מעוניין לבצע היום הזמנה לסאב SVS - יש לי כמה שאלות.
שלום לכולם,
בשעה טובה החלטתי להזמין סאב , התקציב לא גבוה במיוחד ( מוכן להשקיע על סאב עד 3.5K שח ).
מה שחשוב לי זה VFM כמובן הכי גבוה שניתן לקבל עבור כספי לכן הזמנה מחו"ל ישירות לפתח הבית נראית משתלמת.
חשבתי על הסאבים האלה -
http://www.svsound.com/products-sub-box-10nsd.cfm
או זה -
https://svsound.com/products-sub-box-sb12nsd.cfm
האחרון עולה 600$ והראשון 500 . אשמח לדעת לפי החישוב של בעלי ניסיון פה כמה יעלה לי בשקלים עד פתח הבית.
שאלה אחרונה , האם לדעתכם סאב של וולודיין CHT-10Q שעלותו בארץ דרך יבואן מסודר עולה 3.5K תהיה בחירה
טובה יותר.
הסאב יחובר למגבר אונקיו 608 - הסלון שלי לא קטן , מרחק ישיבה מהסאב 3.5מטר לאורך , ברוחב יש חלל ענק
שפתוח למטבח ופינת אוכל , בערך 10 מטר.
תודה לעוזרים.
בשעה טובה החלטתי להזמין סאב , התקציב לא גבוה במיוחד ( מוכן להשקיע על סאב עד 3.5K שח ).
מה שחשוב לי זה VFM כמובן הכי גבוה שניתן לקבל עבור כספי לכן הזמנה מחו"ל ישירות לפתח הבית נראית משתלמת.
חשבתי על הסאבים האלה -
http://www.svsound.com/products-sub-box-10nsd.cfm
או זה -
https://svsound.com/products-sub-box-sb12nsd.cfm
האחרון עולה 600$ והראשון 500 . אשמח לדעת לפי החישוב של בעלי ניסיון פה כמה יעלה לי בשקלים עד פתח הבית.
שאלה אחרונה , האם לדעתכם סאב של וולודיין CHT-10Q שעלותו בארץ דרך יבואן מסודר עולה 3.5K תהיה בחירה
טובה יותר.
הסאב יחובר למגבר אונקיו 608 - הסלון שלי לא קטן , מרחק ישיבה מהסאב 3.5מטר לאורך , ברוחב יש חלל ענק
שפתוח למטבח ופינת אוכל , בערך 10 מטר.
תודה לעוזרים.
בכל הקשור להשוואה ל CHT10Q, אין השוואה. מצד שני אם SVS היו מוכרים סאב כמו ה CHT הוא היה עולה
הרבה יותר זול מה PB10-NSD.
כדאי שתברר עם SVS אם קיימות גרסאות של 220V לדגמים האלה, באותו זמן תשאל מהן עלויות המשלוח של
שני הדגמים לארץ, ויותר חשוב שתברר עם חברה באתר שכבר רכשו מהם על מנת לקבל פרספקטיבה על דברים
כמו זמן משלוח/מיסים/שחרור/עמלות וכו'.
כדאי שתברר עם SVS אם קיימות גרסאות של 220V לדגמים האלה, באותו זמן תשאל מהן עלויות המשלוח של
שני הדגמים לארץ, ויותר חשוב שתברר עם חברה באתר שכבר רכשו מהם על מנת לקבל פרספקטיבה על דברים
כמו זמן משלוח/מיסים/שחרור/עמלות וכו'.
- ofer1973
- חבר ותיק

- תגובות: 1339
- שם מלא: ofer1973
- נתן תודות: 507 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
אתה מתכוון שה-CHT-10Q הרבה יותר איכותי מה-SVS ,או ההפך ?HazooM כתב:בכל הקשור להשוואה ל CHT10Q, אין השוואה. מצד שני אם SVS היו מוכרים סאב כמו ה CHT הוא היה עולה
כמו זמן משלוח/מיסים/שחרור/עמלות וכו'....
עופר.י
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הוא מתכוון שאין השוואה - ה SVS PB10-NSD הרבה יותר טוב מה CHT. אם היה סאב של SVS ברמה של ה CHT, הוא היה עולה הרבה פחות ממה שה CHT עולה (כי הוא ברמה נמוכה יותר מה PB10-NSD ).ofer1973 כתב:אתה מתכוון שה-CHT-10Q הרבה יותר איכותי מה-SVS ,או ההפך ?HazooM כתב:בכל הקשור להשוואה ל CHT10Q, אין השוואה. מצד שני אם SVS היו מוכרים סאב כמו ה CHT הוא היה עולה הרבה יותר זול מה PB10-NSD.......
עופר , זה תלוי בכל כך הרבה גורמים שבאמת זה דיון בפני עצמו.
אני מחפש סאב All Around שידע לספק לי הנאה ( בתקציב דל יחסית יש לציין ) בעיקר בסרטים.
במוזיקה יש לי קדמיים רצפתיים שיורדים מספיק נמוך לעניין הזה. סאב במוזיקה מסבך את העסק לגמרי..
אני מאמין שסאב מצוין שעולה פי 3 מתקציבי יתן הנאה מרובה גם במוזיקה. בתקציב שלי , SVS נחשב בכל העולם
מוערך מאוד בתמורה לכסף. בגלל זה אני רוצה אותו.
אני מחפש סאב All Around שידע לספק לי הנאה ( בתקציב דל יחסית יש לציין ) בעיקר בסרטים.
במוזיקה יש לי קדמיים רצפתיים שיורדים מספיק נמוך לעניין הזה. סאב במוזיקה מסבך את העסק לגמרי..
אני מאמין שסאב מצוין שעולה פי 3 מתקציבי יתן הנאה מרובה גם במוזיקה. בתקציב שלי , SVS נחשב בכל העולם
מוערך מאוד בתמורה לכסף. בגלל זה אני רוצה אותו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
רוצה? יכול? תקנהLiorShap כתב:עופר , זה תלוי בכל כך הרבה גורמים שבאמת זה דיון בפני עצמו.
מוערך מאוד בתמורה לכסף. בגלל זה אני רוצה אותו....
מנסיון שלי איתם העסק דופק כמו שצריך.
צור קשר ותקבל עלות משלוח לארץ עד הבית .
לא לשכוח לציין שאתה צריך 220V ולא 110V .
במידה ומתאים המחיר יהיה עלות הסאב+עלות משלוח ועל זה 34% מיסים.
על מה שיוצא תוסיף עוד איזה 200-300 ש"ח עבור כל מיני עלויות שונות ומשונות, כמו עלות הקצאת אשראי,עלות אחסנה וכו.... .
השרות שלהם חבל"ז והסאבים מעולים.
קנה ותהנה
בהצלחה
נ.ב
אני הבאתי את הסאב ,בעזרת חברת שילוח שלי ,מאחר ועלות השילוח שלהם עד אלי הבייתה ,עבור ה PC13 ,הייתה גבוהה במיוחד ולא הייתה להם שום בעיה לאפשר לי לבצע שילוח עם חברה שאני בחרתי, שאספה את הסאב מפתח המפעל באוהיו.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
או שניים של 10"...9000es כתב:על כל מקרה מבחינת גודל של סאב לנפח החדר שלך ... הייתי ממליץ לך 12 אינצ' ....