הפסקתי לעשן שוב-אוכל עמויות עצומות של קלמנטינות
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
זו אותה שאלה-בשביל עשית ממנה שתיים?לא חשוב-פשוט ערב אחד עישנתי כל כך הרבה שלמחרת לא יכולתי להסתכל על הסיגריות
שלא נדבר על מראה הבדלים-איכס,,,,בעעעעההההה,,,,,,,
אגב זה עובד יפה עם סיגריה מסוג 'טיים'-תעשן כמות בלילה,אפילו 5 סיגריות ביד-וטזה יצפה לך את בית הבליעה בציפוי מגעיל יותר מההרגשה
בשפעת--תנסה גם לדמיין או לא לדמיין לאכול את הבדלים
שלא נדבר על מראה הבדלים-איכס,,,,בעעעעההההה,,,,,,,
אגב זה עובד יפה עם סיגריה מסוג 'טיים'-תעשן כמות בלילה,אפילו 5 סיגריות ביד-וטזה יצפה לך את בית הבליעה בציפוי מגעיל יותר מההרגשה
בשפעת--תנסה גם לדמיין או לא לדמיין לאכול את הבדלים
אמן מייסר
אם אסביר תבין למה זה 2 שאלות
1) מה שגרם לי לרצות להפסיק לעשן זה התלות בסיגריה וגם הבטחה לאישה שבהולדת הבן הבכור אני מפסיק לעשן.
2) איך הפסקתי?
הוווו זה שאלה טובה כי רצון היה אבל כח לא היה אז הלכתי למכון לגמילה מעישון וזה עזר (לדעתי כל הסיפור עם המכון זה פסיכולוגי)
1) מה שגרם לי לרצות להפסיק לעשן זה התלות בסיגריה וגם הבטחה לאישה שבהולדת הבן הבכור אני מפסיק לעשן.
2) איך הפסקתי?
הוווו זה שאלה טובה כי רצון היה אבל כח לא היה אז הלכתי למכון לגמילה מעישון וזה עזר (לדעתי כל הסיפור עם המכון זה פסיכולוגי)
שלומי
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני החלטתי החלטה של רגע, למרות שהמחשבה להפסיק תמיד היתה ברקע.
אחרי 12 שנות עישון וכמעט 2 קופסאות ביום.
בבוקר שבת אחד נשארו לי 4 סיגריות, אמרתי לאישתי שאלו הסיגריות האחרונות שלי (כמובן שהיא לא ממש האמינה) ובמקום להיכנס לקנות חפיסת סיגריות, קניתי ניקורט (לא מסטיק, אלא דמוי סיגריה).
את 4 הסיגריות הללו משכתי עד הערב, ואת הסיגריה האחרונה עישנתי עד שנישרפה לי האצבע וזהו...
מאז, אני בלי סיגריות.
אחרי 12 שנות עישון וכמעט 2 קופסאות ביום.
בבוקר שבת אחד נשארו לי 4 סיגריות, אמרתי לאישתי שאלו הסיגריות האחרונות שלי (כמובן שהיא לא ממש האמינה) ובמקום להיכנס לקנות חפיסת סיגריות, קניתי ניקורט (לא מסטיק, אלא דמוי סיגריה).
את 4 הסיגריות הללו משכתי עד הערב, ואת הסיגריה האחרונה עישנתי עד שנישרפה לי האצבע וזהו...
מאז, אני בלי סיגריות.