המחירים של 2 והאזניות פחות או יותר זהים, מבחינת כל מה שמסביב אז ל-2 האזניות יש מיקרופון ויכולת שליטה על המכשיר (ווליום ו-Play). אני אוהב לשמוע בעיקר רוק וכל מה שמסביב וכמובן שאני משתייך לקבוצת אוהבי הבאס למיניהם
רציתי לשמוע בבקשה חוות דעת והמלצות מאנשים ששמעו/מכירים את הדגמים הנ"ל.
כמובן שאם מישהו מכיר אזניות עם אותו אופי ששווה לי לבדוק אשמח גם לשמוע...
אם אתה מחובבי הבאס אני מציע לך בחום לרדת משניהן, וללכת דווקא על משהו יותר פשוט של סנהייזר. אני לא מכיר את הדגמים עם השלט לאייפון אבל לי בעבר היה CX300 והן אוזניות מצויינת שיענו לך על הדרישה. נסה לחפש דגם דומה שמגיע עם שלט ולדעתי זה עדיף לך על ה2 שרשמת למעלה (שהן הרבה יותר איכותיות אבל ממש לא הכיון של אוהבי באס).
כבר לא מוכרים את האוזניה הזו בגלל כמות זיופים . נכון שהן לבטח נמכרות בעוד מקומות אבל מלבד אבי יפה וקילומבו לא הייתי קונה את האוזניות האלה בשום מקום אחר . אולי אבי יפה עדיין מביא את הדגם הזה .
kaparoni כתב:כבר לא מוכרים את האוזניה הזו בגלל כמות זיופים . נכון שהן לבטח נמכרות בעוד מקומות אבל מלבד אבי יפה וקילומבו לא הייתי קונה את האוזניות האלה בשום מקום אחר . אולי אבי יפה עדיין מביא את הדגם הזה .
...
אם אתה מתכוון אלי אז יש לי חבר בארה"ב ככה שזו פחות בעיה מבחינתי. מקסימום עושה הזמנה דרך האתר אליו וחוסר מיסים ודמי משלוח...
יצא לי לאחרונה לשמוע את הibeats monster והן בהחלט נחמדות - ובהחלט נותנות באסים יפים! בכללי הבנתי ש dr. dre אלה אוזניות שנותנות אחלה באסים...
מה דעתכם לעומת 2 הדגמים שרשמתי למעלה? אומנם יותר באסים אבל מבחינת האיכות האוזניות האלה נופלות בהמון או נותנות פייט טוב?
אגב, ראיתי גם את הjustbeats (גסטין ביבר?!?!?!? =\), מישהו יודע לאמוד את ההבדלים בין הדגמים?? הייתם ממליצים על דגם אחר של אותה חברה העומד על הצרכים שלי?
טוב אז עלו פה כבר מספר דגמי אוזניות ואני לא כל כך עוקב... מה אתם אומרים לסיכום? האמת שאני מחפש אוזניות שייתנו לי מרווח צלילים רחב וחשוב לי יותר שיהיו איכותיות - אני מוכן להתפשר על הבאס בשביל חוויה השמיעה. אתם מבינים על מה אני מדבר? מחפש את האוזניות האלו ששומעים בהם דברים שלא שומעים ברמקולים ואוזניות רגילות...
מה אומרים??
1. Shure se210m+
2. etymotic hf3
3. Sennheiser CX330 II/ CX880 / CX980
4. iIbeat monster של dr. dre
בבקשה עזרה פה מהמבינים בתחום, ושוב - תודה רבה לכל מי שטורח ומקדיש זמן!
תודה! האמת שראיתי גם המון חוות דעת טובות על הcx300 בזאפ אבל בגלל המחיר אני נוטה לחשוב שהדרישה של האנשים שקנו אותן הייתה נמוכה יותר מאנשים שיותר חשוב להם שמיעת המוזיקה (אני מניח שמי שחשובות לו אוזניות יוציא יותר ממאה שקל עליהן...). בכל מקרה - הן בלי מיקרופון ושלט אז הדגם לא רלוונטי =\
עוד חוות דעת אנשים? קיבלתי הרושם שהאוזניות הכי רציניות הן etymotic hf3 - מה חושבים?
קצת בעיה הדרישות שהצבת. בהתחלה דיברת על זה שאתה משתייך לקבוצת "אוהבי הבאס" ולכן המלצתי לך לרדת גם מ hf3 וגם מה se210. אלו אוזניות מאוד איכותיות אבל רחוקות ממה שאתה מחפש ואתה לא תהנה מהן.
המלצתי לך לבדוק דגמים של סנהייזר שמגיעות עם שלט. סביר להניח שזה לא יהיה יקר ויענה לך על הדרישה.
הוספת שאתה רוצה לשמוע באיכות יותר טובה מה cx300. דבר ראשון, זה שהן עולות מאה שקל לא אומר כלום על האיכות שלהם. הן בעבר עלו 250 שקל, זה הופך אותם בעיניך ליותר טובות ?
עניין של תמחור משתנה מיצרן ליצרן, יבואן ליבואן, מדינה למדינה ובקיצור בשורה התחתונה אין לזה משמעות.
לגבי כל האוזניות dr dre ודומיהן: לא יצא לי לשמוע, אבל סביר להניח שהכסף הגדול שאתה משלם שם זה בעיקר על השם, וכמו שאמרת יש להן הרבה באסים אבל איכות ירודה יותר. אבל, וזה אבל חשוב - אם אהבת את התוצאה הסופית, לך עליה ! זה הכי חשוב.
מסך ההודעות שרשמת מההתרשמות הכללית - אני הייתי מציע לך ללכת דגם כלשהו של סנהייזר. סביר להניח שלא תשלם הרבה כסף (במיוחד אם אתה קונה מחו"ל), ומצד שני האיכות מובטחת.
אז קודם כל - תודה רבה לך, עזרת לי המון!!!!
בדקתי הסנהייזר, נורא משכו אותי הדגמים cx880i ו-cx980i.
לצערי לא כל כך הצלחתי למצוא חומרים וביקורות על האוזניות - בעיקר על ה980 (לדעתי כי הוא הדגם הכי חדש שלהם).
מבחינת מחירים הcx880 בהחלט במכיר שאני יכול להרשות לעצמי ולגבי ה980 עוד לא הצלחתי בדיוק להבין - ראיתי מחירים שנעים בין 180 ל-350 דולר.
מישהו פה מכיר את הדגמים? יצא לו לנסות אחד מהם? יודע להמליץ?
יצא לי להשוות את הניופורס NE-7M לCx300 בזמנו, הן היו עדיפות בכל מובן אפשרי מבחינתי, במיוחד בבאס שהיה עמוק ומלא יותר. יש כבר דגם מעודכן: http://estore.nuforce.com/products/NuFo ... hones.html
באותה רמת מחיר הקליפש S4 גם כן אופציה פופלרית לחובבי באס, יש עליהן הרבה רשמים, כולל ביקורת פה באתר.
קיבלתי רושם מאוד טוב מהcx880i, גם מבחינת באסים וגם איכות מוצר (לצערי הכל מביקורות ולא משמיעה). נראה לי שאלך עליהם.
בכל מקרה ראיתי גם את הדגם ie8 שהבנתי שהוא ״ספינת הדגל״ של סנהייזר ככה שאם אמצא אותו במחיר זול יחסית ולא 300 דולר כנראה שאלך על הדגם הזה שעליו ראיתי גם ביקורות טובות מאוד. מה דעתכם?
אני הייתי נשאר בכיוון של shure. במיוחד עם הדגמים החדשים שלהם שנראים מאוד מבטיחים והביקורות משבחות אותם. כאשר הse215 מקבלות ביקורות מעולות של אוזניות ששוות הרבה יותר מ100 דולר וגם טובות מאוד בבאסים לעומת הse210. http://www.earphonesolutions.com/shure-headphones.html
יש לי הרבה אוזניות. ועם shure אף פעם לא התאכזבתי. יש לי e4c כבר איזה 3 שנים וse102 כבר שנתיים ועכשיו srh440. לעומת זאת כבר 3 זוגות מקוריים של cx300 עברתי - אחלה אוזניות אבל לא ברמה של shure. לגבי הie8 - אוזניות מעולות במיוחד לבאסים אבל כמו שציינו צריך להיזהר מאוד מזיופים, לא הייתי לוקח את הסיכון.