האם מסכי הטלוויזיה (נניח 37 אינץ' full HD) שמופיעים בכל הסקירות והשירשורים כאן מתאימים גם כמסכי מחשב (מרחק עבודה ~80 ס"מ)?
כיום המחשב, שמשמש גם כמחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, עיבוד מסמכים, קריאת מאמרים ותכנות. משחקים, למרות שהמחשב חזק יחסית, לא כלולים בתפריט), משמש לצפיה בסרטים. המסך - dell 2407wfphc - קצת קטן ברגע שיותר מאדם אחד רוצה לצפות והמרחק גדל למעל שני מטר. למסך גדול מ37" אין מקום.
שידורי טלוויזיה לא רלוונטים כלל. גם איכות שמע לא רלוונטית כי המחשב יוצא למגבר ורמקולים.
אפשר ללכת לכוון האחים היותר גדולים של המסך הנוכחי אבל הם, במונחים של שקל לאינץ', יקרים מאד, אומנם בעלי רזולוציה אדירה (מה שמאפשר לשבת קרוב ולראות חד) אך נעצרים ב30 אינץ'.
מה מציעים יודעי הדבר?
גם מחשב, גם סרטים
-
shmulik509
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
למציאות יש הרבה יותר דמיון מאשר לנו.
לא הבנתי - יש לך את שני המסכים מולך?
בעקרון, כל מסך FHD מתאים להיות גם מסך מחשב. במקרה שלי, יש לי 24 למחשב ו46" לסרטים בEXTENDED.
לדעתי, אין לך שום סיבה להשקיע במסך יקר קטן עם רזולוציה UHD לנוכח השימושים שלך. המסכים הללו מיועדים לגרפיקאים ושרטטים. בסרטים אתה פשוט לא תראה הבדל.
בעקרון, כל מסך FHD מתאים להיות גם מסך מחשב. במקרה שלי, יש לי 24 למחשב ו46" לסרטים בEXTENDED.
לדעתי, אין לך שום סיבה להשקיע במסך יקר קטן עם רזולוציה UHD לנוכח השימושים שלך. המסכים הללו מיועדים לגרפיקאים ושרטטים. בסרטים אתה פשוט לא תראה הבדל.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר