Gran Turismo 5 - ערב מירוצים מספר 4 - כבר בשלישי הקרוב !!! רשמים...
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
שלום לכל הנהגים,
תשושים מהפעם הקודמת? התאמנתם?
מוכנים לערב הבא?
אז ככה: יש רצון של החבר'ה לעבור ממפגשים של אחת לשבועיים למפגשים של אחת לשבוע. אני בעד.
אז השבוע נפגשים שוב!!!
כרגיל - יום שלישי, שעה 22:00.
מי מארח - גביר XdrunkenSailor (בהנחה שמגיע), אם לא אז עדי adi518
גביר/עדי - אתם מגיעים?
שרשור הערב הקודם: http://www.hometheater.co.il/vt134086
הערות חשובות:
1) ביום שישי שוחרר עדכון 1.06 למשחק - העדכון לוקח בערך שעה. כדאי מאוד לוודא שאתם מעדכנים את המשחק לפחות יום לפני.
2) לכל החדשים או למי שיש/שהיה בעיות רשת - נא לבדוק (היום/מחר) שאתם יכולים להיכנס למירוצים פתוחים אחרים ולהתחרות שם (תבדקו לפחות מירץ אחד שלם בשביל לבדוק יציבות) - אם זה עובד שם, זה צריך לעבוד גם אצלנו.
3) אם יש לכם אוזניית BT - תכינו מראש, זה הרבה יותר כיף. למי שאין - יכול לחבר מקלדת USB הרבה יותר קל לכתוב הודעות (מאשר עם הג'ויסטיק)
4) נא לסמן את מכונית הקארטינג שלכם במועדפים - בכדי שנוכל להתחרות באונליין מירוצי קארטינג (אם אין רכב קארט - "רוצו" לקנות ולסמן)
5) בנוסף לקארטינג - נא לסמן במועדפים כל רכב שאתם חושבים שאולי תרצו להתחרות בו באונליין.
6) כרגיל - החדר יפתח באופן "פרטי". אז נא לוודא שאתם חברים של פותח החדר (עדיף את כולם) אחרת לא תוכלו להצטרף לחדר !!! במילים אחרות - אם אתם לא חברים של פותח החדר לא תוכלו להיכנס לחדר אפילו אם אתם מנסים דרך מישהו אחר שאתם כן חברים שלו.
7) איך מתחברים:
בהנחה שאישרתם את פותח החדר כחבר, נכנסים ל-Community , בוחרים את הפרופיל שלו (או של כל אחד שכבר נמצא בחדר), בעמודת האייקונים של הפרופיל, מעל האייקון של הכוס קפה (כתוב Lounge על הכוס קפה) יש אייקון קטן צהוב של חצי גוף עליון (כאמור - בהנחה שהוא בחדר)- לוחצים על האייקון הצהוב ולא על הכוס קפה !!!!
.
רשימת PSN: (אם לא קיימים אצלכם ברשימה, נא להוסיף...)
גביר XdrunkenSailor
עדי adi518
יוסי GTP_YossiGab
בני gorelshv
רונן firebird
אלי ELIG0312
נאור btor_il
kozmokr2
samuraicat296
רינו Rino-rains
בועז b04z2370
יואל yoel682
איתן/ניקו user1efrat
יהושוע Y_S1976
*** מכיוון שזה הופך לפעם בשבוע - כל מי שמתכוון להגיע - נא לאשר בשרשור שנראה את הכמות המתוכננת ***
(אני אישית לא בטוח שאצליח להגיע השבוע, כמובן שאני אשתדל)
תשושים מהפעם הקודמת? התאמנתם?
מוכנים לערב הבא?
אז ככה: יש רצון של החבר'ה לעבור ממפגשים של אחת לשבועיים למפגשים של אחת לשבוע. אני בעד.
אז השבוע נפגשים שוב!!!
כרגיל - יום שלישי, שעה 22:00.
מי מארח - גביר XdrunkenSailor (בהנחה שמגיע), אם לא אז עדי adi518
גביר/עדי - אתם מגיעים?
שרשור הערב הקודם: http://www.hometheater.co.il/vt134086
הערות חשובות:
1) ביום שישי שוחרר עדכון 1.06 למשחק - העדכון לוקח בערך שעה. כדאי מאוד לוודא שאתם מעדכנים את המשחק לפחות יום לפני.
2) לכל החדשים או למי שיש/שהיה בעיות רשת - נא לבדוק (היום/מחר) שאתם יכולים להיכנס למירוצים פתוחים אחרים ולהתחרות שם (תבדקו לפחות מירץ אחד שלם בשביל לבדוק יציבות) - אם זה עובד שם, זה צריך לעבוד גם אצלנו.
3) אם יש לכם אוזניית BT - תכינו מראש, זה הרבה יותר כיף. למי שאין - יכול לחבר מקלדת USB הרבה יותר קל לכתוב הודעות (מאשר עם הג'ויסטיק)
4) נא לסמן את מכונית הקארטינג שלכם במועדפים - בכדי שנוכל להתחרות באונליין מירוצי קארטינג (אם אין רכב קארט - "רוצו" לקנות ולסמן)
5) בנוסף לקארטינג - נא לסמן במועדפים כל רכב שאתם חושבים שאולי תרצו להתחרות בו באונליין.
6) כרגיל - החדר יפתח באופן "פרטי". אז נא לוודא שאתם חברים של פותח החדר (עדיף את כולם) אחרת לא תוכלו להצטרף לחדר !!! במילים אחרות - אם אתם לא חברים של פותח החדר לא תוכלו להיכנס לחדר אפילו אם אתם מנסים דרך מישהו אחר שאתם כן חברים שלו.
7) איך מתחברים:
בהנחה שאישרתם את פותח החדר כחבר, נכנסים ל-Community , בוחרים את הפרופיל שלו (או של כל אחד שכבר נמצא בחדר), בעמודת האייקונים של הפרופיל, מעל האייקון של הכוס קפה (כתוב Lounge על הכוס קפה) יש אייקון קטן צהוב של חצי גוף עליון (כאמור - בהנחה שהוא בחדר)- לוחצים על האייקון הצהוב ולא על הכוס קפה !!!!
.
רשימת PSN: (אם לא קיימים אצלכם ברשימה, נא להוסיף...)
גביר XdrunkenSailor
עדי adi518
יוסי GTP_YossiGab
בני gorelshv
רונן firebird
אלי ELIG0312
נאור btor_il
kozmokr2
samuraicat296
רינו Rino-rains
בועז b04z2370
יואל yoel682
איתן/ניקו user1efrat
יהושוע Y_S1976
*** מכיוון שזה הופך לפעם בשבוע - כל מי שמתכוון להגיע - נא לאשר בשרשור שנראה את הכמות המתוכננת ***
(אני אישית לא בטוח שאצליח להגיע השבוע, כמובן שאני אשתדל)
נערך לאחרונה על ידי yossigab ב 23/02/2011 9:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

צודק, אבל גם אני עוד לא ניסיתי. צריך לוודא...MovieBit כתב:לפי הפרסומים, אחד השינויים בפאטצ' 1.06 הוא שאפשר להשתמש בכל מכונית שיש בGarage בLounge ואין צורך להוסיף את המכוניות לFavorites.
לא ניסיתי בעצמי עדיין....
כן אפשרי!yossigab כתב:צודק, אבל גם אני עוד לא ניסיתי. צריך לוודא...MovieBit כתב:לפי הפרסומים, אחד השינויים בפאטצ' 1.06 הוא שאפשר להשתמש בכל מכונית שיש בGarage בLounge ואין צורך להוסיף את המכוניות לFavorites.
לא ניסיתי בעצמי עדיין.......
הם סידרו הרבה דברים...
אגב תודה למי ששלח לי "במתנה" את ה X1
אני יגיע בשלישי, מקווה שהפעם אני לא יהיה עייף
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

מה זה? יש פה "משלוחי רכבים" ככה מתחת לשולחן???outtanames כתב:כן אפשרי!yossigab כתב:צודק, אבל גם אני עוד לא ניסיתי. צריך לוודא...MovieBit כתב:לפי הפרסומים, אחד השינויים בפאטצ' 1.06 הוא שאפשר להשתמש בכל מכונית שיש בGarage בLounge ואין צורך להוסיף את המכוניות לFavorites.
לא ניסיתי בעצמי עדיין.......
הם סידרו הרבה דברים...
אגב תודה למי ששלח לי "במתנה" את ה X1![]()
אני יגיע בשלישי, מקווה שהפעם אני לא יהיה עייף...
סתאאם...אבל אם מישהו ישלח לי איזה F1 אני אשמח
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
חבר'ה, אני מקווה שסוף סוף אוכל להצטרף, אולי נפרסם איזה מכוניות כל אחד יכול לצרף לתיאום מירוצים.
ברשותי: פרארי 458 משופרת
למבורגיני גיארדו משופרת קלות
טיויטה "מינולטה"
מקלארן F1 משופרת
לקסוס IFS קונספט
מזדה "פיורי" משופרת עד הקצה
אלו המועדפות עליי
הבנתי שאתם לא מתים על נורבורגרינג, אשמח למירוץ בו, זהו המסלול שכל יצרן מכונית שמכבד את עצמו
מנסה להגיע ולפרסם את הזמנים הכי טובים, אז............
טיויטה "מינולטה"
מקלארן F1 משופרת
לקסוס IFS קונספט
אלו המועדפות עליי
הבנתי שאתם לא מתים על נורבורגרינג, אשמח למירוץ בו, זהו המסלול שכל יצרן מכונית שמכבד את עצמו
מנסה להגיע ולפרסם את הזמנים הכי טובים, אז............
אני גם אוהב את המסלול הזה אבל חייבים לדבוק בגישה שכולם עם אותו אוטו אחרת זה לא פייר, נוצרים רווחים עצומים בין שחקנים ואתה מרגיש שאתה מתחרה באוויר ואין אקשיין.niko כתב:חבר'ה, אני מקווה שסוף סוף אוכל להצטרף, אולי נפרסם איזה מכוניות כל אחד יכול לצרף לתיאום מירוצים.
טיויטה "מינולטה"
מקלארן F1 משופרת
לקסוס IFS קונספט
אלו המועדפות עליי![]()
מנסה להגיע ולפרסם את הזמנים הכי טובים, אז...............
חוץ מזה, המסלול דורש רמה טובה במשחק הזה ומי שפחות טוב נשאר מאחור ולא נהנה. המטרה היא, להנות, אז אפשר לוותר על הנרברגינג לעת עתה וללכת על מסלולים יותר קצרים שיש בהם יותר אקשיין.
אני בעד שננסה פעם אחת לראות איך זה, גם לא חייבים לקחת מכונית מטורפת, אפשר לקחת משהו עם 200-300 כ"ס.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
outtanames, אין לי בעיה, איזה מסלול שיחליטו סבבה מבחינתי, זו הפעם הראשונה שאצטרף( אם לא יהיו בעיות, יותר נכון
שהתינוק לא יעשה בלאגן....
)
שהתינוק לא יעשה בלאגן....
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

אם כבר ניסית אתמול בלילה, (זה באמת לוקח המון זמן - בערך שעה) - למה הפסקת את זה? חבל...
אם תשים מעכשיו, זה אמור לקחת בערך שעה כך שאתה אמור להספיק - אם לא יהיו עיכובים בהורדה.
אם תשים מעכשיו, זה אמור לקחת בערך שעה כך שאתה אמור להספיק - אם לא יהיו עיכובים בהורדה.