הצצה לדגם העל החדש מבית Zu Audio
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46452
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
חברת Zu Audio שחררה תמונה של דגם העל החדש שלה. בעל מבנה של TFFFT (ה T מסמן טוויטר וה-F עבור וופר) בתיבת אלומיניום קעורה.
בתחתית התיבה ממוקם וופר בגודל 15" עבור התדרים הנמוכים, דבר אשר מביא את הרמקול לטווח תדרים מרשים של 14Hz-20KHz.
בתחתית התיבה ממוקם וופר בגודל 15" עבור התדרים הנמוכים, דבר אשר מביא את הרמקול לטווח תדרים מרשים של 14Hz-20KHz.
הייתי רושם במקום: "תיבת אלומיניום כעורה"...ziv_r כתב:חברת Zu Audio שחררה תמונה של דגם העל החדש שלה. בעל מבנה של TFFFT (ה T מסמן טוויטר וה-F עבור וופר) בתיבת אלומיניום קעורה.
בתחתית התיבה ממוקם וופר בגודל 15" עבור התדרים הנמוכים, דבר אשר מביא את הרמקול לטווח תדרים מרשים של 14Hz-20KHz....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
למה באמת? זה בטח לא בגלל שהם מאלומיניום כי גם ה KEF Muon מאלומיניום (ונראה יפהפה לדעתי) ונדמה לי ש Magico משתמשים גם הם בשלד אלומיניום.HazooM כתב:אני אישית חושב שהם זוועה גם מהזווית הטכנית...Coldwar כתב:אני חייב לציין שלטעמי הם נראים מזעזע.........
ממש לא, אני בעד תיבות מאלומיניום.Catskinner כתב:למה באמת? זה בטח לא בגלל שהם מאלומיניום כי גם ה KEF Muon מאלומיניום (ונראה יפהפה לדעתי) ונדמה לי ש Magico משתמשים גם הם בשלד אלומיניום.HazooM כתב:אני אישית חושב שהם זוועה גם מהזווית הטכנית...Coldwar כתב:אני חייב לציין שלטעמי הם נראים מזעזע............
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז מה זוועתי בהם מבחינה טכנית, בגלל מבנה של 2 טוויטרים, 3 וופרים וסאב אחד מובנה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
פחות או יותר. עם כל הכבוד ל ZU טוויטר אחד למעלה, טוויטר אחד למטה, ושלושה וופרים 10' באמצע זה לא רמקולבגלל מבנה של 2 טוויטרים, 3 וופרים וסאב אחד מובנה?...
שמתוכנן כראוי (סאב לא מפריע). אבל כמו הכל בעולם האודיו (לא שאני תמיד מסכים עם זה) זה עניין של טעם.