solowheel מאיימים על סגוואי - מדהים יותר, מעוצב יותר ויעלה 1500 דולר
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73371
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כן, בהחלט לא נראה הדבר הכי יציב בעולם, מעניין לראות ביקורת אובייקטיבית לגבי המוצר. אם אם הוא אכן יציב ו"מעשי", במחיר הזה יש להם להיט ביד.
יציבות זו לא תכונה כל כך קריטית כאן.Huber כתב:כן, בהחלט לא נראה הדבר הכי יציב בעולם, מעניין לראות ביקורת אובייקטיבית לגבי המוצר. אם אם הוא אכן יציב ו"מעשי", במחיר הזה יש להם להיט ביד....
נניח שהוא לא יציב אז מה זה אומר? זה אומר שלוקח קצת זמן ללמוד לרכב עליו, אבל אותו דבר גם נכון לאופניים (שהן לא יציבות בעצמן), למכונית ולאופנוע.
שימוש מיידי out of the box אף פעם לא היווה תנאי להצלחת כלי תחבורה .
משה
- Huber
- חבר במועדון HT

אתה משווה אופניים לזה? ברצינות? אתה חושב ש"תאונת למידה" בכלי שכזה תשתווה לתאונה באופניים? מה אתה מציע - גלגלי עזר?!
אם הכלי לא יציב ומצריך תקופת למידה יש צורך למכור אותו עם "קורס נהיגה" כמו שעושים בכל כלי תחבורה היכול להוות סכנה לציבור, לא?
אם הכלי לא יציב ומצריך תקופת למידה יש צורך למכור אותו עם "קורס נהיגה" כמו שעושים בכל כלי תחבורה היכול להוות סכנה לציבור, לא?
תתחיל מכך שלפי הסרטון, די ברור שלא מדובר במשהו שהוא מאוד לא יציב, כמו למשל חד-אופן רגיל.Huber כתב:אתה משווה אופניים לזה? ברצינות? אתה חושב ש"תאונת למידה" בכלי שכזה תשתווה לתאונה באופניים? מה אתה מציע - גלגלי עזר?!![]()
אם הכלי לא יציב ומצריך תקופת למידה יש צורך למכור אותו עם "קורס נהיגה" כמו שעושים בכל כלי תחבורה היכול להוות סכנה לציבור, לא?...
דברים מסוג זה, בין אם נקטלג אותם כ"כלי תחבורה" או כשעשוע, בדרך כלל דורשים תקופת לימוד.
אתה צודק שהדוגמה של לימודי נהיגה לא הייתה הכי מתאימה, למרות שיש בלימודים גם אלמנט טכני של שליטה ברכב, אז במקום זה תוסיף על אופניים, סקייטבורד וגלגיליות.
לא הבנתי את ההשוואה לתאונה באופניים. השוואה כזו דווקא מחזקת את טענתי.
נפילה עם אופניים, שכולנו חווינו בעצמנו וחלקנו גם עם ילדינו, עלולה להיות מכאיבה ובמקרים מסוימים אף מסוכנת.
עם כלי כזה ברוב המקרים לא ממש תיפול אלא מייד תושיט רגל ותתייצב עם שני רגליך על הקרקע. יותר כמו לרדת מסקייטבורד שבורח לך. זה שאתה במצב עמידה, ולא ישיבה כמו באופניים, עוזר לך בעיניין הזה.
משה
- Huber
- חבר במועדון HT

moco - מכיוון שזה סירטון שנערך מגמתית לפירסום המוצר, אינך יכול להסיק ממנו כלום ולכן אני חוזר ואומר, יש צורך בביקורת של גוף צד שלישי רצוי אוביקטיבי ככל האפשר לפני שמסיקים מסקנות.
ברור שיש צורך בביקורת ואני לא רץ לקנות אחד כזה רק בגלל שראיתי סרטון.
אני ארצה גם להתנסות בעצמי לפני קניה.
יחד עם זאת, קשה להאמין שיפברקו סרטון בצורה כזו שתציג כלי מאוד לא יציב ככלי לכל אדם. אם עשו ככה, אז הם יפלו מהר מאוד.
מכיוון שבכל זאת נראה (כן, על פי הסרטון) שמדובר במכשיר שהושקע בפיתוחו ולא סתם צעצוע פלסטיק שמוכרים לכמה פריירים וממשיכים לצעצעוע הבא, אני מניח שלא מדובר בפיברוק כזה. ייתכן כמובן שהמצולמים עברו הכשרה ותרגול מסוים, אבל זה דבר סביר.
הנקודה שלי, בכל אופן, הייתה שהיציבות זה לא קריטריון קריטי לשימושיות - בדיוק כמו עם אופניים.
הקריטריון הוא האם בן אדם ממוצע יכול לרכוש את היכולת להשתמש בזה (בלי נפילות) בפרק זמן קצר.
יחד עם זאת, קשה להאמין שיפברקו סרטון בצורה כזו שתציג כלי מאוד לא יציב ככלי לכל אדם. אם עשו ככה, אז הם יפלו מהר מאוד.
מכיוון שבכל זאת נראה (כן, על פי הסרטון) שמדובר במכשיר שהושקע בפיתוחו ולא סתם צעצוע פלסטיק שמוכרים לכמה פריירים וממשיכים לצעצעוע הבא, אני מניח שלא מדובר בפיברוק כזה. ייתכן כמובן שהמצולמים עברו הכשרה ותרגול מסוים, אבל זה דבר סביר.
הנקודה שלי, בכל אופן, הייתה שהיציבות זה לא קריטריון קריטי לשימושיות - בדיוק כמו עם אופניים.
הקריטריון הוא האם בן אדם ממוצע יכול לרכוש את היכולת להשתמש בזה (בלי נפילות) בפרק זמן קצר.
משה
לפי תנוחת העמידה של המציגים, שנראית מעט כפופה בברכיים, לדעתי הבעייה העיקרית תהה נוחות שימוש מעבר למספר דקות מינימלי. גם כפופים וגם נדרשים להצמיד את הרגליים לכלי. בוודאי לא יהיה רלוונטי למי שרוצה לנסוע בבוקר לעבודה כמו שהוצג - אפילו לטווחים קצרים מעבר לטווח הנוחות של הליכה.
רוני
רוני
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אמנם מעניין אבל לדעתי לא יציב בעליל.
אני רוצה לראות סרטון של עצירת "פתע" - אני בטוח שהנהג ימרח עם הפרצוף על המדרכה.
בסגוואי, בשביל לפנות - מספיק להפנות את הגוף טיפה לכיוון הרצוי והוא מסתובב על המקום. פה הרוכב ממש מסובב את הגוף - צריך הרבה יותר שליטה.
בנוסף, אני רוצה לראות איך הם נוהגים במקום הומה אדם (מדרחוב...) - אני רק מדמיין איך זה נראה וזה מצחיק אותי (כלומר עצוב).
וחוץ מזה - מה עם רוורס?
לדעתי, אם היו מוסיפים לו מעין כידון בשביל להחזיק (בדומה לסגוואי) אז היה משפר את היציבות
אני רוצה לראות סרטון של עצירת "פתע" - אני בטוח שהנהג ימרח עם הפרצוף על המדרכה.
בסגוואי, בשביל לפנות - מספיק להפנות את הגוף טיפה לכיוון הרצוי והוא מסתובב על המקום. פה הרוכב ממש מסובב את הגוף - צריך הרבה יותר שליטה.
בנוסף, אני רוצה לראות איך הם נוהגים במקום הומה אדם (מדרחוב...) - אני רק מדמיין איך זה נראה וזה מצחיק אותי (כלומר עצוב).
וחוץ מזה - מה עם רוורס?
לדעתי, אם היו מוסיפים לו מעין כידון בשביל להחזיק (בדומה לסגוואי) אז היה משפר את היציבות
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
הנה הכתבה על זה בEngadget מלפני כמה ימים.
בוידאו רואים שהכתב מנסה לעלות על המכשיר בלי ליפול ובלי הצלחה.
http://www.engadget.com/2011/02/15/solo ... -it-is-to/
בוידאו רואים שהכתב מנסה לעלות על המכשיר בלי ליפול ובלי הצלחה.
http://www.engadget.com/2011/02/15/solo ... -it-is-to/
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ברור שבעצירת פתאום הרוכב ימצא את עצמו "עם הפנים לחקלאות" .
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.