עצה במיקום/קניה של רמקולים אחוריים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
zzzion פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שוב שלום לאודיופילים.. (l)
יש לי התלבטות רצינית, אני שוקל להוסיף זו רמקולים אחוריים לשני קדמיים שיש לי והבעיה הכי רצינית בסיפור הזה היא מיקום הרמקולים האלה, הסלון שלי בנוי בצורה שהקיר האחורי והקיר הקדמי ממש מקבילים, לקיר האחורי מוצמדת ספה תלת מושבית שתופסת כמעט את כל הגודל שלו ובסוף הקיר הזה כבר ישנה הכניסה למטבח....
הקיר עליו אמורים לבוא האחוריים ממש צמוד לספה ממנה אני רואה ומקשיב המרחק מהגב שלי לקיר הזה אולי 5 ס"מ, אין לי מקום לשים אותם משני צידי הספה בטח שלא אחד במטבח והשני על הויטרינה.. :roll: כבר חשבתי על שקוע קיר אבל הסבירו לי שלא כ"כ כדאי, בקיצור אני מת להגביר פה הנאות וחייב את עזרתכם קודם כל באיפה לעזעאזל אני ממקם אותם (מאחורי, מעל, בתוך הראש שלי..? :מבולבל: ) ודבר שני ומן הסתם איזה רמקול מומלץ..
מודה כמו תמיד לעצותיכם היקרות מפז.. (בזכותכם יש לי מערכת אדירה חייב לציין (Y) )

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #2 

יש תמונה או שרטוט של החדר?
No place like home.......... Theater

zzzion פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אני יצלם ויעלה לאתר, בעיקרון זה סלון די רגיל/ממוצע שני קירות מקבילים אחד לשני, בקיר אחד נמצאים המסך/רסיבר/רמקולים קדמיים, בקיר אשר מולו אני רוצה לשים את הרמקולים האחוריים, הבעיה היא שאין לי מרווח לשים אותם משני צידי הכורסא שצמודה לקיר האחורי, אין לי גם מרווח בין הספה לקיר האחורי.
השאלה הגדולה היא האם הרמקול יכול להיות תלוי מעליי או על הקיר הזה באיזשהיא פוזיציה שכשאני יושב על הספה המרחק ממני אליו הוא 10 ס"מ, שקוע קיר אולי..??? המטרה מן הסתם היא לא רק לתלות אותם אלא גם ליהנות מהם.

zzzion פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

בוקר טוב, העליתי תמונות.. הקיר שצמוד לספה החומה הגדולה הוא הקיר המדובר עליו אמורים לבוא האחוריים

zzzion פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה על העזרה.. :(

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #6 

אין לך בדיוק הרבה משחק עם המיקומים.
קנה שני רמקולים ביפולאריים יחסית קומפקטיים, תלה אותם על הקיר מעל הספה מימין ומשמאל, כחצי מטר מעל גובה הספה ו... זהו.
No place like home.......... Theater

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #7 

opv כתב:אין לך בדיוק הרבה משחק עם המיקומים.
קנה שני רמקולים ביפולאריים יחסית קומפקטיים, תלה אותם על הקיר מעל הספה מימין ומשמאל, כחצי מטר מעל גובה הספה ו... זהו.
...
משהו כזה למשל: http://lasercity.co.il/sg_product~syns1~3~275.htm

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”