דולבי דיגיטל ב YES HD2
-
matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אהלן חברה
אני בדיוק מסיים לראות קיל ביל 1 בערוץ HD2 ביס.
והסרט שודר בדולבי דיגיטל עם תמיכה באחוריים.
הם לא "אמורים" לשדר רק את NG HD בצורה הזאת ?
אני בדיוק מסיים לראות קיל ביל 1 בערוץ HD2 ביס.
והסרט שודר בדולבי דיגיטל עם תמיכה באחוריים.
הם לא "אמורים" לשדר רק את NG HD בצורה הזאת ?
נערך לאחרונה על ידי matan5165 ב 22/02/2011 23:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
-
matan5165
- חבר פעיל במיוחד

חבל.oferlaor כתב:אותם סרטים שנרכשו ב-5.1 משודרים כך. לרוע המזל זה המיעוט שבמיעוט....
אז לפי מה שאתה אומר הסיכוי לראות סרט חדש בסראונד קלוש ביותר ?
נערך לאחרונה על ידי matan5165 ב 06/03/2011 17:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
צר לי אבל לדעתי שום סימנים ושום נעליים, צירופי מקרים ותו לא.. בד"כ של סרטים שהם השיגו בזול עם 5.1, לאחר יותר משנתיים שאני בציפייה לשינוי אני יכול להגיד שאני ממש מאוכזב מהם בקטע הזה ואני מאמין שעוד רבים מרגישים כך - פשוט לא לעניין.
אני יכול להצטרף לתקוות, אבל כבר היינו שם, הייתה תקופה שהם קנו כמה שוברי קופות וזה היה ניראה שהסכר נפרץ, הוא נסגר מהר מאוד כמה שבועות אח"כ ועם אצבע.matan5165 כתב:אתה לא היחיד, ממש חבל שזה ככה.
מקווה בימים הקרובים לראות תכנים נוספים עם תמיכה, אולי באמת משהו מתחיל להשתנות לטובה....
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
דווקא לפי מה שהבנתי, רוב הסרטים שמשודרים בפריים-טיים סרטים של יס (סרטי שישי, בדרך כלל סרטים שהוקרנו בקולנוע לא מזמן) הם דווקא בדולבי דיגיטל.riji כתב:אני יכול להצטרף לתקוות, אבל כבר היינו שם, הייתה תקופה שהם קנו כמה שוברי קופות וזה היה ניראה שהסכר נפרץ, הוא נסגר מהר מאוד כמה שבועות אח"כ ועם אצבע.matan5165 כתב:אתה לא היחיד, ממש חבל שזה ככה.
מקווה בימים הקרובים לראות תכנים נוספים עם תמיכה, אולי באמת משהו מתחיל להשתנות לטובה.......
לי אישית דווקא חשוב יותר המגוון מאשר האיכות, אני אדם שאוהב יותר סרטים מסדרות, כבר צברתי לא מעט סרטים ולאחרונה אני מתחיל לראות אותם, אני חייב לאמר שמלבד האיכות, המגוון לדעתי זה יותר חשוב ולאחרונה הם מפציצים בזה, בחודש שבו נכנסתי לשידורי הHD בקושי היו סרטים בערוצים, עכשיו יש כבר הרבה יותר סרטים מאז.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
זה מזמן לא ככה.
מזמן לא נתקלתי בסרט שהוקרן לאחרונה בהקרנה ראשונה עם 5.1
מזמן לא נתקלתי בסרט שהוקרן לאחרונה בהקרנה ראשונה עם 5.1
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
התשובה חיובית,
אלה הסרטים היחידים שמשודרים כיום ב-5.1, כי סרטים חדשים עושה רושם שלא נרכשים כך
אלה הסרטים היחידים שמשודרים כיום ב-5.1, כי סרטים חדשים עושה רושם שלא נרכשים כך
-
matan5165
- חבר פעיל במיוחד

אתה צודק אבל לדעתי אין קשר.UserName כתב:דווקא לפי מה שהבנתי, רוב הסרטים שמשודרים בפריים-טיים סרטים של יס (סרטי שישי, בדרך כלל סרטים שהוקרנו בקולנוע לא מזמן) הם דווקא בדולבי דיגיטל.riji כתב:אני יכול להצטרף לתקוות, אבל כבר היינו שם, הייתה תקופה שהם קנו כמה שוברי קופות וזה היה ניראה שהסכר נפרץ, הוא נסגר מהר מאוד כמה שבועות אח"כ ועם אצבע.matan5165 כתב:אתה לא היחיד, ממש חבל שזה ככה.
מקווה בימים הקרובים לראות תכנים נוספים עם תמיכה, אולי באמת משהו מתחיל להשתנות לטובה.......
לי אישית דווקא חשוב יותר המגוון מאשר האיכות, אני אדם שאוהב יותר סרטים מסדרות, כבר צברתי לא מעט סרטים ולאחרונה אני מתחיל לראות אותם, אני חייב לאמר שמלבד האיכות, המגוון לדעתי זה יותר חשוב ולאחרונה הם מפציצים בזה, בחודש שבו נכנסתי לשידורי הHD בקושי היו סרטים בערוצים, עכשיו יש כבר הרבה יותר סרטים מאז....
אני לא חושב שהאיכות הסאונד קשורה למבחר הסרטים.