פלאפון היא ספקית האינטרנט הסלולרי המהירה ביותר מבין 104 חברות שנבדקו בעולם
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
להוסיף על הידיעה ובהתאם להודעה שיצאה מטעם חברת פלאפון, הכתירה אוקלה את חברת פלאפון כמהירה ביותר בעולם בעקבות מבחן מהירות שנערך על ידי אתר Speedtest.net אשר דירג את המהירות בפלאפון כראשונה מבין 104 ספקיות סלולר בעולם. מעט אחרי פלאפון דורגו – במקום השני והשלישי בהתאמה - רשת A1 האוסטרית ורשת CSL שבהונג קונג.
בדוח המחקר נכתב: "עם קצב של הורדת נתונים במהירות 3331 קילובייט לשניה, וקצב העלאת נתונים ממוצע של 1278 קילובייט לשניה, פלאפון מספקת את המהירות הגבוהה ביותר לאייפון מבין 104 חברות סלולריות". על פי הדוח, במקום השני אחרי פלאפון דורגה הרשת האוסטרית A1, עם מהירות הורדה ממוצעת של 3100 קילובייט לשניה. במקום השלישי דורגה רשת CSL מהונג קונג, ובמקום הרביעי והחמישי בהתאמה דורגו רשתות סלולר קנדיות - רשת Bell ורשת TELUS.
גיל שרון, מנכ"ל חברת פלאפון: "בחודש מאי האחרון שידרגנו את הרשת ל High Speed GSM+ והתחייבנו לספק ללקוחותינו את המהירות הגבוהה בישראל. היום, כשמונה חודשים בלבד לאחר מכן, נמצא כי הרשת של פלאפון היא המהירה ביותר, גם בהשוואה בינלאומית. נמשיך לעמוד בסטנדרטים הגבוהים ביותר גם בעתיד, מתוך אסטרטגיה של הובלה באמצעות יתרון טכנולוגי".
בדוח המחקר נכתב: "עם קצב של הורדת נתונים במהירות 3331 קילובייט לשניה, וקצב העלאת נתונים ממוצע של 1278 קילובייט לשניה, פלאפון מספקת את המהירות הגבוהה ביותר לאייפון מבין 104 חברות סלולריות". על פי הדוח, במקום השני אחרי פלאפון דורגה הרשת האוסטרית A1, עם מהירות הורדה ממוצעת של 3100 קילובייט לשניה. במקום השלישי דורגה רשת CSL מהונג קונג, ובמקום הרביעי והחמישי בהתאמה דורגו רשתות סלולר קנדיות - רשת Bell ורשת TELUS.
גיל שרון, מנכ"ל חברת פלאפון: "בחודש מאי האחרון שידרגנו את הרשת ל High Speed GSM+ והתחייבנו לספק ללקוחותינו את המהירות הגבוהה בישראל. היום, כשמונה חודשים בלבד לאחר מכן, נמצא כי הרשת של פלאפון היא המהירה ביותר, גם בהשוואה בינלאומית. נמשיך לעמוד בסטנדרטים הגבוהים ביותר גם בעתיד, מתוך אסטרטגיה של הובלה באמצעות יתרון טכנולוגי".
נערך לאחרונה על ידי EliHaboosh ב 20/02/2011 13:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
אלי חבוש
1. זה נהדר, שוב ישראל בראש הטכנולוגיה בעולם, וזה דבר נהדר.
2. חבל שאני לא בפלאפון
2. חבל שאני לא בפלאפון
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יפה מאוד אבל יש לי כמה חששות לגבי נכונות המחקר:
1. כללית, הבדיקה של speedtest מבוצעת מול שרת מקומי. אני לא רואה את המחקר המלא כך שקשה לדעת כמה הושפעו כאן מפרמטרים של מרחק, מהירות השרת של החברה המאחסנת, שעות בדיקה וכו'.
2. ספציפית לגבי ישראל, לפלאפון יש רק רשת דור שלישי בעוד שלסלקום ולאורנג' יש גם רשתות 2G, וייתכן שחלק מהלקוחות בדקו תוך שימוש ברשתות אלו (מה שיוריד את הממוצע בצורה דרסטית).
1. כללית, הבדיקה של speedtest מבוצעת מול שרת מקומי. אני לא רואה את המחקר המלא כך שקשה לדעת כמה הושפעו כאן מפרמטרים של מרחק, מהירות השרת של החברה המאחסנת, שעות בדיקה וכו'.
2. ספציפית לגבי ישראל, לפלאפון יש רק רשת דור שלישי בעוד שלסלקום ולאורנג' יש גם רשתות 2G, וייתכן שחלק מהלקוחות בדקו תוך שימוש ברשתות אלו (מה שיוריד את הממוצע בצורה דרסטית).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אוסטריה ולא אוסטרליה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אכן, מקור הטעות בהודעה מטעם פלאפון.pixies כתב:אוסטריה ולא אוסטרליה....
עדכנתי אותם והם הוציאו הודעה מתוקנת.
תודה
אלי חבוש
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הזוי אבל נכון ! אני עם האייפון הפרטי בפלאפון טס............... עבודה באורנג ושל חברה בסלקום עגלה עם סוסה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
רק שיהיה ברור זה לא מיקרי,
רשתות סלולריות בעולם בנויות באופן דומה והארכיטקטורה לא שונה מאחת לשניה,
מה שהופך את פלאפון לרשת המהירה בעולם היא יכולת האנשים המקצוענים שמבצעים הנדסה לרשת,
שמתכננים את הרשת, שבודקים בדיקות מקיפות ובוחרים את הציוד הכי טוב מכל תחום,
שמבצעים אופטימיזציה ברמה יום יומית עם בקרה בזמן אמת ברמה הכי גבוהה שיש.
רשתות סלולריות בעולם בנויות באופן דומה והארכיטקטורה לא שונה מאחת לשניה,
מה שהופך את פלאפון לרשת המהירה בעולם היא יכולת האנשים המקצוענים שמבצעים הנדסה לרשת,
שמתכננים את הרשת, שבודקים בדיקות מקיפות ובוחרים את הציוד הכי טוב מכל תחום,
שמבצעים אופטימיזציה ברמה יום יומית עם בקרה בזמן אמת ברמה הכי גבוהה שיש.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
גם אני עבדתי בפלאפון, על פרוייקט ה HighSpeedGSM. היו המון אנשים מאוד מוכשרים שעבדו על הפרוייקט הזה והיו גם אנשים שהיו כ"כ טפשים שלא הייתי נותן להם לגרז את האנטנות.
התוצאות באמת מרשימות אבל אצלי בבית (בגבעתיים, לא באיזה קולחוז בנגב) כשאני הולך לשירותים אני לא מצליח אפילו להוציא שיחה.
בואו לא נקפוץ מעל הפופיק. יש להם רשת טובה אבל יש להם גם הרבה בעיות שלא ניתן לראות מהסקר של speed test.
התוצאות באמת מרשימות אבל אצלי בבית (בגבעתיים, לא באיזה קולחוז בנגב) כשאני הולך לשירותים אני לא מצליח אפילו להוציא שיחה.
בואו לא נקפוץ מעל הפופיק. יש להם רשת טובה אבל יש להם גם הרבה בעיות שלא ניתן לראות מהסקר של speed test.
Need more cowbell
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
PAVELZ ... מה הקשר להוצאת שיחה ? הדיון הוא על אינטרנט סלולארי.
וURILER... אני לא חושב שהבודקים היו כאלה טפשים שיבדקו גלישה בדור שני.
לכל הרשתות יש 3.5. UMTS.
לכל הרשתות יש 3.5. UMTS.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מן הסתם גם ה DATA נופל באזורים מסויימים.agent__smith כתב:PAVELZ ... מה הקשר להוצאת שיחה ? הדיון הוא על אינטרנט סלולארי.
לכל הרשתות יש 3.5. UMTS....
Need more cowbell
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אני רואה אצל חבר'ה בעבודה,
ה- DATA של פלאפון אצלם פשוט "עף".
אורנג' פשוט זוועה,
בתוך מבנה זה כבר על גבול הבלתי אפשרי לפעמים..
מישהו שם צריך להתעורר, כי אני לדוגמא, את הסמארטפון הבא לא נראה שהולך לשדרג אצלם,
וכמוני עוד רבים.
כולם כבר מודעים לאיטיות אצלם..
ה- DATA של פלאפון אצלם פשוט "עף".
אורנג' פשוט זוועה,
בתוך מבנה זה כבר על גבול הבלתי אפשרי לפעמים..
מישהו שם צריך להתעורר, כי אני לדוגמא, את הסמארטפון הבא לא נראה שהולך לשדרג אצלם,
וכמוני עוד רבים.
כולם כבר מודעים לאיטיות אצלם..
...
אהבתי את התגובה הזו:
here the Islamic regimes take money and line their own pockets. Israel must pay for her defense and yet still creates innovations to help humanity progress. The world owes Israel a big thank you but the people don't understand Israel's mission to help the hopeless and the helpless. There never was a Palestinian arab nation in history. King David united all the Jews in Israel with its capital in Hebron and Jerusalem. Why Israel ever recognized a people created to destroy her is mindblowing. Jerusalem and the whole of Israel was Jewish long before Islam and Mohammad ever existed. To give land for peace doesn't work with people created to bring nothing but pain to the world. If people cared about the Palestinian arabs they would stop enabling extremists to teach them lies about who they are and armed struggle. they would push them to make peace. Jews were called Palestinians by the Romans who changed israel's name but the Land was always Israel. Israel has brought progress unlike the Islamics regimes
מסע ההסברה עובד.
here the Islamic regimes take money and line their own pockets. Israel must pay for her defense and yet still creates innovations to help humanity progress. The world owes Israel a big thank you but the people don't understand Israel's mission to help the hopeless and the helpless. There never was a Palestinian arab nation in history. King David united all the Jews in Israel with its capital in Hebron and Jerusalem. Why Israel ever recognized a people created to destroy her is mindblowing. Jerusalem and the whole of Israel was Jewish long before Islam and Mohammad ever existed. To give land for peace doesn't work with people created to bring nothing but pain to the world. If people cared about the Palestinian arabs they would stop enabling extremists to teach them lies about who they are and armed struggle. they would push them to make peace. Jews were called Palestinians by the Romans who changed israel's name but the Land was always Israel. Israel has brought progress unlike the Islamics regimes
מסע ההסברה עובד.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
יש לי אייפון בסלקום
לפני שבוע התעסקתי קצת עם האייפון של חבר שלי
הורדתי לו משהו ונדהמתי לראות שמהירות ההורדה 900KBS
ניסיתי מהפלאפון שלי באותו מקום מאותו אתר ואותו קובץ קיבלתי 30...
לא פלא שהם הכי מהירים!
לפני שבוע התעסקתי קצת עם האייפון של חבר שלי
הורדתי לו משהו ונדהמתי לראות שמהירות ההורדה 900KBS
ניסיתי מהפלאפון שלי באותו מקום מאותו אתר ואותו קובץ קיבלתי 30...
לא פלא שהם הכי מהירים!