אני חייב להגיד שמאז שהיא נקנתה אני מרגיש חבר בגילדה ופשוט כולם עוזרים, מפרגנים ונחמדים.
החל מנועם, שעזר לי בקניה והדרכות (אני מניח שדיברנו 20 פעם ביומיים האחרונים והיד עוד נטויה) ועובר דרך התגובות שלכם פה בפורום, והרצון לעזור כמו mr_dish שהציע לי סלסלה כפולה ואני מניח שבטח אפגש איתו בקרוב.
עוד 2 חוויות נעימות ופרגון לעסקים שעזרו לי:
כמו שראיתם בשרשור על הטמפר, התקשרתי לאמיגו, שאמרו שיש להם רק 57 mm אז התקשרתי לפרס קפה ובטעות הגעתי ישירות לנני היבואן. ענתה לי בחורה ששכחתי את שמה והיתה כ"כ נחמדה ולבבית, אחלה לי בהצלחה עם המכונה ואמרה שהם נמצאים בשביל כל מה שאצטרך (וזאת אחרי שקניתי אותה יד שניה...)
משם התקשרתי לפרס קפה (לטלפון הנכון שנתנה לי הבחורה הנחמדה) דיברתי עם אלחו (אני מקוה שאני מאיית נכון)
שתאמת שאני מכיר אותו כי בתקופה האבן הפרמיטיבית שלי עם הכרומקס (שהסתיימה לפני יומיים) קניתי אצלו תמיד קפה טחון.
הוא אמר שיש את הטמפר ומחירו 299 ושאני מוזמן לבוא. שאלתי על הנחה מכיוון שהחברים מהעבודה קנו לי את זה ולא היה נעים שישלמו כ"כ הרבה - הוא אמר, תגיע ויהיה בסדר ואכן כך היה - החברים קיבלו הנחה ממש יפה וגם בזמן שחיכינו קיבלנו קפה און דה האוס. מעבר לכך הוא לקח את הפרטים שלי והבטיח לחזור אלי לגבי הסטימר עם החור היחיד.
באמת שירות מקצועי ויוצא דופן לטובה.
משם המשכתי לקפה רות - אצלו קניתי סלסלת בליינד לבקפלאש וחומר ניקוי pulycafe. שסיפרתי שאני חדש בעניין הוא נתן לי במתנה מברשת לניקוי וגומי אטם רזרווי וגם החליף לי את הקפיץ של הידית כדי שיתפוס יותר טוב את הסלסלה.
גם פה, שירות מעולה, מחירים זולים ונדיבות יוצאת דופן.
משם המשכתי הביתה:
הזרמתי מלח לימון לפי המדריך פה בפורום
פירקתי את הראש והשרייתי אותו עם החומר ניקוי - כמות השחור שיצא ממנו - שאלוהים ישמור - מזל שאשתי לא ראתה אחרת היא לא היתה מוכנה לשתות קפה מהמכונה הזו יותר.
אח"כ בק פלאש כמו במדריכים פה - עבד מצויין.
ניקוי חיצוני למכונה - מטלית לחה עם טיפה חומר.
שוט טוב - עדיין לא יצא לי - צריך להסגר על הטחינה, הדחיסה ובכלל להתרגל לדברים החדשים. נועם יבוא אלי בימים הקרובים ויעביר אותי סדנת סילביה למתקדמים
אני מעלה פה כמה תמונת של פינת הקפה שלי - כשיהיה שוט טוב - נעלה גם סרט.
אז תודה לכולם על קבלת הפנים!