מעדכן.
רכשתי את ה V20 50 אינץ. תודה לעוזי מסטריאו עיני (מיבנה) על העזרה.
הטלוויזיה ללא ספק מדהימה. חדות וצבעים יוצאים מן הכלל. קצת מאכזב אותי הסירוס של IFC - intelligent frame creation שעבד יפה ב V10.
מפתיע שלא מצאתי אפילו מילה אחת על הנושא בפורום (לעומת זאת הרבה ריבים בנוגע ליבואנים ושטויות אחרות כן מצאתי...)
לצערי גיליתי לפני מספר ימים שישנו זמזום מטריד שמפסיק אחרי דקה שתיים כשמדליקים את המסך. הפעלתי את האחרויות של יורוקום כדי שטיפלו בבעיה.
שי.
shish כתב:מעדכן.
הטלוויזיה ללא ספק מדהימה. חדות וצבעים יוצאים מן הכלל. קצת מאכזב אותי הסירוס של IFC - intelligent frame creation שעבד יפה ב V10.
מפתיע שלא מצאתי אפילו מילה אחת על הנושא בפורום (לעומת זאת הרבה ריבים בנוגע ליבואנים ושטויות אחרות כן מצאתי...)
לצערי גיליתי לפני מספר ימים שישנו זמזום מטריד שמפסיק אחרי דקה שתיים כשמדליקים את המסך. הפעלתי את האחרויות של יורוקום כדי שטיפלו בבעיה.
שי.
...
welcome to the club
הזימזום הזה יהפוך לקבוע תאמין לי זה חלק בלתי נפרד מהמסך הזה והחלפת מסך לא תעזור אני כבר החלפתי פעמיים מסך.
יש בעיות שפשוט צריך לחיות איתם עם המסך הזה.
shish כתב:מעדכן.
שי.
Mistoffelees :
IFC שעובד מצויין על ה V10 (הכפלת תמונה - אפקט "אופרת סבון"..) לא עובד יותר על ה V20.
orenhazan :
"אין דרך לבטל את הזמזום הזה תאמין לי" מצטט אותך.
היה טכנאי של יורוקום וטיפל בתקלה. חודש עבר בלי רעשים. לא יודע מאיפה הקביעה הנחרצת הזאת שלך הגיע אבל עובדה שיש פיתרון.
בהשוואה ל V10 ב V20 הוא לא מורגש.
ואני מצטט מתוך איזה פורום שמצאתי:
IFC on the V20 is broken, OFF / ON makes no difference. Whirlpool search "IFC Broken" here in the home theatre lounge and you'll read about the same problem with the old S10 / G10 models.
It seems they have only put the feature into the new VT20 models.
Bluray's require IFC to be ON to avoid juddering.
However, V10's IFC ON actually works, where as the V20's IFC ON does nothing.