מדוע GB-PVR לא מראה לי בחירה בIR BLASTER של PVR 150
בעבר זה לא הייה בעיה. מישהו מכיר את הבעיה - זה קרה בהתקנה של הורסיה האחרונה?
כרגע המצב שאין לי בקרה על IR BLASTER מGB-PVR
כרגע המצב שאין לי בקרה על IR BLASTER מGB-PVR
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
תודה
עדי.
מעניין אם אני עובר לOPENGL האם GBPVR וSAGETV יוכלו לעבוד יחד (לא כמקליטים אלא כתוכנית צפיה בחומר) בעיקר ש GBPVR יש לו הרבה יותר PLUGIN בימינו.
עדי.
מעניין אם אני עובר לOPENGL האם GBPVR וSAGETV יוכלו לעבוד יחד (לא כמקליטים אלא כתוכנית צפיה בחומר) בעיקר ש GBPVR יש לו הרבה יותר PLUGIN בימינו.
כדי לתמוך בהיפוך אותיות עבריות בSAGETV צריך להגדיר שהמסך עובד עם שכבת OPENGL במקום או בנוסף לDIRECTX
שתי שכבות אלו הם השכבות האחריות למימוש הגרפיקה ברמה גבוהה יחסית כמו מלא משטח שמפתחי משחקים רצים מעליו במקום לכתוב ישירות לזכרון הגרפי בכתיבה ישירה. היתרון שהדריבר מנצל את החומרה או מיני תוכנה שרצה מול החומרה במילוי משטחים, סיבוב הצללה הזזה וכדומה - מה שמאיץ את הפעולה בהתאם לדריבר ולחומרה ששמת.
שתי שכבות אלו הם השכבות האחריות למימוש הגרפיקה ברמה גבוהה יחסית כמו מלא משטח שמפתחי משחקים רצים מעליו במקום לכתוב ישירות לזכרון הגרפי בכתיבה ישירה. היתרון שהדריבר מנצל את החומרה או מיני תוכנה שרצה מול החומרה במילוי משטחים, סיבוב הצללה הזזה וכדומה - מה שמאיץ את הפעולה בהתאם לדריבר ולחומרה ששמת.
שלום עדי.
אני יודע מה זה OPENGL וDIRECTX והשימושים שלהם.
ממה שהבנתי אתה רוצה להגדיר את SAGETV להשתמש בOPENGL בשביל העברית.
אני יודע שGB-PVR משתמשת בWMR9 בברירת מחדל וניתן לבחור גם WMR7/OVERLAY
תקן אותי אם אני טועה, אבל לא נראה לי ש GB-PVR משתמשת בOPENGL או בDIRECT3D בשביל הממשק/צפייה בחומר. לא ראיתי בהגדרות של GB-PVR משהו לגבי OPENGL/DIRECTX.
לדעתי גם כשאתה מגדיר שימוש בOPENGL בSAGETV זה משפיע רק על הממשק ולא על ניגון סרטים וכו'. עדיין הוא משתמש בWMR או בOVERLAY לצפייה בחומר.
עכשיו השאלה שלי זה אם אתה רוצה להריץ את שתי התוכנות בו זמנית?
ארז
אני יודע מה זה OPENGL וDIRECTX והשימושים שלהם.
ממה שהבנתי אתה רוצה להגדיר את SAGETV להשתמש בOPENGL בשביל העברית.
אני יודע שGB-PVR משתמשת בWMR9 בברירת מחדל וניתן לבחור גם WMR7/OVERLAY
תקן אותי אם אני טועה, אבל לא נראה לי ש GB-PVR משתמשת בOPENGL או בDIRECT3D בשביל הממשק/צפייה בחומר. לא ראיתי בהגדרות של GB-PVR משהו לגבי OPENGL/DIRECTX.
לדעתי גם כשאתה מגדיר שימוש בOPENGL בSAGETV זה משפיע רק על הממשק ולא על ניגון סרטים וכו'. עדיין הוא משתמש בWMR או בOVERLAY לצפייה בחומר.
עכשיו השאלה שלי זה אם אתה רוצה להריץ את שתי התוכנות בו זמנית?
ארז