Panasonic V20 50 - רגע לפני הקנייה...
-
shish
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
זהו, החלטתי שזה הדגם שאני רוצה.
וברשותכם כמה שאלות .
היות וכבר ראיתי את הדגם הנ"ל בפעולה אני מעוניין לסגור את נושא ההזמנה טלפונית (חוסר זמן), האם יש חשיבות מהיכן אני מבצע את ההזמנה היות ואני מתכנן להתקין את הטלוויזיה בעצמי? האם יש חשיבות לדגם? (האותיות שבמספר הדגם)?
זה מוביל אותי לשאלה השנייה - כרגע יש לי פלאסמה 42, האם אני יכול להשתמש באותו מתקן תלייה למסך החדש?
וכמובן, מה המחיר המומלץ לרכישה של המסך ללא התקנה (רק הובלה).
תודה מראש לעונים.
שי.
וברשותכם כמה שאלות .
היות וכבר ראיתי את הדגם הנ"ל בפעולה אני מעוניין לסגור את נושא ההזמנה טלפונית (חוסר זמן), האם יש חשיבות מהיכן אני מבצע את ההזמנה היות ואני מתכנן להתקין את הטלוויזיה בעצמי? האם יש חשיבות לדגם? (האותיות שבמספר הדגם)?
זה מוביל אותי לשאלה השנייה - כרגע יש לי פלאסמה 42, האם אני יכול להשתמש באותו מתקן תלייה למסך החדש?
תודה מראש לעונים.
שי.
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
קודם כל, ממליץ להגיע לחנות בכל מקרה. קשה לי להאמין שאתה משקיע משהו כמו 9K אבל אין לך קצת זמן ליסוע לחנות, זה סכום גדול מידי.
חוץ מזה שבחנות תמיד יבדקו אולי אתה צריך איזה כבל מסויים, ודברים כאלו שבטלפון לדעתי זה פחות הולך.
לגבי המתלה - לא בטוח, תלוי בעומס משקל שהמתלה מסוגל לספוג (כל מתלה לגופו). יש חשיבות האם המתלה הוא מלפני מספר שנים כי השתנה קצת התקן של החורים.
לגבי התקנה עצמית - אני שואל "למה"???? רוב החנויות (המתמחות) יספקו לך הובלה+מתקן+התקנה באותו המחיר או בעלות שולית (ביחס למחיר המסך) - אז למה לקחת סיכון??? אם חס וחלילה המסך יפול בזמן ההתקנה - מה אתה עושה? כשיש לך מתקין של החברה הם אחראים עד לרגע שבו הטלוויזיה מחוברת תלויה ועובדת + בדיקה ראשונית !!!
חוץ מזה שבחנות תמיד יבדקו אולי אתה צריך איזה כבל מסויים, ודברים כאלו שבטלפון לדעתי זה פחות הולך.
לגבי המתלה - לא בטוח, תלוי בעומס משקל שהמתלה מסוגל לספוג (כל מתלה לגופו). יש חשיבות האם המתלה הוא מלפני מספר שנים כי השתנה קצת התקן של החורים.
לגבי התקנה עצמית - אני שואל "למה"???? רוב החנויות (המתמחות) יספקו לך הובלה+מתקן+התקנה באותו המחיר או בעלות שולית (ביחס למחיר המסך) - אז למה לקחת סיכון??? אם חס וחלילה המסך יפול בזמן ההתקנה - מה אתה עושה? כשיש לך מתקין של החברה הם אחראים עד לרגע שבו הטלוויזיה מחוברת תלויה ועובדת + בדיקה ראשונית !!!
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
shish , תקשיב לבחור,yossigab כתב:קודם כל, ממליץ להגיע לחנות בכל מקרה. קשה לי להאמין שאתה משקיע משהו כמו 9K אבל אין לך קצת זמן ליסוע לחנות, זה סכום גדול מידי.
לגבי התקנה עצמית - אני שואל "למה"???? רוב החנויות (המתמחות) יספקו לך הובלה+מתקן+התקנה באותו המחיר או בעלות שולית (ביחס למחיר המסך) - אז למה לקחת סיכון??? אם חס וחלילה המסך יפול בזמן ההתקנה - מה אתה עושה? כשיש לך מתקין של החברה הם אחראים עד לרגע שבו הטלוויזיה מחוברת תלויה ועובדת + בדיקה ראשונית !!!...
הוא צודק ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מומלץ מאוד לרכוש מחנות מתמחה איכותית .... זה רק יתן לך בטוחון לעתיד במקרה של תקלה במסך תמיד יהיה מי שיעשה לך את העבודה כמו שצריך .shish כתב:זהו, החלטתי שזה הדגם שאני רוצה.
וברשותכם כמה שאלות .
תודה מראש לעונים.
שי....
בזאת שרכשת את המסך מחנות מתמחה .. תקבל רק את הדגם של היבואן הרשמי .
כמובן שברכישת מסך בסדר גודל כזה . תקבל הובלה .התקנה .ומתקן תואם . יש מצבים לקבל גם כבל HDMI .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
shish
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
האם האחריות לא מגיעה מהיבואן? האם כדאי לקבל אחריות מחנות מתמחה גם אם היא קצרה יותר (שנתיים נניח לעומת 5?)9000es כתב:מומלץ מאוד לרכוש מחנות מתמחה איכותית .... זה רק יתן לך בטוחון לעתיד במקרה של תקלה במסך תמיד יהיה מי שיעשה לך את העבודה כמו שצריך .shish כתב:זהו, החלטתי שזה הדגם שאני רוצה.
וברשותכם כמה שאלות .
תודה מראש לעונים.
שי....
בזאת שרכשת את המסך מחנות מתמחה .. תקבל רק את הדגם של היבואן הרשמי .![]()
כמובן שברכישת מסך בסדר גודל כזה . תקבל הובלה .התקנה .ומתקן תואם . יש מצבים לקבל גם כבל HDMI .
בהצלחה ....
למי ששאל אני מגדרה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

אכן האחריות היא של היבואן במקרה של יורוקום פנאסוניק הוא 5 שנים . היתרון ברכישה דרך חנות מתמחה .shish כתב:האם האחריות לא מגיעה מהיבואן? האם כדאי לקבל אחריות מחנות מתמחה גם אם היא קצרה יותר (שנתיים נניח לעומת 5?)9000es כתב:מומלץ מאוד לרכוש מחנות מתמחה איכותית .... זה רק יתן לך בטוחון לעתיד במקרה של תקלה במסך תמיד יהיה מי שיעשה לך את העבודה כמו שצריך .shish כתב:זהו, החלטתי שזה הדגם שאני רוצה.
וברשותכם כמה שאלות .
תודה מראש לעונים.
שי....
בהצלחה ....
למי ששאל אני מגדרה...
1. תוכל לקבל 36 תשלומים ללא ריבית .
2. הובלה + מתקן + התקנה .
3. במקרה של פיקסל תקול או שרוף ... חנות מתמחה איכותית תוכל להחליף לך את המסך .
מה שבמקרה ותרכוש דרך אחת הרשתות או יבואנים פרללים .. לא יוחלף לך המסך .
יום טוב לך .
אתה שוב טועה ומטעה כהרגלך !מה שבמקרה ותרכוש דרך אחת הרשתות או יבואנים פרללים .. לא יוחלף לך המסך ....
אתה יכול להביא דוגמא של מישהו שרכש ביבוא פרללי ולא החליפו לו מסך תקול ??
האם הרשתות הגדולות לא פורסות לתשלומים ומוכרות במזומן בלבד ??
האם מקבלים התקנה ומתקן רק דרך איזו חנות ספציפית והשאר לא נותנים ? - שטויות !
או שאתה סתם מנסה להכפיש את מי שלא חי לפי תפיסת העולם שלך !
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
1. נשמע מוגזם ובטח מתיחס למקרה ספציפי בחנות ספציפית.9000es כתב:אכן האחריות היא של היבואן במקרה של יורוקום פנאסוניק הוא 5 שנים . היתרון ברכישה דרך חנות מתמחה .shish כתב:האם האחריות לא מגיעה מהיבואן? האם כדאי לקבל אחריות מחנות מתמחה גם אם היא קצרה יותר (שנתיים נניח לעומת 5?)9000es כתב:מומלץ מאוד לרכוש מחנות מתמחה איכותית .... זה רק יתן לך בטוחון לעתיד במקרה של תקלה במסך תמיד יהיה מי שיעשה לך את העבודה כמו שצריך .shish כתב:זהו, החלטתי שזה הדגם שאני רוצה.
וברשותכם כמה שאלות .
תודה מראש לעונים.
שי....
בהצלחה ....
למי ששאל אני מגדרה...
1. תוכל לקבל 36 תשלומים ללא ריבית .
2. הובלה + מתקן + התקנה .
3. במקרה של פיקסל תקול או שרוף ... חנות מתמחה איכותית תוכל להחליף לך את המסך .
מה שבמקרה ותרכוש דרך אחת הרשתות או יבואנים פרללים .. לא יוחלף לך המסך .
יום טוב לך ....
2. כמובן, בתשלום נוסף
3. לא מחייב, גם פה יש מקרים לכאן או לכאן. פיקסל אחד שרוף זה לא 100 אחוז החלפה.
ועדיין,
אם פער המחיר לא משמעותי אני היתי בוחר ביורוקום כיבואן.
לגבי החנות, ברגע שאתה סגור על דגם ויודע שיורוקום יבאו אותו, קנה איפה שיותר זול.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
האחריות של יורוקום מעולה!!!
יש רק בעייה אחת-הדגם הזה הוא דגם שונה מהדגם האירופי-אין לו THX ואין לו את הפילטר החדש
של פנסוניק שקיים רק בדגם האירופי ואין לו טיונר דיגיטלי ואין לו את המתאם USB ואין לו SCART .
המסך נחות משמעותית מהדגם האירופי!!!!!!!!!!!!!!!
אנשים יפריכו לך המצאות וסיפורים כך שכדאי להכנס לאתרי היצרן ולראות את ההבדלים המשמעותיים
בין הדגמים בניגוד להצהרות אינטרסנטיות שבקרוב תראה כתגובה.
יש רק בעייה אחת-הדגם הזה הוא דגם שונה מהדגם האירופי-אין לו THX ואין לו את הפילטר החדש
של פנסוניק שקיים רק בדגם האירופי ואין לו טיונר דיגיטלי ואין לו את המתאם USB ואין לו SCART .
אנשים יפריכו לך המצאות וסיפורים כך שכדאי להכנס לאתרי היצרן ולראות את ההבדלים המשמעותיים
בין הדגמים בניגוד להצהרות אינטרסנטיות שבקרוב תראה כתגובה.
צודק!OPTIMUS כתב:האחריות של יורוקום מעולה!!!
בין הדגמים בניגוד להצהרות אינטרסנטיות שבקרוב תראה כתגובה....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

OPTIMUSOPTIMUS כתב:האחריות של יורוקום מעולה!!!
בין הדגמים בניגוד להצהרות אינטרסנטיות שבקרוב תראה כתגובה....
יש לך אסמכתא לכך שלדגם האסייתי אין את הפילטר החדש ?
אל תזרוק דברים באוויר מחכה לאסמכתא .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

Lior_M
כל מה שנכתב ....... אני אוכל להוכיח לך שזה מבוצע בפועל .
1. 36 תשלומים שווים .
2. הובלה + מתקן והתקנה ללא תשלום .
3. פיקסל תקול .
במידה ותהיה מעוניין אשמח לעזור בנידון .
כל מה שנכתב ....... אני אוכל להוכיח לך שזה מבוצע בפועל .
1. 36 תשלומים שווים .
2. הובלה + מתקן והתקנה ללא תשלום .
3. פיקסל תקול .
במידה ותהיה מעוניין אשמח לעזור בנידון .
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
זה מה שכתוב באתר של פנסוניק אסיה \ אירופה.
[left]Screen Size TX-P50V20E : 50" (127 cm) diagonal, TX-P42V20E : 42" (106 cm) diagonal
Panel G13 Progressive Full-HD NeoPDP (Plasma Display Panel)
Resolution Full-HD 1,920 x 1,080 (16:9)
Contrast Ratio (in dark surroundings) Infinite Black Pro (5,000,000:1 Native*)
Moving Picture Resolution 1080 lines
Intelligent Frame Creation 600 Hz Sub Field Drive Intelligent Frame Creation Pro[/left]
לינק לאתר פנסוניק אירופה
[left]TX-P50V20E[/left]
[left]
Infinite Black Pro
A native contrast ratio of 5,000,000:1* enables VIERA to display extremely robust blacks. A new panel and improvements to the cell discharge area dramatically increase contrast when viewing in brightly lit locations. And reducing the electrical pre-discharge that causes greying has greatly enhanced black gradation. As a result, deep, rich blacks are displayed in virtually any viewing area, from living rooms to bedrooms. Even in dark film scenes, clothing textures and individual strands of hair are clearly reproduced.[/left]
[left]
Screen Size TH-P50V20 : 50" (127 cm) diagonal, TH-P42V20 : 42" (106 cm) diagonal
Panel G13 Progressive Full-HD NeoPDP (Plasma Display Panel)/Infinite Black Panel
Contrast Ratio (in dark surroundings) Dynamic: 5,000,000:1
Moving Picture Resolution 1080 lines[/left]
לינק לאתר פנסוניק אסיה
[left]TH-P50V20[/left]
[left]Infinite Black Panel
A new filter, improvements to the cell discharge area, and enhanced cell performance have greatly increased luminous efficiency to produce crisp blacks. And minimising the electrical pre-discharge helps to both raise contrast and save energy[/left].
לא לכל אחד מתאים מסך מייבוא פרללי ושכל אחד יעשה את השיקול שלו בבחירת המסך. יש יתרונות לייבוא מקביל ויש יתרונות בייבוא רשמי.
ליאור
[left]Screen Size TX-P50V20E : 50" (127 cm) diagonal, TX-P42V20E : 42" (106 cm) diagonal
Panel G13 Progressive Full-HD NeoPDP (Plasma Display Panel)
Contrast Ratio (in dark surroundings) Infinite Black Pro (5,000,000:1 Native*)
Moving Picture Resolution 1080 lines
Intelligent Frame Creation 600 Hz Sub Field Drive Intelligent Frame Creation Pro[/left]
לינק לאתר פנסוניק אירופה
[left]TX-P50V20E[/left]
[left]
Infinite Black Pro
A native contrast ratio of 5,000,000:1* enables VIERA to display extremely robust blacks. A new panel and improvements to the cell discharge area dramatically increase contrast when viewing in brightly lit locations. And reducing the electrical pre-discharge that causes greying has greatly enhanced black gradation. As a result, deep, rich blacks are displayed in virtually any viewing area, from living rooms to bedrooms. Even in dark film scenes, clothing textures and individual strands of hair are clearly reproduced.[/left]
[left]
Screen Size TH-P50V20 : 50" (127 cm) diagonal, TH-P42V20 : 42" (106 cm) diagonal
Panel G13 Progressive Full-HD NeoPDP (Plasma Display Panel)/Infinite Black Panel
Contrast Ratio (in dark surroundings) Dynamic: 5,000,000:1
Moving Picture Resolution 1080 lines[/left]
לינק לאתר פנסוניק אסיה
[left]TH-P50V20[/left]
[left]Infinite Black Panel
A new filter, improvements to the cell discharge area, and enhanced cell performance have greatly increased luminous efficiency to produce crisp blacks. And minimising the electrical pre-discharge helps to both raise contrast and save energy[/left].
לא לכל אחד מתאים מסך מייבוא פרללי ושכל אחד יעשה את השיקול שלו בבחירת המסך. יש יתרונות לייבוא מקביל ויש יתרונות בייבוא רשמי.
ליאור
זה ברור-
מסך נחות עם שירות מצויין של יורוקום(חסר להם שלא- במחיר ובמוצר הנחות שהם מספקים)צבע המסך של הדגם האסייתי שונה לחלוטין מהדגם האירופי הוא נוטה יותר לאפור ירוק!!! כפי שמצויין באתר של פנסוניק אסיה!!!
או דגם טוב בהרבה באחריות פרללית - יש טובות יותר ויש טובות פחות.
אבל מקבלים דגם שתואם לארץ 100% .
9000SE יודע טוב מאוד על ההבדלים-עברנו את תקופת המלך הוא עירום....
מסך נחות עם שירות מצויין של יורוקום(חסר להם שלא- במחיר ובמוצר הנחות שהם מספקים)צבע המסך של הדגם האסייתי שונה לחלוטין מהדגם האירופי הוא נוטה יותר לאפור ירוק!!! כפי שמצויין באתר של פנסוניק אסיה!!!
או דגם טוב בהרבה באחריות פרללית - יש טובות יותר ויש טובות פחות.
אבל מקבלים דגם שתואם לארץ 100% .
9000SE יודע טוב מאוד על ההבדלים-עברנו את תקופת המלך הוא עירום....