ביישן שכמוני, הצצתי מעבר לויטרינה והתפעלתי מהמכונה שבחלון ראווהו אז הבריסטות קלטו אותי וקראו לי להכנס,
התחלנו לדבר ואז לא התאפקתי סיפרתי להם ( אופיר וחיליק ) שקפה מאד קרוב לליבי ולמעשה מעסיק אותי הרבה שעות כל יום ושאני חבר פעיל מאד בפורום.
פה נכנסה אישתי היקרה לתמונה ועשתה לי לובי, הוא ישמח מאד להכיר את אילן הוא פשוט ביישן היא אמרה,
פתאום קם מישהו מהשולחן שבפנים וניגש אלי, נעים מאד שמי אילן בואו תכנסו לחנות מי אתה? שאל , הצגתי את עצמי ואז התחלתי להשתחרר ,
הוא היה מאד נלהב הזמין את כולנו לקפה ( שוקו לילדים) פתח את ארון הצעצועים והחל להלהיב אותי,
לקינוח התעכבנו על המקינטה החדשה הזו ש הוצגה בפורום ואמר ש החברה מהפורום היו צריכים להגיע להדגמה היום ,
הוא הציע שוב להזמין כמה חברה להדגמה של המכשיר החלפנו טלפונים ונפרדנו, בדרכי החוצה התעקשתי לשלם את העוגיה שבני זלל בתיאבון רב ואפיר אמר לי לגשת עם החשבונית לחנות הגבינות הסמוכה ןלקבל גבינה במתנה,
ניגשתי לחנות הגבינות שאגב הייתה הרומן הקודם שלי טרם הכרותי את הקפה ועל הדרך גם קניתי גבינה מדהימה עם בזיליקום שילמתי את החשבון ונאמר לי לגשת איתו לחנות הקפה על מנת לקבל קפה חינם
הקפה היה מדהים האוירה מאד נעימה ,בקיצור מומלץ
זה כבר יותר מידי אמרתי לעצמי אשמור את זה להזדמנות נוספת