המלצה לכרטיס טלויזיה נוסף
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
יש לי כיום כרטיס טלויזיה PVR-150 שקניתי לפני כמה שנים ואני מאוד מרוצה ממנו והייתי רוצה להוסיף כרטיס נוסף בכדי שאוכל לראות \ להקליט ערוץ אחר במקביל.
- ספק תוכן: רואה היום כבלים אנלוגים, ובהמשך יהיה אולי יס, אבל אין צורך להשתגע על איכות.
- תקציב: לא מתכוון להשקיע יותר מ 400 ש"ח, וחשוב לי שהכרטיס יגיע עם שלט שאוכל לחבר למחשב אחר (לא המחשב עליו יהיה מורכב הכרטיס).
- חומרה: E5200 @ 2.5Ghz, 2G, ATI 4650, ASUS Commando (אז לא חייבים קידוד מובנה בחומרה).
- תוכנה: TV-Server של MediaPortal עם שני קליינטים (אחד באותו מחשב של ה TV-Server).
על מה הייתם ממליצים?
תודה מראש!
- ספק תוכן: רואה היום כבלים אנלוגים, ובהמשך יהיה אולי יס, אבל אין צורך להשתגע על איכות.
- תקציב: לא מתכוון להשקיע יותר מ 400 ש"ח, וחשוב לי שהכרטיס יגיע עם שלט שאוכל לחבר למחשב אחר (לא המחשב עליו יהיה מורכב הכרטיס).
- חומרה: E5200 @ 2.5Ghz, 2G, ATI 4650, ASUS Commando (אז לא חייבים קידוד מובנה בחומרה).
- תוכנה: TV-Server של MediaPortal עם שני קליינטים (אחד באותו מחשב של ה TV-Server).
על מה הייתם ממליצים?
תודה מראש!
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

בשירשור המפרטים ממליצים על HVR-1700 שעולה 500 ש"ח, ויש לו חיבור PCIe
לעומת זאת, מצאתי את זה
שווה משהו? (לא מכיר את החברה..)
תודה.
לעומת זאת, מצאתי את זה
שווה משהו? (לא מכיר את החברה..)
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
היות ואתה קולט כבלים אנלוגיים, אני מניח שאין לך צורך בערכה מלאה הכוללת IR Blaster.
אתה יכול ללכת על הכרטיסים של ComPro. הם מצויינים ותואמים בד"כ ל-7MC. לגבי מדיה פורטל, אני לא בטוח בזה. יש כאן אלמנט של הימור.
HVR-1700 נתמך בכל התוכנות עד כמה שידוע לי.
את הפירמה או הכרטיס שהבאת אני ממש לא מכיר.
אתה יכול ללכת על הכרטיסים של ComPro. הם מצויינים ותואמים בד"כ ל-7MC. לגבי מדיה פורטל, אני לא בטוח בזה. יש כאן אלמנט של הימור.
HVR-1700 נתמך בכל התוכנות עד כמה שידוע לי.
את הפירמה או הכרטיס שהבאת אני ממש לא מכיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

ב TV-Server כבר יש IR-Blaster עם שתי יציאות אז אין צורך בעוד אחד.
אני חושב שאנסה לחפש PVR150 זול או שאקנה את ה HVR (הכי זול מצאתי ב 500 ש"ח, מכירים מקום זול יותר?).
שוב תודה.
אני חושב שאנסה לחפש PVR150 זול או שאקנה את ה HVR (הכי זול מצאתי ב 500 ש"ח, מכירים מקום זול יותר?).
שוב תודה.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

תודה!