חיבור מחשב לטלוויזיה 5405
שלום וערב טוב לכל חברי הפורום .
לא מזמן התחדשתי במחשב חדש וגם בטלוויזיה .
במחשב יש לי כרטיס מסך 6950 של ATI שמחובר דרך כבל DVI למסך של DELL 2209.
כמו כן חיברתי טלוויזיה פיליפס דגם 5405 ליציאת הHDMI של הכרטיס.
האמת שדי הסתבכתי עם ההגדרות , המסך הוא 1650*1050 , והטלוויזיה היא FHD , בחרתי בהגדרה ששני המסכים יהיו MULTIPLE MONITORS , הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את התמונה במלואה ללא קווים שחורים בצדדים בטלוויזיה ? , והשאלה השניה , המסך הוא הרי 1650*1050 וכאשר אני מעוניין לשחק בFHD דרך הטלוויזיה כיצד לשנות את ההגדרה ?
תודה.
לא מזמן התחדשתי במחשב חדש וגם בטלוויזיה .
במחשב יש לי כרטיס מסך 6950 של ATI שמחובר דרך כבל DVI למסך של DELL 2209.
כמו כן חיברתי טלוויזיה פיליפס דגם 5405 ליציאת הHDMI של הכרטיס.
האמת שדי הסתבכתי עם ההגדרות , המסך הוא 1650*1050 , והטלוויזיה היא FHD , בחרתי בהגדרה ששני המסכים יהיו MULTIPLE MONITORS , הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את התמונה במלואה ללא קווים שחורים בצדדים בטלוויזיה ? , והשאלה השניה , המסך הוא הרי 1650*1050 וכאשר אני מעוניין לשחק בFHD דרך הטלוויזיה כיצד לשנות את ההגדרה ?
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
הגדרת רזולוציה שלא מתאימה לטלוויזיה. תגדיר רזולוציה שמתאימה לטלוויזיה ותשים במצב של Extended View, כך שהמסכים יהיו המשך אחד של השני.
אם אתה רוצה את אותה תמונה בדיוק בשני המסכים, זה לא ניתן להיעשות עם רזולוציות שונות, ואז אפשרות אחרת היא להשתמש בתוכנה הנקראת ultramon, המאפשרת את זה.
אם אתה רוצה את אותה תמונה בדיוק בשני המסכים, זה לא ניתן להיעשות עם רזולוציות שונות, ואז אפשרות אחרת היא להשתמש בתוכנה הנקראת ultramon, המאפשרת את זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הבעיות שאתה נתקל בהן הן בדיוק הסיבות שאני לא ממליץ לעבוד בתצורה של שני מסכים. זה לא נוח ולא תמיד זה יעבוד כמו שרוצים.
ובכל זאת: נסה לבדוק בהגדרות של המשחק אם אפשר לקבוע באיזה מסך הוא ירוץ.
האם הגדרת רזולוציה מתאימה ב-XBMC? אתה רואה פסים שחורים גם בשיטוט בתפריטים, או רק בצפייה בסרטים?
ובכל זאת: נסה לבדוק בהגדרות של המשחק אם אפשר לקבוע באיזה מסך הוא ירוץ.
האם הגדרת רזולוציה מתאימה ב-XBMC? אתה רואה פסים שחורים גם בשיטוט בתפריטים, או רק בצפייה בסרטים?
כרגע המסכים מוגדרים בתצורה של EXTENDED VIEW , נגיד אם משתמש בתוכנה מסוימת אני מצליח למשוך אותה למסך השני ואין שום בעיה , בXBMC שיחקתי קצת עם ההגדרות והצלחתי להסתדר הבעיה היא כאשר אני מדליק משחק איני מצליח למשוך אותו למסך השני.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בדקת את הגדרות המשחק? אולי יש שם אפשרות לקבוע באיזה מסך לרוץ?
הבנתי שהפתרון היחיד כנראה הוא פשוט כל הזמן לשנות את הטלוויזיה למסך ראשוני , אבל כאשר אני מחזיר אותה עוד פעם למצב משני , האייקונים נשארים על הטלוויזיה ותפריט התחל נמצא במסך , נוצר מצב שכל פעם צריך לסדר את האייקונים מחדש , מישהו יודע אולי על פתרון ?
תודה.
תודה.