עדכון:המלצה לרשת החברתית FIDDME (הישראלית!)

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.
אני רוצה לשתף אותכם ברשת חברתית שעובדת ברובה על מגוון הסמארטפונים שקיימים בשוק כיום(תומכת כמעט בכל החברות).
הרעיון של הרשת, דומה מאוד למה שאנחנו עושים במפת הביקורות, רק שכאן הביקורת מתבצעת על בסיס של רשת נתונים נוחה ומהירה יותר.
אז נתחיל בהסברים על הרשת החברתית:
אני מכאן מצרף לינקים אם מידע מתומצת ונוח להבנה יעילה(בעברית):

http://wallaishi.com/?p=63

שווה הורדה..
אם יש פה ביקוש לאפליקציות הקשורות לקפה לIPHONE אז זו הזדמנות להצהיר על זה, אני נתקל בהמון אפליקציות שקשורות לקפה ואשמח לשתף אם תהיה ההענות
נערך לאחרונה על ידי eliel1010 ב 25/02/2011 11:32, נערך 4 פעמים בסך הכל.

איתןאוהבקפה
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

אני מסכים לחלוטין עם ההצעה. כמשתמש פור-סקוור מתחיל אני חושב שזה יכול לעבוד....

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #3 

לא לא לא לא...

אליאל, כשדיברנו על זה לא הבנתי שאתה רוצה שזה יהיה *במקביל* למערכת הביקורות הקיימת.
זה לא יעבוד לעולם, אי אפשר להחזיק שתי מערכות מקבילות.
Google Maps היא מערכת פשוטה וברורה שעובדת על כל מכשיר וגם על מחשבים רגילים.
Foursquare לא מתאימה לנושא הזה לטעמי, ובכל אופן, יש לנו כבר מערכת ביקורות גם בפורום וגם במפות. אנחנו לא צריכים עוד אחת.

אפשר להשתמש ב-Foursquare כדי לראות מי מבקר באיזה בית קפה. אני לא מכיר את האפליקציה הזו מספיק טוב, אבל אם אפשר לייצר שם קבוצות אז צור קבוצה ל-HT ונוכל לעקוב אחרי חברים ובאיזה בתי קפה הם מבקרים (אם מישהו ירצה להתקין אותה... אני אוותר בשלב הזה).

אבל אנא אל תשתמשו במערכת הזו במקום מערכת הביקורות שלנו כרגע, כי הכפילות הזו תזיק יותר מאשר תועיל. אם מישהו רוצה להכניס את הביקורות פעמיים, הוא מוזמן... :) אולי עם הזמן נראה שזה עובד טוב ונחשוב מחדש. אבל בינתיים אנחנו עם Google Maps בשביל הביקורות.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

doron_boogie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #4 

8)
יש כבר כמאה ביקורות!!

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

שליחה #5 

:beer:

eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

מוטי, אני ממש לא התכוונתי שזה יהיה במקום, להפך...
הכוונה היחידה היתה שאם וזה יתפוס אז אפשר לעדכן גם וגם(מפה+תוכנה)
המטרה ממש לא מגיעה במטרה להחליף את
המפה הקיימת או את השרשור...
השרשור- זה המקום הנוח ביותר לדיונים על כל ביקורת- המפה מעולה להצגת הביקורת על כלל המפה- והאפליקציה היא פשוט עוד גישה נוחה לרעיון ואולי עוד מאין רשת חברתית נוחה.. אני מאמין שאם הזמן גם יהיו לה יתרונות וגם בתי הקפה יתחילו לתת הטבות למשתמשי התוכנה.

בידיוק בגלל זה פניתי אליך לפני הכל...

כדי לבנות קהילה פשוט חבר מוסיף חבר, אני פתחתי יוזר חדש לדוגמא.. ככה שאם וזה תופס אוכל לייצר לי רשימת חברים רק מht.

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

שליחה #7 

אהה... אז אין אפשרות ליצור שם קבוצה? די מוזר.
אוקי, אז נראה איך זה יתקדם (Y)

eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

בנתיים אני חושב שאפשר באמת להסתכל על זה בצורה כזאת:
כל אחד שמצתרף יכול לרשום פה את ביזור שלן וככה חברי ht שנכנסו לשרשור ומעוניינים להצתרף לרשת יוכלו לצרף כחברים אחד את השני..

אני מאוד אוהב את בסיס המפה כיום.. אבל אני מצאתי שיותר נוח להשתמש בה על המחשב מאשר על הסלולארי, מכאן הגיע הרעיון שלי.

אני משתמש בתוכנה כבר תקופה ומשתדל לעדכן ומשתדל להוסיף עוד חברים ואני יכול להעיד שזה עובד וזה נחמד..

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

שליחה #9 

eliel1010 כתב:אני מאוד אוהב את בסיס המפה כיום.. אבל אני מצאתי שיותר נוח להשתמש בה על המחשב מאשר על הסלולארי
...
בטח, תמשיך להשתמש באיייכספון הזה שלך, ואתה תמצא עוד ועוד דברים שיותר נוח להשתמש בהם על המחשב :מעשן:

אנדרואיד שולתתת!!!1111

תראה איזה רום יש לי:

eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

כמה פעמים בשבוע אתה מוצא את עצמך מכבה ומדליק את המכשיר שלך?
*אבל באמת נראה רום מדליק :)

קשה להסביר את זה, אבל ברגע שמתמכרים לתפוח מאוד קשה לצאת מזה...
התחלתי בIPOD התקדמתי לIPHONE ואז לIPAD ואני מאמין שהחבר הבא בחבורה יהיה MACBOOK, או שאצליח להיגמל מההתמכרות ולחזור למקורות שהם היו שונים לגמרי:
אני התחלתי בכלל HTC Diamond שעבר בערך כל רום אפשרי שXDA נהגו להוציא, אפילו רום אם אנדרואיד דחפתי לו בשלב מסוים(במקור ווינדוז מובייל) עד שיום אחד הוא פשוט "נשרף" מהעומס שהוא עבר אצלי ומשם עברתי לHTC HD שגם הוא בשלב מאוחר יותר שודרג לאנדרואיד גם בזכות XDA ובסופו של דבר לא היה מנוס מהמעבר לIPHONE.. בסופו של דבר כבר התייאשתי מכל החוסר יציבות של המערכת של HTC-נפילות אין סופיות,מכשיר נתקע,ריסט כל בוקר...
מעייף בשלב מסויים.. מה שכן, באמת היה כיף להחליף רומים כל שני וחמישי, זה הרגיש כמו מכשיר חדש כל פעם...

בנתיים אני ואפל מסתדרים טוב, אבל אני מאמין שאם השינויים בשוק הסלולאר שכל הזמן קורים אולי גם אני יום אחד יעזוב את התפוח...

בנתיים כיום לעזוב את אפל זה כמו להגיד לי לחזור לשתות נס קפה עלית( כן זה טעים ולפי הפרסומת 40% שותים אותו, ובסופר אני רואה אנשים מעמיסים לעגלה כמויות שלו כאילו עוד רגע נכנסים לתקופת בצורת ואין יותר עלית), אבל!
אני אומר: אם כולם משוגעים אז לפחות אחד צריך להיות שפוי 8)

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #11 

מתי יהיה בקשקושי עיצוב של אפל כניסת SD ו USB להעביר קבצים בלי לעבור דרך מחשב עם תוכנת אח גדול אייטיונז...?
(אף פעם כי סטיב ג'ובס החליט שלא יהיה לך)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

דבוטאנט כתב:מתי יהיה בקשקושי עיצוב של אפל כניסת SD ו USB להעביר קבצים בלי לעבור דרך מחשב עם תוכנת אח גדול אייטיונז...?
(אף פעם כי סטיב ג'ובס החליט שלא יהיה לך)
...
לפי השמועות לא יהיה עוד הרבה זמן סטיב ג׳ובס

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

שליחה #13 

אליאל, גם אני מגיע מאייפון. אני מכיר את ההתמכרות ואני יודע בדיוק על מה אתה מדבר.
האמת שזו לא התמכרות. מדובר פשוט במכשיר מדהים ומהוקצע לגמרי, שהיה שנות אור לפני כל דבר אחר מסביב.

אבל, וזה האבל הגדול - האנדרואיד עשה כברת דרך גדולה מאוד. אתה התחלת עם מכשירים מאוד בעיתיים (היה לך 1.6?) - היום המצב כבר הרבה הרבה יותר טוב. עדיין יש לאנדרואיד לאן לשאוף, ומבחינת אפליקציות למשל, האייפון לוקח בהליכה. אבל זה מתקרב.

בכל אופן, העובדה שהמכשיר פתוח לגמרי מכסה, מבחינתי, על כל המגרעות שלו. כיף לי שאני מוגבל בכלום ויכול לקנפג כל דבר שבא לי.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #14 

פורסקוור לא נועדה בשביל זה. אם כבר יש את feedme שהיא סטארטאפ ישראלי של מכר שלי והיא הרבה יותר מתאימה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

Feedme? זה חדש לי..
אפשר לינק?

ופורסקוור לא בדיוק נועדה לזה אבל כן יש לה בסיס נוח לשימוש לנושא...
את הייעוד האמיתי של התוכנה עוד קשה לממש בארצנו... אבל אני מאמין שזה יתפוס אם הזמן כמו פייסבוק וטוויטר..

כל המטרה היתה לשתף את החברה פה על רשת חברתית שמאוד נוחה לשימוש ולכתיבת ביקורת וחוויות על מקומות שהם ביקרו בהם..

על פי החתימה שלך עושה רושם שאתה מכל האנשים צריך לתמוך בשרשור, לפי החתימה אתה מהאנשים המחוברים ביותר שיצא לי להתקל בהם..
בזכותך יצא לי להכיר את about.me ואני שמח שיצא לי להכיר אותה..
אז אולי באותה צורה אנשים מאוד יאהבו אם הזמן את פורסקוור וישמחו שבזכות השרשור הזה יצא להם להכיר אותה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #16 

סליחה, טעיתי באיות:

http://www.fiddme.com/

לגבי פורסקוור, יש לי את השיקולים האחרים שלי, מן הסתם, אבל אני רוצה לשמר את מפת בתי הקפה בשליטה שלנו.
בפורסקוור, מספיק שטעית באיות או במיקום ואין לך דרך לתקן את זה (גם אם אתה ראש העיר ומדווח על תיקון באיות בסה"כ.....)
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

MartinHSabag כתב:סליחה, טעיתי באיות:

http://www.fiddme.com/
...
הורדתי את האפליקציה, ואני באמת שמסכים איתך! האפליקציה הזאת היא באמת פורסקוור של אוכל בלבד!
באמת אפליקציה נחמדה, עושה רושם שעוד בחיתוליה אבל באמת נראית טוב.. חבל שהיא רק לios.
אם והייתי מכיר את האפליקציה לפני הייתי ממליץ עליה ולא על פורסקוור, באמת שהרעיון שלה יותר מתאים למטרת השרשור...
(Y)

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #18 

eliel1010 כתב:כמה פעמים בשבוע אתה מוצא את עצמך מכבה ומדליק את המכשיר שלך?
...
אצלי יש אנדרויד דיזייר, ו0 פעמים בשבוע אני עושה ריסטרט, מידי פעם אפילו פחות.
כשאתה משווה מכשיר שתוכנן לעבוד עם אנדרויד למכשיר שהוא WINMO6.5 ועם קומבינה התקנת אנדרויד ולהלין על ביצועי המערכת, זה קצת אבסורד.
אם נקשר את זה לעולמנו פה, זה כמו לשים קפה עלית בסלסלה, לטמפר, להכניס למרזוקו ולהגיד איכס איזה קפה.

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

שליחה #19 

(Y)
אני מאוד מאוד מבסוט מהדיזייר שלי. מכשיר נהדר.

החסרון היחיד של אנדרואיד הוא כמות האפליקציות *הכיפיות*. יש המון אפליקציות utilities, אבל כמעט ואין משחקים נחמדים וקלילים.

eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

שיחקתי השבוע אם הדיזייר hd, ואם הוא לא היה כבד כל כך אז הייתי חושב ברצינות על מעבר אליו.. בנתיים האייפון ממשיך לשלוט אצלי..

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”