שארפ או סוני?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
שם מלא: גיא

שליחה

שלום לכולם.
אני ממש לפני קנייה של מסך בגודל 46. מפלזמה ירדתי בגלל פוטנציאל השתקפויות אדיר בסלון.
2 המועמדות הסופיות הן:
sharp lc46le810e (הדגם עם הפיקסל הצהוב)
sony kdl46ex710
התקציב הוא 8000-9000.

בסקירות שנעשו על השארפ היא קיבלה ביקורות לא רעות בכלל אך משום מה היא כמעט ולא מוזכרת בפורומים.
אפשר לאמר שהיא די אנונימית - יש לכך סיבה?
האם יש כאן מישהו שקנה את הדגם הזה ויכול לחוות עליו דיעה?
דרך אגב בחנות שני המסכים הרשימו אך אני תמיד לוקח צפייה בחנות בעירבון מוגבל ומעדיף להסתמך על סקירה/התרשמות של מישהו שקנה וראה אותה בתנאים ביתיים ולאורך זמן.
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

etay
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69

שליחה

את הסוני אני לא מכיר, את השארפ יש לי בסלון ולדעתי היא מצויינת.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389

שליחה

לא זה ולא זה.
לך על פיליפס - יש לי 5405 וזה לאחר שבדקתי, לפני הקניה בהרבה חנויות, את השניים ששאלת ומאד התאכזבתי מהם ביחוד מסוני.

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
שם מלא: גיא

שליחה

אתה יכול לפרט ממה התאכזבת? יכול להיות שהעובדה שראית אותה בחנות בתנאים לא אופטימליים השפיעה?
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

Coldwar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 535

שליחה

כבעל 2 מסכי Sharp, וחברים שהם גם מרוצים מהם, אני ממליץ בחום.
למען ההגינות, את הדגמים הספציפיים הנ"ל לא יצא לי לראות.

בהצלחה ותתחדש!
:D

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389

שליחה

niguy כתב:אתה יכול לפרט ממה התאכזבת? יכול להיות שהעובדה שראית אותה בחנות בתנאים לא אופטימליים השפיעה?
...
בהחלט יכול להיות - זה מצב ידוע שלפעמים הם "מסדרים" כך שהמסכים שלא רוצים למכור יראו גרוע.
אבל בדקתי את זה בחנויות רבות - וסה"כ אל תשכח שזאת התרשמות אישית ולכל ילד יש אמא והיא אוהבת אותו מאד גם אם הוא מכוער ומגמגם.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”