שאלות של מתחיל לגבי הגלקסי טאב
-
karlos
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- שם מלא: shay
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני מעוניין לקנות טאב ממישהו שקנה בחול.
האם העברית אמורה להיות טובה ומספקת כמו בכל טאב אחר מהארץ? האם צריך להתקין משהו כדי שהעברית תהיה טובה? זו בעיה או שעדיף לקנות מכשיר שנרכש מהארץ?
דבר שני. אני בחברת פלאפון ויש לי גלישה של 2 גיגה במכשיר הקיים. האם אני יכול פשוט להעביר את הסים הנוכחי שלי לטאב ולגלוש ממנו? לא צריך חבילת גלישה מיוחדת נכון?
האם ניתן לקנות סים נוסף מהחברה ואז להשתמש בטאב כמכשיר שני שיעבוד גם בדאטה?
תודה רבה
האם העברית אמורה להיות טובה ומספקת כמו בכל טאב אחר מהארץ? האם צריך להתקין משהו כדי שהעברית תהיה טובה? זו בעיה או שעדיף לקנות מכשיר שנרכש מהארץ?
דבר שני. אני בחברת פלאפון ויש לי גלישה של 2 גיגה במכשיר הקיים. האם אני יכול פשוט להעביר את הסים הנוכחי שלי לטאב ולגלוש ממנו? לא צריך חבילת גלישה מיוחדת נכון?
האם ניתן לקנות סים נוסף מהחברה ואז להשתמש בטאב כמכשיר שני שיעבוד גם בדאטה?
תודה רבה
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לגבי עברית, לא בעיה לצרוב ROM ,לגבי שימוש ברשת פלאפון אתה חייב דגם שתומך ב 3G 850, כננרה בגרסה אמריקאית תהיה את התמיכה,
יש תמיכה ב 2100 בדגם שמוכרים בארץ אבל תהיה מוכן לבעיות מהירות וקליטה
יש תמיכה ב 2100 בדגם שמוכרים בארץ אבל תהיה מוכן לבעיות מהירות וקליטה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
karlos
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- שם מלא: shay
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ומה לגבי הגלקסי של סלקום? האם אני יכול לקנות ממישהו שמוכר את הגלקסי של סלקום, לפתוח אותו לסים פרי ולהשתמש בו ברשת פלאפון? המכשיר של סלקום יתמוך בתדרים של פלאפון?
מה עדיף, לקנות את המכשיר של סלקום ולפתוח לפלאפון או לקנות מכשיר מחו"ל?
מה עדיף, לקנות את המכשיר של סלקום ולפתוח לפלאפון או לקנות מכשיר מחו"ל?
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
מבחינת תדרים אין לך מה לדאוג יותר מדי...
אני ברשת פלאפון ויש לי מכשיר התומך ב 2100 בלבד. נורא חששתי בהתחלה. אבל בסופו של דבר אני לא נתקל בבעיות קליטה או מהירות בכלל. היום כבר יש פריסה ארצית ל 2100.
הספקתי להיות גם בדרום עד אילת, וגם בצפון עד החרמון ולא נתקלתי בניתוקי רשת או בעיות קליטה חריגות....
אני ברשת פלאפון ויש לי מכשיר התומך ב 2100 בלבד. נורא חששתי בהתחלה. אבל בסופו של דבר אני לא נתקל בבעיות קליטה או מהירות בכלל. היום כבר יש פריסה ארצית ל 2100.
הספקתי להיות גם בדרום עד אילת, וגם בצפון עד החרמון ולא נתקלתי בניתוקי רשת או בעיות קליטה חריגות....