סיוט.
הגאונים האלה פיתחו מנגנון מדהים שבעצם מרדים את המגבר מתי שאין דיבור בסרט, ואז מה שקורה זה שאם נגיד צופים בסרט, ואין דיבור, ולאחר מספר שניות יש דיבור מהיר או צעקה או משהו פתאומי.
אז לוקח לרמקולים מספר שניות להגיב (בגלל הרסיבר).
וזה פשוט נוראי.
מאז נדרתי נדר שאני לא מתקרב לרסיברים מחברות ברמה הזו.
עדיף לקנות דגם נחות של חברה מובילה, או מוצר איכותי ביד2, חבל שאז לא חשבתי ככה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
שלום נירindego כתב:אז ככה:
1.RXV367 Yamaha
תודה, ניר....
תראה מבחינת אמינות ללא ספק הימאהה אמין יותר אבל זה לא אומר שה 255 יהיה כל הזמן "במוסך"
הימאהה כולל HDMI 1.4 מה שמאפשר לך הכנה לצפיה בתלת מימד ב FULL HD אבל לעומת זאת הוא אינו כולל תמיכה בפורמטי האודיו החדשים ואילו ה 255 כן כולל תמיכה בהם.
אילו אתה שואל אותי אני חושב שעדיף מכשיר שתומך בפורמטים החדשים ואין לו HDMI 1.4 מאשר המצב ההפוך.
בהצלחה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
istarmini כתב:אילו אתה שואל אותי אני חושב שעדיף מכשיר שתומך בפורמטים החדשים ואין לו HDMI 1.4 מאשר המצב ההפוך....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש פורמטים חדשים לאודיו שאפשר למצוא על חומרי HD (למשל בלו-ריי), שרסיברים חדשים אבל מקבוצת מחיר נמוכה יחסית פשוט לא יודעים לקרוא ולפענח...indego כתב:אתה יכול בבקשה לפרט לי על הפורמטים החדשים?...
למשל, Dolby TrueHD ו-DTS-HD Master Audio.