שמיעה במצב phantom ברסיבר 565 של ימאהה.
נדמה לי שאתה צריך לשלול את ערוץ הסנטר לשם כך....
phantom הינו מצב המאפשר לדמות ערוץ סנטר(מרכז)מדומה
כאשר אין רמקול אמיתי המחובר אליו (אתה יכול להשאיר אותו מחובר אך להודיע לרסיוור שאין....)
וכך הרסיוור ידאג ל"קחת"מ2 הרמקולים הקדמיים שלך ולהטות את הצליל יותר כלפי המרכז...
את עוצמת ההטייה אתה יכול לקבוע לפי סקאלה של מספרים ברסיוור שלך (או של חמך...)
כאשר אין רמקול אמיתי המחובר אליו (אתה יכול להשאיר אותו מחובר אך להודיע לרסיוור שאין....)
וכך הרסיוור ידאג ל"קחת"מ2 הרמקולים הקדמיים שלך ולהטות את הצליל יותר כלפי המרכז...
את עוצמת ההטייה אתה יכול לקבוע לפי סקאלה של מספרים ברסיוור שלך (או של חמך...)
האם לנתק את הסנטר (להוציא לו את החוט) זה יספק? הסנטר של חמי הוא דיי עלוב והוא מוכן לוותר עליו. ואם הוא ינתק את החוט, אם צריך להגדיר עוד משהו ברסיבר?ADICT כתב:phantom הינו מצב המאפשר לדמות ערוץ סנטר(מרכז)מדומה
את עוצמת ההטייה אתה יכול לקבוע לפי סקאלה של מספרים ברסיוור שלך (או של חמך...)...
אתה חייב להיכנס לסטאפ של הרסיוור(דרך המסך ..)ולבחור NO לCENTER
כניסה ל - SETUP
בהמשך לעזרתך מהשבוע שעבר, הבנאדם מנסה להכנס ל - SETUP ואין תגובה. הורדתי תמונה של השלט הזה וניסיתי לכוון אותו מה לעשות אבל האמת שאין לי מושג. בשלט ימאהה שלי לחיצה על SETUP מכניסה אותי ישר לתפריט. אצלו "לא זז הרברס" כשהוא לוחץ על SETUP. יש לך מושג (או למישהו אחר)?ADICT כתב:אתה חייב להיכנס לסטאפ של הרסיוור(דרך המסך ..)ולבחור NO לCENTER...