אחריות ל XBOX - בקיצור, איפה לקנות?
לי יש ניסיון טוב עם VGS.
הם פורצים אבל אתה לא חייב לקנות פרוץ.
יש להם שירות מצוין והם נותנים אחריות לשנה (ואם אתה קונה פרוץ הם נותנים שנה אחריות גם על הפריצה).
הם מוכרים לך את החבילה כמו שהיא. הם לא נותנים לך שקית ניילון עם אקסבוקס שדחפו לשם הרדיסק משלהם אלא חבילה מקורית.
אני לא מכיר רשתות גדולות חוץ מבאג שמוכרות אקסבוקס. אולי ביג בוקס?
הם פורצים אבל אתה לא חייב לקנות פרוץ.
יש להם שירות מצוין והם נותנים אחריות לשנה (ואם אתה קונה פרוץ הם נותנים שנה אחריות גם על הפריצה).
הם מוכרים לך את החבילה כמו שהיא. הם לא נותנים לך שקית ניילון עם אקסבוקס שדחפו לשם הרדיסק משלהם אלא חבילה מקורית.
אני לא מכיר רשתות גדולות חוץ מבאג שמוכרות אקסבוקס. אולי ביג בוקס?
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
לא משתלם לקנות סלים פרוץ כי הפריצה לא טובה ומחליפים בעצם את הכונן לכונן ישן ..oferlaor כתב:מה העלות של יחידה פרוצה ולא פרוצה?...
עוד מעט אמורה לצאת פריצה לסלים עם הכונן החדש.
השאלה שלי איפה נותנים אחריות טובה ואמינה?
האם קיימת מעבדה לאייבורי ובאג ?
ל-VGS יש שירות מצויין... בעבר (עם XBOX 1 ועם 360) הם טיפלו בתקלה ללא כסף גם לאחר שעברה שנת האחריות.
שירות מהיר ומקצועי, במחיר הם טיפה יקרים יותר, אבל אין מה לעשות, זו ההתמחות שלהם... עדיף מלקנות ב-200-300 שקל פחות בחנויות צעצועים...
צחי
שירות מהיר ומקצועי, במחיר הם טיפה יקרים יותר, אבל אין מה לעשות, זו ההתמחות שלהם... עדיף מלקנות ב-200-300 שקל פחות בחנויות צעצועים...
צחי
יש להם מעבדה?tsahibg כתב:ל-VGS יש שירות מצויין... בעבר (עם XBOX 1 ועם 360) הם טיפלו בתקלה ללא כסף גם לאחר שעברה שנת האחריות.
צחי...
יש עוד אנשים עם ניסיון בקנייה ממקום מסוים?
תודה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
קניתי מ VGS את ה PS3 שלי בעבר.
האמת שרק ההזמנה נעשתה דרכם. המשלוח שהגיע אליי בפועל נשלח מישפאר ישירות..
מעולם לא הייתי צריך לקבל מהם שירות, אז אין לי חוות דעת חיובית/שלילית על השירות שלהם.
(הדבר היחיד שזכור לי הוא שהם היו נחמדים ועזרו בבירור פרטים במהלך ההזמנה)
האמת שרק ההזמנה נעשתה דרכם. המשלוח שהגיע אליי בפועל נשלח מישפאר ישירות..
מעולם לא הייתי צריך לקבל מהם שירות, אז אין לי חוות דעת חיובית/שלילית על השירות שלהם.
(הדבר היחיד שזכור לי הוא שהם היו נחמדים ועזרו בבירור פרטים במהלך ההזמנה)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".