פלזמה C550 - שני קווים לרוחב המסך
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
המסך נמצא ברשותי מספר חודשים. (מסך מעולה!!)
לאחרונה התחלתי להבחין בשני פסים דקיקים ו"שקופים" לרוחב המסך. הפסים נראים רק כאשר מוקרנת תמונה עם רקע בהיר אחיד (למשל תמונה של שמיים בהירים או שלג).
כמובן שרק אני רואה אותם כי יש לי רגישות מעצבנת למציאת פגמים קטנים שאף אחד אחר לא מוצא (אני גם היחיד בבית שמצליח לשמוע את הזמזום המפורסם של המסך הזה)
עשיתי מספר "שטיפות לבנות" ארוכות אבל זה לא עזר.
קראתי בפורומים בחו"ל שזו תופעה מוכרת (לא הבנתי אם נפוצה).
פניתי לשירות העולמי של סמסונג (בלי להעליב אף אחד מ סמ-ליין...) והם ביקשו שאבדוק אם זה קורה בכניסות/מקורות אחרים ואם זה נראה גם כשמציגים את התפריט. במידה וכן הם אמרו שצריך לפתוח בקשת שירות.
לפני שאני מתחיל בתהליך רציתי לשמוע אם גם אחרים נתקלו בתופעה הזו וכמובן אם יש למישהו פתרון...
תודה,
אורי
לאחרונה התחלתי להבחין בשני פסים דקיקים ו"שקופים" לרוחב המסך. הפסים נראים רק כאשר מוקרנת תמונה עם רקע בהיר אחיד (למשל תמונה של שמיים בהירים או שלג).
כמובן שרק אני רואה אותם כי יש לי רגישות מעצבנת למציאת פגמים קטנים שאף אחד אחר לא מוצא (אני גם היחיד בבית שמצליח לשמוע את הזמזום המפורסם של המסך הזה)
עשיתי מספר "שטיפות לבנות" ארוכות אבל זה לא עזר.
קראתי בפורומים בחו"ל שזו תופעה מוכרת (לא הבנתי אם נפוצה).
פניתי לשירות העולמי של סמסונג (בלי להעליב אף אחד מ סמ-ליין...) והם ביקשו שאבדוק אם זה קורה בכניסות/מקורות אחרים ואם זה נראה גם כשמציגים את התפריט. במידה וכן הם אמרו שצריך לפתוח בקשת שירות.
לפני שאני מתחיל בתהליך רציתי לשמוע אם גם אחרים נתקלו בתופעה הזו וכמובן אם יש למישהו פתרון...
תודה,
אורי
-
oris74
- חבר במועדון HT

הקפצה - יש מישהו שנתקל בתופעה? (לאו דווקא במסך הספציפי הזה...)
-
oris74
- חבר במועדון HT

-
oris74
- חבר במועדון HT

אני בטוח שהרוב לא יראו - בקושי רואים את זה על המסך, אז בתמונה זה עוד יותר קשה...
תנסה להסתכל על התמונה מזוויות שונות (מעלה ומטה)
באופן כללי - אתה מכיר תופעה כזו בפלזמות? כי יש על זה דיווחים - כמו כאן http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1155812
תנסה להסתכל על התמונה מזוויות שונות (מעלה ומטה)
באופן כללי - אתה מכיר תופעה כזו בפלזמות? כי יש על זה דיווחים - כמו כאן http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1155812
בהחלט רואים בעיקר בקו התחתון מהשניים מימין להיכן שסמנת
לא יכל לעזור, רציתי לקנות את ה 550 אבל עדיין לא רכשתי - לא שלם עם תופעות הצריבה והזמזומים.
איזה מזל עמדתי לקנות אותה אתמול בטרקלין חשמל-הצלתם אותי
אוייי-הצלתם אותי
כבר התחלתי אתמול בהליכים לקנות את הc550 בטרקלין חשמל
כמובן שאין סיכוי שאקנה אותה כעת
אם אתם יכולים להמשיך לעדכן על התופעה אשמח מאוד-קראתי על הבעיה בעוד פורומים באנגלית כעת
מענין איך נותן האחריות מתיחס לבעיה
אנא עדכנו
מעכב את קנית הטלויזיה בכלל כרגע
קיבלתי רגלים קרות
כבר התחלתי אתמול בהליכים לקנות את הc550 בטרקלין חשמל
כמובן שאין סיכוי שאקנה אותה כעת
אם אתם יכולים להמשיך לעדכן על התופעה אשמח מאוד-קראתי על הבעיה בעוד פורומים באנגלית כעת
מענין איך נותן האחריות מתיחס לבעיה
אנא עדכנו
מעכב את קנית הטלויזיה בכלל כרגע
קיבלתי רגלים קרות
-
oris74
- חבר במועדון HT

אני יכול לומר לכם בוודאות שהייתי קונה אותה שוב למרות הזמזום והקווים - 2 התופעות הללו זניחות ביותר ולא מורגשות כמעט.
אין עוד מסך עם איכות תמונה כזו וכמות פיצ'רים כזו שנותן תמורה טובה יותר למחיר. (גם ביחס לגודל כמובן)
אין עוד מסך עם איכות תמונה כזו וכמות פיצ'רים כזו שנותן תמורה טובה יותר למחיר. (גם ביחס לגודל כמובן)