האם אתה מתכוון לציר המנוע?
הוא אמור להיות יציב ומקובע בתוך המיסבים (תותבים) ולא לעלות מעלה מטה בצורה משמעותית. חצי מילימטר תזוזה מעלה מטה עדיין נסבלת. מעבר לכך, נראה לי שישנה כאן בעיה.
פטיפון Akai - AP-004
בהנחה וציר המנוע הוא המסובב את הרצועה אז כן, במשיכה (צריך להפעיל כוח) אני יכול להרים אותו כמה מילמטרים ולהרגיש שהוא מרים יחד איתו את היחידה המחוברת אליו בתוך הפטיפון עצמו.
כיצד אני בכלל ניגש לפתירת הבעיה?
מוזר, רק עד היום אחה"צ הפיצ' היה בסדר גמור והכל תקתק ונשמע נהדר, מעבר לצליל החיכוך המינורי של הרצועה. קשה לי להאמין שמשהו השתבש בצורה בלתי הפיכה כך פתאום.
האם יכול להיות קשר בין גובה הציר לבעית הפיצ'/מהירות המואצת?
כיצד אני בכלל ניגש לפתירת הבעיה?
מוזר, רק עד היום אחה"צ הפיצ' היה בסדר גמור והכל תקתק ונשמע נהדר, מעבר לצליל החיכוך המינורי של הרצועה. קשה לי להאמין שמשהו השתבש בצורה בלתי הפיכה כך פתאום.
האם יכול להיות קשר בין גובה הציר לבעית הפיצ'/מהירות המואצת?
הבעיה נפתרה 
פתחתי את הPDF של הוראות היצרן של הפטיפון, וראיתי שם דיאגרמה שמראה שבמצב 45 סוף המסילה של הבורר מהירויות צריכה להיות בקו מאוזן עם קצה הציר (דבר שכנראה ברור לכם בעלי הניסיון אך לי ממש לא) וניסיתי להבין מה גורם למצב שזה לא כך.
פתחתי את הפטיפון וראיתי שאין שום דבר שמחזיק את המנוע צמוד למשטח שממנו יוצא הציר, שהיחידה ממש רוקדת באוויר! ראיתי גם את שני החורים עם ההברגה/אנקרנטים שבהם צריכים להיות ברגים, זה כבר העלה חשד.
לקחתי שני ברגים שחשבתי שיתאימו מארגז הכלים, הצמדתי את היחידה למשטח ו-וואלה, המהירות נכונה עכשיו, אין חיכוך רצועה והכל בסדר גמור
תודה רבה לחנן שזרק אותי לכיוון הזה, שוב
פתחתי את הPDF של הוראות היצרן של הפטיפון, וראיתי שם דיאגרמה שמראה שבמצב 45 סוף המסילה של הבורר מהירויות צריכה להיות בקו מאוזן עם קצה הציר (דבר שכנראה ברור לכם בעלי הניסיון אך לי ממש לא) וניסיתי להבין מה גורם למצב שזה לא כך.
פתחתי את הפטיפון וראיתי שאין שום דבר שמחזיק את המנוע צמוד למשטח שממנו יוצא הציר, שהיחידה ממש רוקדת באוויר! ראיתי גם את שני החורים עם ההברגה/אנקרנטים שבהם צריכים להיות ברגים, זה כבר העלה חשד.
לקחתי שני ברגים שחשבתי שיתאימו מארגז הכלים, הצמדתי את היחידה למשטח ו-וואלה, המהירות נכונה עכשיו, אין חיכוך רצועה והכל בסדר גמור
תודה רבה לחנן שזרק אותי לכיוון הזה, שוב
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
תהנה מהרבה שעות של האזנה והנאה מהתקליטים עם הפטיפון הנחמד הזה, אולי אקאי לא בעלי שם נחשב אך לפי דעתי המכשירים שלהם טובים מאוד. אני מרוצה משלי עד הגג.