יצא עידכון רישמי - WINDOWS 7 SP1
gil900
לפי התאריך בהודעה שלך נראה לי שאתה התקנת גרסת בטא או RC
היום יצא השידרוג הרישמי ... ------>
http://www.engadget.com/2011/02/22/wind ... lable-for/
http://www.engadget.com/2011/02/22/wind ... lable-for/
כל עוד המחשב עובד מושלם אין סיבה לקלקלירקרק כתב:gil900
http://www.engadget.com/2011/02/22/wind ... lable-for/...
רוב הסיכויים שגם זה לא טוב
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
SP1 נבדק יסודית לפני השחרור. אין בעיה להתקין אותו.
מי שהיה מעודכן (דרך Windows Update) לפני כן לא ירגיש כמעט שום הבדל, מכיוון ש-SP1 כוללת בעיקר עדכונים ששוחררו כבר כ-Patches נפרדים.
מי שהיה מעודכן (דרך Windows Update) לפני כן לא ירגיש כמעט שום הבדל, מכיוון ש-SP1 כוללת בעיקר עדכונים ששוחררו כבר כ-Patches נפרדים.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
לפני 10 שנים בערך, התקנת עדכונים של חלונות הייתה גם יחסית מסובכת, וגם לעיתים התאבדותית. במקרה הטוב זה רק גרם למערכת לעבוד לאט יותר. במקרה הרע זה יכול היה לגרום לכל מני התרסקויות. זה היה בימי ה 98.
למרבה הצער המון אנשים נכוו בזה ולכן נזהרים עד היום.
בפועל, עוד מימי XP, מערכת העדכונים עובדת הרבה יותר טוב, מכל הבחינות. אני מקנפג את המחשבים שלי לעדכונים אוטומטיים, ומעולם לא חוויתי שום בעיה. חלונות 7 יציבה כמו סלע, אני התקנתי אתמול את SP1 (לפני שהמחשב הספיק לעשות זאת אוטמטית), ולא נתקלתי בשום בעיה.
צריך לצאת מהקבעון הזה.
למרבה הצער המון אנשים נכוו בזה ולכן נזהרים עד היום.
בפועל, עוד מימי XP, מערכת העדכונים עובדת הרבה יותר טוב, מכל הבחינות. אני מקנפג את המחשבים שלי לעדכונים אוטומטיים, ומעולם לא חוויתי שום בעיה. חלונות 7 יציבה כמו סלע, אני התקנתי אתמול את SP1 (לפני שהמחשב הספיק לעשות זאת אוטמטית), ולא נתקלתי בשום בעיה.
צריך לצאת מהקבעון הזה.
התקנתי אתמול, כרגע הכל תקין ויציב, אפילו התרשמתי לטובה מאקספלורר 9 (שנכנס לחבילה) שהוא בערך הכלאה של CHROME ו FF.
וגם אם יהיו תקלות, אז יצאו עדכונים מהר מאד. מה שבטוח את הלקח שלמדו בויסטה מיישמים טוב מאד ב 7.
וגם אם יהיו תקלות, אז יצאו עדכונים מהר מאד. מה שבטוח את הלקח שלמדו בויסטה מיישמים טוב מאד ב 7.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
IE9 הוא עדיין RC ולא גרסה סופית, אבל ההורדה שלו חופשית למערכות חוקיות.shyalon כתב:גם אני התקנתי לפני יומיים את העדכון ולא הופיע לי האקספלורר 9.
אתה בטוח שיש גם עדכון לאקספלורר 9? (עכשיו בדקתי שוב ואין לי עדכון כזה)...
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
ולכן הוא לא כלול בחבילה ...uriler כתב:IE9 הוא עדיין RC ולא גרסה סופית, אבל ההורדה שלו חופשית למערכות חוקיות.shyalon כתב:גם אני התקנתי לפני יומיים את העדכון ולא הופיע לי האקספלורר 9.
אתה בטוח שיש גם עדכון לאקספלורר 9? (עכשיו בדקתי שוב ואין לי עדכון כזה)......
And the meek shall inherit the earth
...
...
OK .
הנושא נבדק שנית. אחי ניסה להתקין אקספלורר 9 אבל ההתקנה הפסיקה באמצע, השיגאה שהייתה הראתה שיש התקנות שממתינות ב UPDATE.
מה שמוזר זה שאחרי שהתקנתי את ה SP1 הוא הותקן אוטומטית... מה שבטוח אני לא ניסיתי להתקין אותו שוב ולפני כן עבדתי עם 8...
כרגע הכל יציב וזה מה שחשוב, מה שכן, יש סיכוי שיש איטיות קלה בהפעלת המחשב אחרי מסך ה LOGGING IN... מישהו נתקל?
הנושא נבדק שנית. אחי ניסה להתקין אקספלורר 9 אבל ההתקנה הפסיקה באמצע, השיגאה שהייתה הראתה שיש התקנות שממתינות ב UPDATE.
מה שמוזר זה שאחרי שהתקנתי את ה SP1 הוא הותקן אוטומטית... מה שבטוח אני לא ניסיתי להתקין אותו שוב ולפני כן עבדתי עם 8...
כרגע הכל יציב וזה מה שחשוב, מה שכן, יש סיכוי שיש איטיות קלה בהפעלת המחשב אחרי מסך ה LOGGING IN... מישהו נתקל?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אין קשר בין IE9 לSP1.
הSP1 זה עידכון רשמי וסופי ומחולק כבר ללקוחות.
IE9 בגרסת RC1 שזו עדיין גרסת פיתוח ואיסוף באגים, סביר להניח שתהיה גרסת RC2 ורק אז גרסת RTM שזה READY TO MANUFACTOR שזו הגרסא הסופית.
הSP1 זה עידכון רשמי וסופי ומחולק כבר ללקוחות.
IE9 בגרסת RC1 שזו עדיין גרסת פיתוח ואיסוף באגים, סביר להניח שתהיה גרסת RC2 ורק אז גרסת RTM שזה READY TO MANUFACTOR שזו הגרסא הסופית.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!