שליטה במערכת באמצעות טלפון אנדרויד

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
Adix פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 744
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #1 

הי,
התחלתי לשחק עם שליטה במערכת באמצעות הטלפון.
סה"כ נראה שלכוון הזה יש הרבה פוטנציאל מבחינת נוחות ותחליף לשלטים חכמים.
בנתיים אני עם תוכנות חינמיות אבל בהחלט פתוח לתוכנות בתשלום ועדיין לומד את התחום.

התקנתי את תוכנת SqueezControl לשליטה על Squezzbox 3.
התוכנה די בסיסית אבל עדיין נוחה יותר מהשלט של לוג'יטק. אני מחפש תוכנה שתאפשר לראות את העטיפות של האלבומים במקום/בנוסף לרשימת שמות בלבד.

יש גם תוכנה קטנה ונוחה בשם Yamaha Control המאפשרת שליטה על ה RXV-3900, עושה רושם ראשוני שגם היא בסדר גמור למרות הפשטות (ואולי זה דווקא היתרון שלה).

בנתיים עוד לא מצאתי פתרון שליטה עבור הפופקורן אבל כן מצאתי תוכנה מעניינת שמאפשרת הזרמת תוכן מהטלפון אל הפופקורן. לא שימושי במיוחד (עבורי) אבל עדיין חביב.

אני מחפש תוכנה שאפשר לקנפג אותה בדומה לשלט חכם שתאפשר לבנות מסך מותאם אישית וגם לעבור בצורה נוחה על התכנים.
אשמח לשמוע איך פותרים את הבעיה של מכשירים שלא מחוברים לרשת? (למשל הטלוויזה ומגבר הכוח במקרה שלי), במקרה הזה לפחות אין יותר מדי דרישות, רק להדליק ולכבות, אחרי ההדלקה אין צורך בפעולות נוספות מלבד כיבוי.

עוד דבר מעניין זה פעולות Macro לחיצה אחת שתדליק את כל הרכיבים במערכת ותכבה אותם.

בקיצור, אשמח לשמוע האם יש עוד קוראים בפורום שמשתמשים בטלפון אנדרויד לצורך שליטה על המערכת וללמוד יחד איך לקדם את התחום.

עדי

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”