תקלה ובחירת מנורות

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
יקי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 369
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

שלום,
אחד הערוצים במגבר שלי התחיל ל"צרצר". המגבר הוא זה:

http://www.hometheater.co.il/article015 ... -model-i34

אגב, אני ממש ממש לא שומע מטאל ושומע המון קולות אנושיים - לי המגבר הזה מתאים כמו כפפה ליד... :-) בטח שבעלות המזערית, אותו קיבלתי אותו.

החלפתי את המנורות של שני הערוצים, והצרצור עבר לערוץ השני... החלפתי את המנורות הקטנות בלבד והצרצור נשאר באותו הערוץ. גם קשה לעשות תיאום בין המנורות. אז, יש לי כמה שאלות:
1. האם סבירה אבחנתי שחלק מהמנורות סיימו את חייהן?
2. האם סביר שאשמע צרצור בתקלה של מנורות? אגב, יש ירידה מתמשכת באיכות השמע בלי שום קשר לזה, במיוחד בערוץ עם המנורות שמצרצרות כרגע. כלומר, ממש אפשר לשמוע איכות שמע אחרת בין המנורות.
3. האם סביר שמנורות יסיימו את חייהן לאחר כשנה וחצי של האזנה - גם אם דיי אינטנסיווית?
3. הייצרן ממליץ על המנורות שלו, EL34L, של JJ. האם ללכת עליהן? האם יש למישהו המלצה אחרת?

אין לי מערכת "מוטרפת" (CD לא משהוא של ימאהה, פטיפון בבניה עצמית כרגע, ורמקולים של OPERA TERZA) כך שאני לא יודע אם היא מצדיקה השקעה במנורות יקרות במיוחד. אבל מצד שני אני מאזין המון.

אשמח לכל טיפ, תודה!

vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

אז הלכו מנורות , תזמין חדשות לפי המלצה יצרן כי כשתקנה אחרות לא תדע לאיזה צליל לצפות = הימור

יקי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אכן, אבל הימור דיי זול בחלק מהמקרים...

שליחה #3 

כלומר, הסיכון פה הוא בין מנורות של 30$ לזוג למנורות של 70$... לא הבדל תהומי...
בינתיים עוד לא מצאתי מישהוא שכתב על החלפת מנורות למגבר הספציפי הזה.

shmilo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
שם מלא: מיכאל
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

עצה ראשונה כבה את המגבר ושלוף את השפורפרות , כי במקרה הטוב יישרף לך פיוז . ולא מומלץ לך לנסות מה הלאה.

עצה שנייה שפורפרות שונות ישנו את הסאונד של המערכת ו JJ הם הפשוטות ביותר . NOS כמעט מכל חברה ישדרגו את המערכת ,לדעתי אם עדיין לא ניסית תופתע עד כמה.

יקי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

השאלה היא האם לא תווצר בעיה

שליחה #5 

השאלה היא האם לא תווצר בעיה חדשה, משום שהמתח של ה E34L שונה מזה של הרגילות EL34:
http://www.tubedepot.com/jj-e34l.html

האם לדעתכם תווצר בעיה? כמו כן, המתכנן טוען בתוקף שה E34L הן המתאימות, של JJ.... מה דעתכם?

וכמו כן, אם אני מחליף, למה הייתם מחליפים?

אשמח לכל מידע

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”