בעקבות רעידת האדמה, בזק בינלאומי מעניקה 140 דקות שיחה חינם לניו זילנד
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
יש לך משפחה או חברים בניו זילנד?
בעקבות רעידת האדמה הקשה אשר פקדה את קרייסטצ'רץ' בניו זילנד, אלפי משפחות מנסות ליצור קשר עם יקיריהם השוהים במדינה.
חברת בזק בינלאומי,נרתמת לסיוע למשפחות המתקשרות ומעניקה להן 140 דקות מתנה למחייגים מישראל לניו זילנד למשך חודש בחיוג לטלפונים נייחים בלבד.
לרישום יש לחייג למוקדי השירות של בזק בינלאומי בטלפון 5014 *, ניתן להירשם עד ה-3/3/2011
בעקבות רעידת האדמה הקשה אשר פקדה את קרייסטצ'רץ' בניו זילנד, אלפי משפחות מנסות ליצור קשר עם יקיריהם השוהים במדינה.
חברת בזק בינלאומי,נרתמת לסיוע למשפחות המתקשרות ומעניקה להן 140 דקות מתנה למחייגים מישראל לניו זילנד למשך חודש בחיוג לטלפונים נייחים בלבד.
לרישום יש לחייג למוקדי השירות של בזק בינלאומי בטלפון 5014 *, ניתן להירשם עד ה-3/3/2011
צבי וורובל
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מה?drorar כתב:השלב הבא- לכבוד חזרתו של גלעד שליט הוט פותחת את הVOD לשבוע.
אין גבול לציניות....
מה ציניות בזה?
זה לא שהם הודיעו שבגלל רעידת האדמה הם נותנים 10 דק' שיחה לגרוזיה (שזה א. לא קשור וב. ממש מעט וברור שמדובר בפרסום עצמי).
יש הרבה ישראלים שמטיילים בניו זילנד והעיר המדוברת היא אתר מרכזי (אני מכיר שלושה אנשים שונים שהיו שם בשבוע האחרון, לשמחתי שלושתם לא היו שם בזמן הרעידה, אבל אחד חזר לעזור - יוצא יחידת החילוץ של פיקוד העורף שהיה בכמה רעידות אדמה, למשל טורקיה).
140 דק' שיחה זה לא מעט ואני בטוח שיש משפחות או חברים של שמאוד נהנים מזה, אז לטעמי בזק הרויחו כאן פרסום חיובי אבל בהחלט עזרו לאנשים.
- boker_light
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מעניין מה משתווה עכשיו, המחווה היפה שלהם או זה שהם הסתירו תקלה טלפונית שלהם עד הרגע האחרון! מישהו שמע על זה?
יצא לי לקרוא על זה במקרה היום בבוקר וממש התאכזבתי. אני לקוחה שלהם וממש לא חשבתי שהם עושים דברים כאלה...
יצא לי לקרוא על זה במקרה היום בבוקר וממש התאכזבתי. אני לקוחה שלהם וממש לא חשבתי שהם עושים דברים כאלה...