דיסק קשיח
יש לי LCD סמסונג מסדרת C530 עם חיבור USB
אני רוצה לראות סרטי HO דרך ה USB ברצוני לקנות דיסק קשיח או דיסק און קי שבעזרתו אני יראה hd יעביר מהמחשב ל דיסק קשיח או דיסק און קי ואז יחבר ל lcd ויראה
השאלות העם הדרך הזו טובה לראות HD רואים טוב דרך ה USB בלי תקיעות וכל מיני הפרעות ?
מה כדאי דיסק קשיח או דיסק און קי בנפח 16 מספיק להכניס סרט או סדרה בhd ולראות או שבכול מקרה עדיף דיסק קשיח מה יותר מומלץ
ובדיסק קשיח מה נחוץ יותר 320 או 500
אני רוצה לראות סרטי HO דרך ה USB ברצוני לקנות דיסק קשיח או דיסק און קי שבעזרתו אני יראה hd יעביר מהמחשב ל דיסק קשיח או דיסק און קי ואז יחבר ל lcd ויראה
השאלות העם הדרך הזו טובה לראות HD רואים טוב דרך ה USB בלי תקיעות וכל מיני הפרעות ?
מה כדאי דיסק קשיח או דיסק און קי בנפח 16 מספיק להכניס סרט או סדרה בhd ולראות או שבכול מקרה עדיף דיסק קשיח מה יותר מומלץ
ובדיסק קשיח מה נחוץ יותר 320 או 500
שלום
לשניהם יתרונות וחסרונות וכמובן שלא אסקור את כולם פה
באופן כללי DOK אמין יותר מדיסק קשיח מבחינת עמידות ואורך חיים
אך מבחינת מהירות ואחסון קבצים גדולים העדיפות היא לכונן קשיח
אני הייתי ממליץ על קשיח
ולגבי נחיצות הגודל?
זה כבר תלוי בך-כמה קבצים אתה הולך לאחסן עליו?
אני לדוגמא קניתי 1T וכעבור חודש נשאר לי 200GB פנוי
תעשה חשבון.
לשניהם יתרונות וחסרונות וכמובן שלא אסקור את כולם פה
באופן כללי DOK אמין יותר מדיסק קשיח מבחינת עמידות ואורך חיים
אך מבחינת מהירות ואחסון קבצים גדולים העדיפות היא לכונן קשיח
אני הייתי ממליץ על קשיח
ולגבי נחיצות הגודל?
זה כבר תלוי בך-כמה קבצים אתה הולך לאחסן עליו?
אני לדוגמא קניתי 1T וכעבור חודש נשאר לי 200GB פנוי
תעשה חשבון.
שלומי
הקבצים שלי זה כמה פרקים של סדרות סרט שתיים ואני כול הזמן מוחק אני לא משאיר אני רואה ומוחק
שאמרת מהירות הכוונה למיהרות שזה ינגן ?
מה ינגן חלק הדיסקון קיי או הדיסק קשיח בלי תקיעות ובלי שום הפרעה הסרט\ הסדרה יתנגנו חלק יפה hd כמו שצריך ?
שאמרת מהירות הכוונה למיהרות שזה ינגן ?
מה ינגן חלק הדיסקון קיי או הדיסק קשיח בלי תקיעות ובלי שום הפרעה הסרט\ הסדרה יתנגנו חלק יפה hd כמו שצריך ?